tulup.hu Szögletes üvegóra Absztrakció

tulup.hu Szögletes üvegóra Absztrakció

Száma: 100058932162
Közvetlenül partnerünktől
Szeretünk időt mérni és mindent tervezni. Az ilyen érdekes dekoráció révén mint a Szögletes üvegóra Absztrakció ez nemcsak könnyebb, hanem nagyon kellemes is. Szögletes üvegóra Absztrakció a lakásunk tetszőlegesen kiválasztott pontján felfüggeszthető úgy,… További információ
10 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.08 - 2021.11.10 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100058932162

Leírás

Szeretünk időt mérni és mindent tervezni. Az ilyen érdekes dekoráció révén mint a Szögletes üvegóra Absztrakció ez nemcsak könnyebb, hanem nagyon kellemes is. Szögletes üvegóra Absztrakció a lakásunk tetszőlegesen kiválasztott pontján felfüggeszthető úgy, hogy jól látható legyen és megmutathassa a kivételes dekorációs előnyét. Az anyag szolid kivitele és a nyomtatás magas minősége lehetővé teszi, hogy Szögletes üvegóra Absztrakció hosszú évekig vonzza a szemet.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.