Schleich Angus fekete borjú

Márka: Schleich Katalógus száma: 1320170

Schleich Angus fekete borjú

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Angus fekete borjú figurával. E fajta szarvasmarha nagyon gyorsan növekszik, és a borjú hat-nyolc hónap alatt akár 160–180 kg-ot is mérhet. Ezek az állatok Skóciából származnak, ahol az időjárás gyakran nagyon hideg és nedves. Pontosan ezért nagyon ellenálló állat. További információ

2620

2 620 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1320170

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • Kiváló minőségű, Angus fekete borjút formáló figura.
  • Részletes és minőségi kidolgozás.
  • Kiváló minőségű és egészségre ártalmatlan anyagokból készült.

Méret: 8,0 × 3,10 × 5,60 cm (Sz x Mé x Ma)

  • 3 éves kortól ajánlott.

A {0}Schleich figurák{0} kiemelkednek {0}hiteles kivitelezésükkel{0}, amelynek hála a gyermekek megismerkedhetnek a különféle állatokkal, legyenek azok háziállatok, vadállatok, tengervízi állatok, vagy őskori, már kihalt állatok. A Schleich folyamatosan szélesíti és újítja modelljeit, és a már meglévő, régi darabokat újak, jobb kivitelezésűek váltják fel.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves korig
Anyag műanyag
Kolekce Tanya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.