Schleich 42195 Játékfarm

Schleich 42195 Játékfarm

Értékelés: 4,8
38 580 Ft 35 660 Ft

A Scheilcht 42195 Játékfarm, szép kidolgozásának köszönhetően valósághű élményt biztosít a gyerekek számára, hogy jobban megismerkedjenek a háziállatokkal. Ennek a nagyszerű játéklovardának köszönhetően, a picik otthonukban tudnak kedvenceikkel játszani. A kiegészítők lehetővé teszik a lovak etetését, itatását. Felszerelhetik kantárral, nyereggel.

Schleich Lovarda Lovakkal és Lovassal 42344
39 800 Ft 38 410 Ft

A Schleich Lovarda Lovakkal és Lovassal 42344, szép kidolgozásának köszönhetően valósághű élményt biztosít a gyerekek számára, hogy jobban megismerkedjenek a háziállatokkal. Ennek a nagyszerű játéklovardának köszönhetően, a picik otthonukban tudnak kedvenceikkel játszani. A kiegészítők lehetővé teszik a lovak etetését, itatását. Felszerelhetik kantárral, nyereggel.

Schleich Nagy ház, istálló és kiegészítők 42416
51 060 Ft 45 270 Ft

2 év garancia

Történelmi vendégház Lakeside városban, amely generációkon át a Kramer család otthona. A ház nagy mennyiségű lakás kiegészítővel felszerelt. Rengeteg remek funkcióval, mozgó részekkel és részletekkel. Titkos ajtóval amely a padlásra vezetnek! A lovak az istállóban a tömlővel lemoshatók. A konyhában mindig forró edény van teával, vagy egy jó levessel. Az első emeletre lépcső vezet, ahol Hannah és Mia osztozik egy szép szobán. Trakehner és Hannah Quarter Horse istállója közvetlenül a ház mellett található.

Schleich Karaván barátok találkozójára 42415
22 080 Ft

A még több kalandregények a Lovas klubról meg lesznek gazdagítva a barátok szuper titkos találka helyével. A Hannah tizenkettedik születésnapját megelőző napon a barátnők találnak egy öreg lakókocsit, és úgy döntenek, hogy ez fog a klub központjuké válni. Ha bármilyen fejtörőt meg kell oldaniuk a lányok mindig a lakókocsiban találkoznak. Télen a lányok egy kényelmes kék párnás kanapén üldögélhetnek, nyáron pedig kinyithassák a lakókocsi oldalfalát, és egy szép, nagy terasz áll rendelkezésükre.

Schleich Lovasiskola lovasokkal és lovakkal 42389
26 060 Ft 24 550 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a lenyűgözően kidolgozott lovasiskola ideális kiegészítője az istállónak. Itt szokik találkozni az összes lovak szerelmese, ahol gyakorolják az ugrásokat az akadályok felett és ápolják a lovakat. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich 42519 Kávézó lovasok számára
18 180 Ft 16 450 Ft

A zsokék kávézója kiváló kiegéítője a Horse Club világának. Számos olyan csodás részlettel, funkcióval és kiegéítővel rendelkezik, mint például a valósághű kávézó és a lovak etetésére szolgáló tér. Tom pincér figura kezei mozognak, képes állni és tárgyakat fogni. Carolina figura kezei mozognak, képes lovagolni, széken ülni és tárgyakat tartani. A Cups & Saddles kávézóban a lányok szeretnek találkozni, itt pletykálhatnak, vagy almás kalácsot ehetnek.

Schleich Barna jahú Lisa és lova Storm
6 300 Ft

Lisa egy tehetséges díjugrató, aki több érmet nyert, mint bárki más. Most pedig az Olimpiára készül. Időnként csődörével, Strommal, megpihen az edzésektől, és élvezi a kis kalandokat. Lisa mindig számíthat a lovára.

Schleich Szőke Sofia és lova Blossom
6 160 Ft

Nem Sofia választotta ki Blossom-ot, az andalúz kancát. Ez pont fordítva történt! Miközben Sofia ábrándozott, Blossom gyengéden hozzádörgölte az orrát, de olyan szeretettel, hogy Sofiát háromszor is ledöntötte a lábáról. Sofia imádja Blossomot, szeret vele ide-oda mászkálni és minden szabad percét vele tölti.

