tulup.hu Kerek üvegóra homok kövek

tulup.hu Kerek üvegóra homok kövek

Száma: 100058929453
Közvetlenül partnerünktől
A mai világban nehéz az időtervezés nélkül élni. Kerek üvegóra homok kövek egy olyan termék, mely ebben nemcsak segít bennünket, hanem egyben szép módon díszíti a helyiséget, ahol el van helyezve. Minden korszerű módon berendezett helyiségben az ilyen dísz mint a… További információ
10 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.05 - 2021.10.07 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100058929453

Leírás

A mai világban nehéz az időtervezés nélkül élni. Kerek üvegóra homok kövek egy olyan termék, mely ebben nemcsak segít bennünket, hanem egyben szép módon díszíti a helyiséget, ahol el van helyezve. Minden korszerű módon berendezett helyiségben az ilyen dísz mint a Kerek üvegóra homok kövek egy izgalmas és szemet vonzó megoldást képez. Legmagasabb osztályú kivitel és a részletekről való gondoskodás azt eredményezi, hogy a Kerek üvegóra homok kövek hosszú ideig a lakás egyik kedvenc díszeleme lesz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.