Klein Schleich gyűjtői koffer - állatok
6 290 Ft 5 780 Ft

Bádog gyűjtői koffer a Schleich Farm licencével. Ebbe a praktikus kofferbe 10 állat fér. A koffert egy füllel szerelték fel a könnyű szállításért. 3 éves kortól alkalmas.

Schleich 42195 Játékfarm-22%

Schleich 42195 Játékfarm

Értékelés: 5
45 490 Ft 35 190 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A Scheilcht 42195 Játékfarm, szép kidolgozásának köszönhetően valósághű élményt biztosít a gyerekek számára, hogy jobban megismerkedjenek a háziállatokkal. Ennek a nagyszerű játéklovardának köszönhetően, a picik otthonukban tudnak kedvenceikkel játszani. A kiegészítők lehetővé teszik a lovak etetését, itatását. Felszerelhetik kantárral, nyereggel.

Schleich Lovasiskola lovasokkal és lovakkal 42389
26 390 Ft 24 250 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a lenyűgözően kidolgozott lovasiskola ideális kiegészítője az istállónak. Itt szokik találkozni az összes lovak szerelmese, ahol gyakorolják az ugrásokat az akadályok felett és ápolják a lovakat. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Lovarda Lovakkal és Lovassal 42344-22%
45 490 Ft 35 190 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A Schleich Lovarda Lovakkal és Lovassal 42344, szép kidolgozásának köszönhetően valósághű élményt biztosít a gyerekek számára, hogy jobban megismerkedjenek a háziállatokkal. Ennek a nagyszerű játéklovardának köszönhetően, a picik otthonukban tudnak kedvenceikkel játszani. A kiegészítők lehetővé teszik a lovak etetését, itatását. Felszerelhetik kantárral, nyereggel.

Woody „Romano“ tanya szett állatokkal-38%
26 790 Ft 16 390 Ft

Kiárusítás

A háziállatok tanyáját úgy alakították ki, hogy még a pótkocsival felszerelt traktorok is probléma nélkül el tudjon haladni. A gazdaság magában foglalja a szükséges kiegészítőket is, például emberek és állatok figuráit és egy Siku-val felszerelt traktort is.

Schleich Vörös hajú Hannah és lova Cayenne-31%
6 690 Ft 4 590 Ft

Kiárusítás

Hannah imádja a vadnyugati lovaglást. Először akkor találkozott az ötéves lóval, amikor az istállót takarította. Cayenne akkoriban nagyon félénk volt. Hannah gyengéd hangon énekelt neki és nem tartott sokáig, amíg elválaszthatatlan barátokká váltak. Hannah állatorvos szeretne lenni, mint az anyukája.

Schleich Adventi naptár 2019 - Lovak
11 390 Ft 9 420 Ft

Csak ebben a csomagban találod meg az exkluzív Schleich figurákat, amelyek karácsonyi mosolyt varázsol a gyerekeket arcára. A 24 ablak mögött egy teljes játékszett található. Ez a naptár egy lovas tematikájú történetet mutat be. A Schleich® figurák részletekbe menően kidolgozottak, szeretettel festettek, a gyerekek pedig játszhatnak és egyúttal tanulhatnak velük és megismerhetik a farmon élő állatokat.

Schleich Szőke Sofia és lova Blossom-22%
6 690 Ft 5 190 Ft

Kiárusítás

Nem Sofia választotta ki Blossom-ot, az andalúz kancát. Ez pont fordítva történt! Miközben Sofia ábrándozott, Blossom gyengéden hozzádörgölte az orrát, de olyan szeretettel, hogy Sofiát háromszor is ledöntötte a lábáról. Sofia imádja Blossomot, szeret vele ide-oda mászkálni és minden szabad percét vele tölti.

