Schleich Kifutó lovak számára kapuval 42434

Schleich Kifutó lovak számára kapuval 42434

Száma: 1120039
Akció
MALL.HU napok – akciós termékek népszerű márkáktól (érvényes az akciós készlet erejéig, de kizárólag 2024. április 15–28. között)!
Ha Lakeside-ba új ló, vagy póni érkezik, a karámba vezetik. A karám belépő kapuval nagyszerű kiegészítője a Horse Club világnak. A kerítések összeköthetőek a termékcsalád többi kerítésével.
További információ
5 190 Ft
3 340 Ft
-35%
Forgalmazó: MALL
Az akció 2024.4.28-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1120039

Leírás

  • Kombinálható: Kifutó lovak számára, Istálló.
  • főkapu nyitható.
  • A Schleich nagy hangsúlyt fektet a figurák részletes kimodellezésére, emellett kézzel festettek és pedagógiailag értékesek.
  • A készlet tartalmaz: 8× kerítésrész, 1× belépő kapu, 1× matrica.
  • Csomagolás méretei: 19×11,5×6,8 cm.
  • Életkor: 5–12 léves korig.

A Schleich figurák kiemelkednek élethű külsejükkel, melynek köszönhetően a gyermekek a legkülönbözőbb állatfajokat is megismerhetik, legyen az háztáji, vad, tengeri, őskori, vagy akár kihalt. A Schleich folyamatosan bővíti és frissíti modellválasztékát, a régebbi, alacsonyabb minőségű darabokat új, jobban kidolgozott modellekkel helyettesíti.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.