Schleich Bárány

Márka: Schleich

Schleich Bárány

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott bárány figurával. A juhok télen puha gyapjúval védik magukat a hidegtől. De miért tartja jól a gyapjú a hőt? Ez egy nagyon tágas anyag, amelyben a testhő szó szerint rögzül és nem tud kimenekülni. Ugyanakkor nagy mennyiségű nedvességet szívhat fel, ami kellemes, száraz hőt biztosít. További információ

1690

1 690 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1320232

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • Kiváló minőségű, bárányt megformáló figura.
  • Részletes és minőségi kidolgozás.
  • Kiváló minőségű és egészségre ártalmatlan anyagokból készült.

Méret: 8,80 × 3,10 × 6,0 cm (Sz x Mé x Ma).

  • 3 éves kortól ajánlott.

A {0}Schleich figurák{0} kiemelkednek {0}hiteles kivitelezésükkel{0}, amelynek hála a gyermekek megismerkedhetnek a különféle állatokkal, legyenek azok háziállatok, vadállatok, tengervízi állatok, vagy őskori, már kihalt állatok. A Schleich folyamatosan szélesíti és újítja modelljeit, és a már meglévő, régi darabokat újak, jobb kivitelezésűek váltják fel.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves korig
Anyag műanyag
Kolekce FARM

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.