Schleich Vörös hajú Hannah és lova Cayenne
5 470 Ft

Hannah imádja a vadnyugati lovaglást. Először akkor találkozott az ötéves lóval, amikor az istállót takarította. Cayenne akkoriban nagyon félénk volt. Hannah gyengéd hangon énekelt neki és nem tartott sokáig, amíg elválaszthatatlan barátokká váltak. Hannah állatorvos szeretne lenni, mint az anyukája.

Schleich Fekete hajú Sarah és lova Mystery
5 610 Ft

Sarah legjobban a réteken szeret lovagolni, átgázolni a patakokon és átvágtatni az erdőn kancájával, Mystery-vel. Így mind a ketten szabadnak érezhetik magukat, mint a madár. Sarah nem tulajdonosa Mysterynek, a kancának, de szereti meglovagolni. Felnőttként lovasaktató szeretne lenni.

Woody „Romano“ tanya szett állatokkal
21 530 Ft
+ ingyen szállítás

A háziállatok tanyáját úgy alakították ki, hogy még a pótkocsival felszerelt traktorok is probléma nélkül el tudjon haladni. A gazdaság magában foglalja a szükséges kiegészítőket is, például emberek és állatok figuráit és egy Siku-val felszerelt traktort is.

Schleich Karaván és edzési felszerelés lovakkal 72141
26 790 Ft 24 690 Ft

Ebben a csomagolásban exkluzív Schleich figurákat találsz, amelyek mosolyt csalnak gyermeked arcára. A karaván a barátnők központja lett. Amikor szükséges, a karavánban ülhetnek, télen a párnáz kanapén, míg nyáron kinyitják a karaván oldalát, így egy csodás nagy teraszt hozhatnak létre. Egy egé játékkészletről van szó figurákkal és kiegéítőkkel, amelyek a karavánba helyezhetőek, így a karaván az egyik helyről a másikra vihető.

Schleich Adventi naptár 2020 - Lovak
11 960 Ft 9 590 Ft

Adventi naptár exkluzív figurákkal és kiegészítőkkel a Horse Club sorozatból, amely karácsonykor mosolyt varázsol a gyerekek arcára. A 24 ablak mögött egy teljes játékjelenet található. Ez a naptár egy ló témájú történetet mesél el. A Schleich figurák rendkívül részletesek, szeretettel festettek, és lehetővé teszik a gyermekek számára a játékot, ugyanakkor megtanulják és megismerik a gazdaságban élő állatokat.

Schleich Mobil Állatorvosi Klinika lóval és ápolóval 42370
16 210 Ft 13 710 Ft

Mobil állatorvosi klinika lóval és ápolóval egy szuper kiegészítő a farmodhoz. A készletben találsz egy csomó kiegészítőt. Az autó tetője és oldala lehajtható. Az ablakok és ajtók nyithatók. Továbbá tartalmaz egy rámpát, amely a sérült állatok berakására szolgál. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Andalúz kanca 13793
3 280 Ft

Gyönyörű kézzel festett és aprólékosan kidolgozott ló figura, amely nemcsak a lovak rajongóinak szerez örömet. Az andalúz ló különleges, elegáns ló. Valójában ez a fajtát „tiszta spanyol tenyésztés“-ként emlegetik.

Schleich Istálló Lusinato kancával 42368
8 080 Ft

Ebben a készletben gyönyörű Lusitánskou kancát találsz, amely szereti az istállójában tölteni idejét és vályúból issza a vizet Az istálló levehető tetővel, nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkezik. Minden figura és kiegészítő kézzel festett. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Istálló lovak számára tartozékokkal
31 230 Ft 28 800 Ft

Az új lovak számára készült színes istálló sok szórakozási lehetőséget és végtelen szórakozást kínál! A mezőgazdasági munkák utánzása annyira egyszerű Paul és Laura farmerokkal és az állatok segítségével. Míg a farmer felesége lovaglásra készül, Paul új takarmányokat szállít az istállóba. A szénabálák elrakása nagyon egyszerű a mozgatható szállítóhengereknek köszönhetően, amelyek megkönnyítik a munkát. A csúszda segítségével a szénabálákat gyorsan le tudod hozni. Az etetésre kijelölt órák az szerint vannak beállítva, hogy milyen takarmányra van szükségük az állatoknak. Felfedezi a gazda az aranyos egeret, amely az egér lyukában ücsörög?

