tulup.hu Vászonkép Tulipánok Fal 100x50cm

tulup.hu Vászonkép Tulipánok Fal 100x50cm

Száma: 100062342083
Közvetlenül partnerünktől
A modern lakás nem maradhat olyan nem mindennapi kellékek nélkül, mint a Vászonkép Tulipánok Fal. Manapság a beltéri helyiségeket nemcsak a bekeretezett családi fotókkal szeretjük díszíteni. A falak díszítése Vászonkép Tulipánok Fal segítségével csupa élvezet, amit a… További információ
7 850 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.02 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062342083

Leírás

A modern lakás nem maradhat olyan nem mindennapi kellékek nélkül, mint a Vászonkép Tulipánok Fal. Manapság a beltéri helyiségeket nemcsak a bekeretezett családi fotókkal szeretjük díszíteni. A falak díszítése Vászonkép Tulipánok Fal segítségével csupa élvezet, amit a legjobb nyomtatási technológia támogat. Ennek köszönhetően lehetséges a hálószoba, iroda vagy nappali átváltoztatása és kivételes módon történő változatossá tétele. Vászonkép Tulipánok Fal a XXI. századi beltéri terveknek való megoldás.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.