tulup.hu Szögletes fali üvegóra Növényi

tulup.hu Szögletes fali üvegóra Növényi

Száma: 100058933455
Közvetlenül partnerünktől
A mai világban nehéz az időtervezés nélkül élni. Szögletes fali üvegóra Növényi egy olyan termék, mely ebben nemcsak segít bennünket, hanem egyben nagyszerű módon díszíti a helyiséget, ahol el van helyezve. Minden újszerű módon berendezett helyiségben az ilyen… További információ
10 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.9.27 - 2021.9.29 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100058933455

Leírás

A mai világban nehéz az időtervezés nélkül élni. Szögletes fali üvegóra Növényi egy olyan termék, mely ebben nemcsak segít bennünket, hanem egyben nagyszerű módon díszíti a helyiséget, ahol el van helyezve. Minden újszerű módon berendezett helyiségben az ilyen dísz mint a Szögletes fali üvegóra Növényi egy nem mindennapi és szemet vonzó megoldást képez. Legmagasabb osztályú kivitel és a részletekről való gondoskodás azt eredményezi, hogy a Szögletes fali üvegóra Növényi hosszú ideig a lakás egyik kedvenc díszeleme lesz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.