Schleich Tenessee igásló 13832
2 730 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz ló figura, nemcsak a kis rajongók szívét nyeri el e nemes állat iránt. Nézz rá a Tenneseese igáslóra oldalról, hogy a combja nem áll egyenesen a földön, hanem ferdén. A lábai lehetővé teszi a különböző sétálási módok bírását.

Schleich Izlandi kanca és csikója szett elsősegélydobozzal 42430
4 510 Ft

Ez a készlet remek kiegészítő Hannah számára az állatorvosi szolgáltatás nyújtásához. Állatorvos szeretne ugyanis lenni, mint az édesanyja. Ha egy ló megsebesült, vagy beteg, rendelkezésre áll egy nyitható orvosi készlet a szükséges tartozékokkal.

Schleich Holsteini csikó 13860
2 190 Ft

holsteini ló Észak-Németország Schleswig-Holstein tartományából származó fajta, ahol gyökerei egészen a 13. századig nyúlnak vissza. A holsteini ló 160–170 cm magas és elegáns. A holsteini ló kiváló lábai nagyon jól formázott ízületekkel, kemény csontokkal, valamint rövid és erős lábszárral rendelkeznek.

Schleich Lipicai kanca 13819

Schleich Lipicai kanca 13819

Értékelés: 4,9
3 140 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz ló figura, nemcsak a kis rajongók szívét nyeri el e nemes állat iránt. Lipicai ló könnyen idomítható az összetett gyakorlatokhoz. Tenyésztés során legjobban ismert pro capriole. Egyhelyben való ugrásról van szó, amelyben mind a négy patája a föld felett van. A legfelsőbb pontban kirúgás előtt még kirúg a hátsó lábával.

Schleich Pintabiani kanca 13838
2 790 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz Pintabiani kanca figura, nemcsak a kis rajongók szívét nyeri el e nemes állat iránt. A Pintabiani kancáknak gyönyörű foltos szőrük van, ami eredetivé és félreismerhetetlenné teszi őket. A kétszínű sörényeket is vonzó hatást kelt. Mivel az ereikben nemes arab vér folyik, olyan elegánsak és kecsesek, mint a fajtatiszta rokonaik.

Schleich Tenessee kanca 13833
2 790 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz ló figura, nemcsak a kis rajongók szívét nyeri el e nemes állat iránt. Tenneseese kanca szokatlanul hosszú és lapos patája van. Patkó és vágott paták nélkül. Ez előnyt nyújt a különböző típusú sétálás, gyorsított tempó, futás és vágta során.

Schleich csikó takaróval

Schleich csikó takaróval

Értékelés: 4,9
3 830 Ft

Angol telivér kanca és a kislány a legjobb barátok. A kislány etetheti a kancát üvegből, betakarhatja meleg takaróval. A figurák kézzel festettek és 3 éven felüli gyerekek számára ajánlottak.

Schleich Appaloosa ló szett gyakorlófelszereléssel 42433
8 220 Ft

gyakorlófelszerelés a végtelenségig bővíthető, és kombinálható a lovasiskolával és a lovakkal. Lisa legszívesebben appaloosa lovakat képez ki. Mikor Lisa megérkezett a tréningre, meglátott egy kancát, mely átugrotta az akadályokat – pedig a nyugatra vezető útra kellett volna felkészíteni.

Schleich Adalúz ló és divatos kiegészítők 42431
4 100 Ft

Ez a készlet ideális kegészítő Sofia számára, aki érdeklődik a divat iránt. Egyedülálló tehetsége van ahhoz, hogy hogyan díszítse és szépítse a lovakat. Nagy szeretettel, kreativitással és türelemmel változtatja át a praktikus kiegészítőket, mint például a kötőfékek, takarók – egyedi tervezői darabokká.

