Happy Green Grill 3v1 Faszenes grill

Happy Green Grill 3v1 Faszenes grill

Száma: 510314
Szereti a hétvégeket a szabadban tölteni és közben jókat enni? Itt a tökéletes választás a grillezés szerelmeseinek. A Happy Green Gril 3v1 multifunkciós grillsütő, 40cm átmérővel, nem csak nagy családok számára. Anyagának köszönhetően hosszú időn át korroziómentes és rozsdamentes grillsütő az eredmény. További információ
22 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 510314

Leírás

A Happy Green Grill 3v1 Faszenes grill jellemzői:

3 az 1-ben

Ezen multifunkciónális grillsütő nem csak sütésre alkalmas. A grill három részből áll – a kandalló, a nagyobb grill és egy zárt füstölővel. A két részben egy ajtó került behelyezése, mely révén ellenőrzizhető tűz ereje, a felső rész maximális hőmérőrséklete 300 ° C.

Füstmentesítés

3 rész jól elválasztható, így a füst nem jutt el az egyik részről a másikra. 2 bár nyomással füstöli a benne készített élelmiszert. Az grillsütőben egy nyílás került kialakításra, mely mentesíti a füstöt, így szabadon távozik és nem az ételeinket károsítja.

Nincs több rozsda

Rozsdamentes acél szerkezete révén nagyon jól ellenáll időnek. Anyagának köszönhetően hosszú időn át korroziómentes és rozsdamentes grillsütő az eredmény.

Technikai jellemzők

  • Átmérő: 40 cm
  • Magasság: 75 cm
  • Főzöterület: 1240 cm2
  • Súly: 5.8 kg
  • Grill típusa: Faszén alapú

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.