Schleich Lovasiskola lovasokkal és lovakkal 42389 outlet

Márka: Schleich

Schleich Lovasiskola lovasokkal és lovakkal 42389 outlet

A termék csomagolása a szállítás során sérült,de a termék ép és sértetlen.A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ! Ez a lenyűgözően kidolgozott lovasiskola ideális kiegészítője az istállónak. Itt szokik találkozni az összes lovak szerelmese, ahol gyakorolják az ugrásokat az akadályok felett és ápolják a lovakat. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. További információ

15890

15 890 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 26 390 Ft, Megtakarítás: 10 500 Ft (39 %)

Katalógus száma: 1311386

Leírás

Termékleírás

A termék csomagolása a szállítás során sérült,de a termék ép és sértetlen.A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

A készlet tartalmaz: tetőt, 10× kifutópályát, kancát, mént, pónikancát, tanárt, lovast, nyerget, akadályt, ostort, gyeplőt és nyerget, kantárt, alma, dobozt eledellel, 2× almát, fésűt, kefét, matricák és összeszerelési utasítások.

  • Anyaga: kemény gumi.
  • Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.
  • A figurák kézzel festettek.

A Schleich figurák kiemelkednek hiteles kivitelezésükkel, amelynek hála a gyermekek megismerhetik a különféle állatokat, legyenek azok háziállatok, vadállatok, tengervízi állatok, vagy őskori, már kihalt állatok. A Schleich folyamatosan szélesíti és újítja modelljeit, és a már meglévő, régi darabokat újak, jobb kivitelezésűek váltják fel.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Kolekce Lovak

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.