Schleich Traktor pótkocsival 42379
20 980 Ft

Traktor pótkocsival a Schleich márkától. Egyetlen farmról sem hiányozhat. A homlokrakodó használatával a csomagok a pótkocsira pakolhatóak. A traktor és a pótkocsi kerekei teljesen működnek. A pótkocsi három oldalfala nyitható, valamint a pótkocsi oldalra és hátra egyaránt elforgatható. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Vendégeskedő ló, Hannah és Ruby
11 790 Ft

A kaland folytatódik! Lakeside-ba két új ló érkezett. Hannah és kutyája Ruby boldogan üdvözli a kancát, Appaloosát és csikóját. Hannának van egy trükkje, hogy ülhetne fel a lóra: elvonja a figyelmét egy finom almával.

Schleich Felnyergelt ló cowboy-jal 41417
7 670 Ft

Próbáld ki a közkedvelt rodeót a barrelek közt a csodás cowboy lánnyal és az ő lovával. A figurák kézzel festettek, az utolsó részletig kidolgozottak. Ez a készlet fejleszti a gyermek fantáziáját és a képzelőerejét. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Kutyaól kiegészítővel 42376
6 020 Ft

Kézzel festett és részletesen kidolgozott figura készlet kutya és a gazdája. A csomag tartalma kutyaól és a kiegészítők. Semmilyen ház mellől nem hiányozhat a kutyaól. Az Ausztrál juhászkutya nagyon sportos és energetikus kutya. Szeret a szabadban lenni és birkákat terelni. Új kutyaház véd a széltől és az esőtől.

Schleich Állatka - andalúz csikó
2 190 Ft

Andalúz kanca a többi kancafajtól jelentősen magasabb. Hét éves korában tartható felnőtt lóként. A figura kézzel festett és alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Kemény gumiból készült.

Schleich Appaloosa kanca 13861
2 790 Ft

Az Appaloosa egy Észak-Amerikában nemesített lófajta, amely eredetileg Spanyolországból származik. A melegvérű lovak közé tartozik. Ezen lovak tipikus jellemzői a kifejező szemek, jól látható fehér ínhártyával az írisz körül. 144–157 cm magasak. A lovak strapabírásukról, irányíthatóságukról és tanulékonyságukról ismertek.

Schleich Felnyergelte ló cowboy-jal 41416
5 340 Ft

Felnyergelte ló cowboy-jal kézzel festett figurák a Schleich márkától. Ez a játék fejleszti a gyermek fantáziáját és a képzelőerejét. A „Saddle Bronc Riding“ egy cowboy show, amelyet átélhetsz a cowboyoddal. A csomagolásban cowboy, , nyereg és kötőfék található. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Állatok a farmról 5 db-os készlet 42386
6 690 Ft 6 440 Ft

A készlet öt olyan állatot tartalmaz, amelyek a legismertebbek a farmról. A figurák kézzel festettek, az utolsó részletig aprólékosan kidolgozottak. A borjú, a macska, a kutyus, a liba és a róka sem hiányozhatnak készletedből. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich 4 x 4 terepjáró csörlővel
14 470 Ft 14 260 Ft

Itt az ideje egy kalandnak Daviddel, a természetvédővel és hűséges társával, egy fiatal csimpánzzal. Csörlővel ellátott négykerekű terepjárójuk minden útvonalat legyűr! A visszahúzható csörlő a jármű elejére és hátuljára szerelhető, így nagyon szórakoztató.

Schleich Ház a kalandos fán 42408
21 220 Ft 20 980 Ft

A kalandos ház a fán egy ideális kiegészítő az Élet a farmon sorozatból. Ben és Sarah játszhatnak és piknikezhetnek a házban. Míg Ben a kilátóból figyeli az állatokat, Sarah lecsúszik a csúszdán. A kiskutya már várja őt. Az aranyos Beagle kiskutya könnyedén felvihető a fán lévő házba a csigával.

Schleich Lovacska ügyességi verseny
7 530 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott ügyességi verseny szettel. Része egye ló és lovasa, akadályok és a serleg. Az akadályok képzeletednek megfelelően kombinálhatók. Alkalmas nagy és közepes lovaknak. -A figurák keze és lába mozgatható.