Schleich Karaván és edzési felszerelés lovakkal 72141-35%
30 490 Ft 19 590 Ft

Kiárusítás

Ebben a csomagolásban exkluzív Schleich figurákat találsz, amelyek mosolyt csalnak gyermeked arcára. A karaván a barátnők központja lett. Amikor szükséges, a karavánban ülhetnek, télen a párnáz kanapén, míg nyáron kinyitják a karaván oldalát, így egy csodás nagy teraszt hozhatnak létre. Egy egé játékkészletről van szó figurákkal és kiegéítőkkel, amelyek a karavánba helyezhetőek, így a karaván az egyik helyről a másikra vihető.

Schleich Fekete hajú Sarah és lova Mystery-34%
6 690 Ft 4 390 Ft

Kiárusítás

Sarah legjobban a réteken szeret lovagolni, átgázolni a patakokon és átvágtatni az erdőn kancájával, Mystery-vel. Így mind a ketten szabadnak érezhetik magukat, mint a madár. Sarah nem tulajdonosa Mysterynek, a kancának, de szereti meglovagolni. Felnőttként lovasaktató szeretne lenni.

Schleich 42519 Kávézó lovasok számára
20 100 Ft 18 860 Ft

A zsokék kávézója kiváló kiegéítője a Horse Club világának. Számos olyan csodás részlettel, funkcióval és kiegéítővel rendelkezik, mint például a valósághű kávézó és a lovak etetésére szolgáló tér. Tom pincér figura kezei mozognak, képes állni és tárgyakat fogni. Carolina figura kezei mozognak, képes lovagolni, széken ülni és tárgyakat tartani. A Cups & Saddles kávézóban a lányok szeretnek találkozni, itt pletykálhatnak, vagy almás kalácsot ehetnek.

Schleich Adventi naptár 2019 - Háziállatok
11 390 Ft 8 480 Ft

Adventi naptár a ** Farm World sorozat** legjobb figuráival és tartozékaival, amelyekre a gyerekek már alig vártak. A 24 ablak mögött egy teljes játékszett található. Minden nap új meglepetés vár rád! A Schleich® figurák részletekbe menően kidolgozottak, szeretettel festettek, a gyerekek pedig játszhatnak és egyúttal tanulhatnak velük és megismerhetik a farmon élő állatokat.

Schleich Karaván barátok találkozójára 42415
23 760 Ft 17 510 Ft

A még több kalandregények a Lovas klubról meg lesznek gazdagítva a barátok szuper titkos találka helyével. A Hannah tizenkettedik születésnapját megelőző napon a barátnők találnak egy öreg lakókocsit, és úgy döntenek, hogy ez fog a klub központjuké válni. Ha bármilyen fejtörőt meg kell oldaniuk a lányok mindig a lakókocsiban találkoznak. Télen a lányok egy kényelmes kék párnás kanapén üldögélhetnek, nyáron pedig kinyithassák a lakókocsi oldalfalát, és egy szép, nagy terasz áll rendelkezésükre.

Schleich Istálló Lusinato kancával 42368
7 147 Ft 6 730 Ft

Ebben a készletben gyönyörű Lusitánskou kancát találsz, amely szereti az istállójában tölteni idejét és vályúból issza a vizet Az istálló levehető tetővel, nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkezik. Minden figura és kiegészítő kézzel festett. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Mobil Állatorvosi Klinika lóval és ápolóval 42370
14 690 Ft 11 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mobil állatorvosi klinika lóval és ápolóval egy szuper kiegészítő a farmodhoz. A készletben találsz egy csomó kiegészítőt. Az autó tetője és oldala lehajtható. Az ablakok és ajtók nyithatók. Továbbá tartalmaz egy rámpát, amely a sérült állatok berakására szolgál. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Andalúz kanca 13793
3 090 Ft

Gyönyörű kézzel festett és aprólékosan kidolgozott ló figura, amely nemcsak a lovak rajongóinak szerez örömet. Az andalúz ló különleges, elegáns ló. Valójában ez a fajtát „tiszta spanyol tenyésztés“-ként emlegetik.

