Schleich Appaloosa ló szett gyakorlófelszereléssel 42433

Schleich Appaloosa ló szett gyakorlófelszereléssel 42433

Száma: 1120040
Akció
MALL.HU napok – akciós termékek népszerű márkáktól (érvényes az akciós készlet erejéig, de kizárólag 2024. április 15–28. között)!
gyakorlófelszerelés a végtelenségig bővíthető, és kombinálható a lovasiskolával és a lovakkal. Lisa legszívesebben appaloosa lovakat képez ki. Mikor Lisa megérkezett a tréningre, meglátott egy kancát, mely átugrotta az akadályokat – pedig a nyugatra vezető útra kellett volna felkészíteni.
További információ
11 190 Ft
6 940 Ft
-37%
Forgalmazó: MALL
Az akció 2024.4.28-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1120040

Leírás

  • Azóta Lisa titokban gyakorol a kancával.
  • Lisa minden lovat almával jutalmaz, mert jól teljesítettek a tréningen.
  • A figurák képesek az apró tárgyakat a kezükben tartani.
  • A csomagolás tartalmaz: 3× appaloosa ló, akadályok, almák, kifutó, pohár.
  • A figuák minőségi gumis anyagból készültek és kézzel festettek.
  • Életkor: 3+.
  • A csomagolás mérete: 24,5 × 19 × 5,2 cm.

A Schleich figurák kiemelkednek élethű külsejükkel, melynek köszönhetően a gyermekek a legkülönbözőbb állatfajokat is megismerhetik, legyen az háztáji, vad, tengeri, őskori, vagy akár kihalt. A Schleich folyamatosan bővíti és frissíti modellválasztékát, a régebbi, alacsonyabb minőségű darabokat új, jobban kidolgozott modellekkel helyettesíti.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.