Schleich Paso Fino csődör - lókiállítás
5 610 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz ló figura, nemcsak a kis rajongók szívét nyeri el e nemes állat iránt. A csodálatos Paso Fino csődör a Lakeside legnagyobb lókiállításának csúcspontja. A nézők nagyon izgatottak és csodálkoznak, mivel a csődör meglepően folyamatos járású. Paso Fin fajta neve magyarul azt jelenti, hogy folyamatos járás.

Schleich Angus fekete borjú
2 520 Ft 2 190 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Angus fekete borjú figurával. E fajta szarvasmarha nagyon gyorsan növekszik, és a borjú hat-nyolc hónap alatt akár 160–180 kg-ot is mérhet. Ezek az állatok Skóciából származnak, ahol az időjárás gyakran nagyon hideg és nedves. Pontosan ezért nagyon ellenálló állat.

Schleich Angus fekete bika

Schleich Angus fekete bika

Értékelés: 5
2 790 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Angus fekete bika figurával. E fajta szarvasmarha nagyon gyorsan növekszik, és a borjú hat-nyolc hónap alatt akár 160–180 kg-ot is mérhet. Ezek az állatok Skóciából származnak, ahol az időjárás gyakran nagyon hideg és nedves. Pontosan ezért nagyon ellenálló állat.

Schleich Angol telivér takaróval 42360
4 380 Ft

Angol telivér figura kézzel festett és részletesen kidolgozott takaróval. Az angol telivérek nagyon gyorsak, vékonyak versenylovak, arab lovaktól származnak. Elsődleges kihasználtságuk a versenypályák. A csomag része a lecsatolható pokróc és kantár.

Schleich Angol telivér kanca 13856
3 280 Ft

Az angol telivér a leggyorsabb lófajta. A tenyésztésbe sorolásnál a gyorsaság az egyetlen döntő kritérium. Angliában nemesítették a 18. században. Az angol telivér egy magas és karcsú ló hosszú, enyhén domború nyakkal és kiemelkedő marral. Teste izmos és erős.

Schleich Angol telivér kanca 13855
2 790 Ft

Az angol telivér a leggyorsabb lófajta. A tenyésztésbe sorolásnál a gyorsaság az egyetlen döntő kritérium. Angliában nemesítették a 18. században. Az angol telivér egy magas és karcsú ló hosszú, enyhén domború nyakkal és kiemelkedő marral. Teste izmos és erős.

Schleich Angol telivér kanca 13857
2 290 Ft

Az angol telivér a leggyorsabb lófajta. A tenyésztésbe sorolásnál a gyorsaság az egyetlen döntő kritérium. Angliában nemesítették a 18. században. Az angol telivér egy magas és karcsú ló hosszú, enyhén domború nyakkal és kiemelkedő marral. Teste izmos és erős.

Schleich A természet világa - díjugrató akadályok 42271
7 530 Ft

Ideális kiegészítő a legjobb lovak számára. A díjugratás nagyon igényes sportág, így kezdj neki az edzésnek már most ezzel a 3 akadályt tartalmazó készlettel. Változatosan összeállíthatod őket. Kézzel festett, gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Tyúkól-szett: állatkák és kiegészítők 42421
6 710 Ft

Ez a tyúkól állatokkal és tartozékokkal ideális kiegészítője a farmnak! Hajnalhasadás előtt egy pillanattal a kakas felül a tyúkól tetejére, hogy kukorékoljon. A tyúkok így fedezik fel az első napsugarakat. A kiscsibék kapirgálni kezdenek és csipognak az ólban.

Schleich Rocky Mountain kanca- lókiállítás
5 750 Ft 5 340 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz ló figura, nemcsak a kis rajongók szívét nyeri el e nemes állat iránt. A Lakeside lókiállításon senki sem tudja levenni a szemét a a Rocky Mountain kancáról, és csodálják a kecses mozgását. Ez a fajta természeténél fogva hajlamos a Tölt sétára, amikor legalább egy lábával mindig a földön van. Ez lehetővé teszi a lovasnak a kényelmes ülést a nyeregben.

Schleich Fajta kanca Paint Horse
3 010 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Paint Horse ló kancájának figurájával. Ez az amerikai foltos ló a telivérekkel történő keresztezésnek köszönhetően elegáns testalkatú.