Schleich Holsteini csikó 13860
1 870 Ft

holsteini ló Észak-Németország Schleswig-Holstein tartományából származó fajta, ahol gyökerei egészen a 13. századig nyúlnak vissza. A holsteini ló 160–170 cm magas és elegáns. A holsteini ló kiváló lábai nagyon jól formázott ízületekkel, kemény csontokkal, valamint rövid és erős lábszárral rendelkeznek.

Schleich Pintabiani kanca 13838
2 590 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz Pintabiani kanca figura, nemcsak a kis rajongók szívét nyeri el e nemes állat iránt. A Pintabiani kancáknak gyönyörű foltos szőrük van, ami eredetivé és félreismerhetetlenné teszi őket. A kétszínű sörényeket is vonzó hatást kelt. Mivel az ereikben nemes arab vér folyik, olyan elegánsak és kecsesek, mint a fajtatiszta rokonaik.

Schleich Tenessee igásló 13832
2 410 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz ló figura, nemcsak a kis rajongók szívét nyeri el e nemes állat iránt. Nézz rá a Tenneseese igáslóra oldalról, hogy a combja nem áll egyenesen a földön, hanem ferdén. A lábai lehetővé teszi a különböző sétálási módok bírását.

Schleich Appaloosa ló szett gyakorlófelszereléssel 42433
9 090 Ft 7 670 Ft

gyakorlófelszerelés a végtelenségig bővíthető, és kombinálható a lovasiskolával és a lovakkal. Lisa legszívesebben appaloosa lovakat képez ki. Mikor Lisa megérkezett a tréningre, meglátott egy kancát, mely átugrotta az akadályokat – pedig a nyugatra vezető útra kellett volna felkészíteni.

Schleich Felnyergelt ló cowboy-jal 41417
7 190 Ft 6 790 Ft

Kiárusítás

Próbáld ki a közkedvelt rodeót a barrelek közt a csodás cowboy lánnyal és az ő lovával. A figurák kézzel festettek, az utolsó részletig kidolgozottak. Ez a készlet fejleszti a gyermek fantáziáját és a képzelőerejét. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Felnyergelte ló cowboy-jal 41416
5 390 Ft 5 240 Ft

Felnyergelte ló cowboy-jal kézzel festett figurák a Schleich márkától. Ez a játék fejleszti a gyermek fantáziáját és a képzelőerejét. A „Saddle Bronc Riding“ egy cowboy show, amelyet átélhetsz a cowboyoddal. A csomagolásban cowboy, , nyereg és kötőfék található. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Háziállatok készlet 42385
7 000 Ft

Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott háziállatok figurák elrepítenek a farmi élet világába. A tehenek „múúú“ hangot adnak ki, minden régióban kicsit másképpen. Utánozzák a gazdák dialektusát és mindezt saját, egyedi módszerrel. A figura készletben van egy házi szamár, házi bárány és kakas.

Schleich Kutyaól kiegészítővel 42376
5 990 Ft 5 380 Ft

Kézzel festett és részletesen kidolgozott figura készlet kutya és a gazdája. A csomag tartalma kutyaól és a kiegészítők. Semmilyen ház mellől nem hiányozhat a kutyaól. Az Ausztrál juhászkutya nagyon sportos és energetikus kutya. Szeret a szabadban lenni és birkákat terelni. Új kutyaház véd a széltől és az esőtől.

Schleich Vendégeskedő ló, Hannah és Ruby
15 620 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A kaland folytatódik! Lakeside-ba két új ló érkezett. Hannah és kutyája Ruby boldogan üdvözli a kancát, Appaloosát és csikóját. Hannának van egy trükkje, hogy ülhetne fel a lóra: elvonja a figyelmét egy finom almával.

Schleich Állatka - andalúz csikó
1 690 Ft

Andalúz kanca a többi kancafajtól jelentősen magasabb. Hét éves korában tartható felnőtt lóként. A figura kézzel festett és alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Kemény gumiból készült.

