tulup.hu Szögletes üvegóra Levendula

tulup.hu Szögletes üvegóra Levendula

Száma: 100058933032
Közvetlenül partnerünktől
Az óra egy elengedhetetlen elem minden lakásban. Szögletes üvegóra Levendula egy jó megoldás, ha azt az egyik központi díszelemévé szeretnénk tenni. Az időmérés azonnal sokkal változatosabb lesz, ha fel van nálunk akasztva egy színes Szögletes üvegóra… További információ
10 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.05 - 2021.10.07 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100058933032

Leírás

Az óra egy elengedhetetlen elem minden lakásban. Szögletes üvegóra Levendula egy jó megoldás, ha azt az egyik központi díszelemévé szeretnénk tenni. Az időmérés azonnal sokkal változatosabb lesz, ha fel van nálunk akasztva egy színes Szögletes üvegóra Levendula. Az egész termék legjobb minőségű anyagokból készül, a kifejlesztésénél figyeltek a részletekre. Ennek köszönhetően a Szögletes üvegóra Levendula sokáig marad velünk és az egyik legjobb fali dísz lehet!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.