Schleich Appaloosa kanca 13861
2 390 Ft

Az Appaloosa egy Észak-Amerikában nemesített lófajta, amely eredetileg Spanyolországból származik. A melegvérű lovak közé tartozik. Ezen lovak tipikus jellemzői a kifejező szemek, jól látható fehér ínhártyával az írisz körül. 144–157 cm magasak. A lovak strapabírásukról, irányíthatóságukról és tanulékonyságukról ismertek.

Schleich Traktor pótkocsival 42379
22 190 Ft 21 560 Ft

Traktor pótkocsival a Schleich márkától. Egyetlen farmról sem hiányozhat. A homlokrakodó használatával a csomagok a pótkocsira pakolhatóak. A traktor és a pótkocsi kerekei teljesen működnek. A pótkocsi három oldalfala nyitható, valamint a pótkocsi oldalra és hátra egyaránt elforgatható. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Állatok a farmról 5 db-os készlet 42386
6 730 Ft

A készlet öt olyan állatot tartalmaz, amelyek a legismertebbek a farmról. A figurák kézzel festettek, az utolsó részletig aprólékosan kidolgozottak. A borjú, a macska, a kutyus, a liba és a róka sem hiányozhatnak készletedből. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Lovacska ügyességi verseny
7 293 Ft 6 590 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott ügyességi verseny szettel. Része egye ló és lovasa, akadályok és a serleg. Az akadályok képzeletednek megfelelően kombinálhatók. Alkalmas nagy és közepes lovaknak. -A figurák keze és lába mozgatható.

Schleich (13811) Arab telivér lófigura
3 090 Ft

Az arab telivér a lovak legősibb tenyésztett fajtája, a kecses, erős ló archetípusa. A Schleich arab telivér figura e gyönyörű fajtának élethű, kicsinyített mása. Minden Schleich figura kézzel festett, egyedi darab, gyűjteménybe is kiváló.

Schleich Paso Fino csődör - lókiállítás
4 790 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz ló figura, nemcsak a kis rajongók szívét nyeri el e nemes állat iránt. A csodálatos Paso Fino csődör a Lakeside legnagyobb lókiállításának csúcspontja. A nézők nagyon izgatottak és csodálkoznak, mivel a csődör meglepően folyamatos járású. Paso Fin fajta neve magyarul azt jelenti, hogy folyamatos járás.

Schleich Angus fekete bika

Schleich Angus fekete bika

Értékelés: 5
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Angus fekete bika figurával. E fajta szarvasmarha nagyon gyorsan növekszik, és a borjú hat-nyolc hónap alatt akár 160–180 kg-ot is mérhet. Ezek az állatok Skóciából származnak, ahol az időjárás gyakran nagyon hideg és nedves. Pontosan ezért nagyon ellenálló állat.

Schleich Angus fekete borjú
1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Angus fekete borjú figurával. E fajta szarvasmarha nagyon gyorsan növekszik, és a borjú hat-nyolc hónap alatt akár 160–180 kg-ot is mérhet. Ezek az állatok Skóciából származnak, ahol az időjárás gyakran nagyon hideg és nedves. Pontosan ezért nagyon ellenálló állat.

Schleich Angol telivér takaróval 42360
3 490 Ft 3 360 Ft

Angol telivér figura kézzel festett és részletesen kidolgozott takaróval. Az angol telivérek nagyon gyorsak, vékonyak versenylovak, arab lovaktól származnak. Elsődleges kihasználtságuk a versenypályák. A csomag része a lecsatolható pokróc és kantár.

Schleich Angol telivér kanca 13855
2 390 Ft 2 290 Ft

Az angol telivér a leggyorsabb lófajta. A tenyésztésbe sorolásnál a gyorsaság az egyetlen döntő kritérium. Angliában nemesítették a 18. században. Az angol telivér egy magas és karcsú ló hosszú, enyhén domború nyakkal és kiemelkedő marral. Teste izmos és erős.

Schleich Angol telivér kanca 13856
2 390 Ft 2 290 Ft

Az angol telivér a leggyorsabb lófajta. A tenyésztésbe sorolásnál a gyorsaság az egyetlen döntő kritérium. Angliában nemesítették a 18. században. Az angol telivér egy magas és karcsú ló hosszú, enyhén domború nyakkal és kiemelkedő marral. Teste izmos és erős.

Schleich Angol telivér kanca 13857
2 290 Ft

Az angol telivér a leggyorsabb lófajta. A tenyésztésbe sorolásnál a gyorsaság az egyetlen döntő kritérium. Angliában nemesítették a 18. században. Az angol telivér egy magas és karcsú ló hosszú, enyhén domború nyakkal és kiemelkedő marral. Teste izmos és erős.

Schleich A természet világa - díjugrató akadályok 42271
7 400 Ft

Ideális kiegészítő a legjobb lovak számára. A díjugratás nagyon igényes sportág, így kezdj neki az edzésnek már most ezzel a 3 akadályt tartalmazó készlettel. Változatosan összeállíthatod őket. Kézzel festett, gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Rocky Mountain kanca- lókiállítás
5 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz ló figura, nemcsak a kis rajongók szívét nyeri el e nemes állat iránt. A Lakeside lókiállításon senki sem tudja levenni a szemét a a Rocky Mountain kancáról, és csodálják a kecses mozgását. Ez a fajta természeténél fogva hajlamos a Tölt sétára, amikor legalább egy lábával mindig a földön van. Ez lehetővé teszi a lovasnak a kényelmes ülést a nyeregben.

Schleich Lovacska ügyességi edzés
11 131 Ft 8 880 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott nagy gyorsasági edzés szettel. A részét képezik az akadályok, kerítés és lovasfigura két lóval. Az akadályok képzeletednek megfelelően kombinálhatók. Alkalmas nagy és közepes lovaknak. -A figurák keze és lába mozgatható.

Schleich Csapda nagy állatok számára 42427
7 390 Ft 6 730 Ft

ketrec ajtaját biztosítani lehet a kinyílás ellen, nyitni, zárni lehet. David, az állatvédő távcsövet tart a kezében, végtagjai mozgathatóak. Észrevette a jaguár a csalit? Elkapjuk? Az állatvédők ketrecet használnak a sérült állatok elfogásához.

Schleich Fajta kanca Paint Horse
2 550 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Paint Horse ló kancájának figurájával. Ez az amerikai foltos ló a telivérekkel történő keresztezésnek köszönhetően elegáns testalkatú.

Schleich Hannoveri mén 13837
2 590 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz Hannoveri mén figura, nemcsak a kis rajongók szívét nyeri el e nemes állat iránt. A Hannoveri lovak kitűnően szerepelnek az olimpiai játékokon, ahol 48 olimpiai érmet szereztek. Úgy tűnik, hogy a lovak szinte átrepülnek a magas akadályokon, mivel ügyesek és nagyon rugalmasak.

Schleich (13806) Musztáng lófigura
2 590 Ft 2 550 Ft

A híres musztáng az Észak-Amerikába telepített lovak elvadult leszármazottja, a szabadság szimbóluma. A Schleich musztáng figura e gyönyörű, vad fajtának élethű, kicsinyített mása. Minden Schleich figura kézzel festett, egyedi darab, gyűjteménybe is kiváló.

Schleich Hafling csődör 13813
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz ló figura, nemcsak a kis rajongók szívét nyeri el e nemes állat iránt. Hafling egy hegyi csődör dél tirol alpjaiból, amely a hegyi falu Hafling alapján lett elnevezve. Olaszországban a falut Avelengonak nevezik, ezért Olaszországban a ló neve Avelignese.

Schleich Trakehneni kanca
2 475 Ft 2 290 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Trakehneni kanca figurával. A trakehneni kanca csikókat csak angol vagy keleti trakehneni telivérekkel lehet keresztezni. Így őrzik meg a test nemes felépítését és a ló fajtájának temperamentumos karakterét.