Calvin Klein férfi pizsama S/S Short Set
21 290 Ft
+ ingyen szállítás

Férfi pizsama a Calvin Klein márkától. A szett mintás pizsama rövidnadrágot és márkajelzéssel ellátott kényelmes pólót tartalmaz.

Pink Hero szürke Batman férfi boxeralsó
4 241 Ft

A PINK HERO márka érdekes és szokatlan szürke Batman boxeralsókat kínál. Elején kis zacskó a férfitagnak és a fenékrészen nincs varrás. A PINK HERO alsóneműt mindig egy számmal nagyobb méretben szállítjuk, mivel az áru számozása nem egyezik meg az európai számozással.

SEOBEAN sötétkék hálószerű Breathable Boxer boxeralsó
5 057 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Luxus sötétszürke pamut boxeralsó, Seobean logóval ellátott érdekes fehér gumival a derekán. Elején nem átlátszó pamut van a zacskón, egyébként teljesen hálószerű. Maximálisan kiemeli a kidolgozott feneket. 

Bruno Banani Hipshort Leader férfi farmer boxeralsó
7 015 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bruno Banani Leader kollekciójának új boxeralsója farmer designban készült, derékban a gyártó logójával ellátott farmer utánzatú gumival. Elöl enyhe zacskó van. A boxeralsók szára hosszabb.

Tommy Hilfiger férfi pizsama-21%
23 190 Ft 18 090 Ft

Kiárusítás

Férfi pizsama a Tommy Hilfiger márkától. A szett kockás mintás pizsamanadrágot és kényelmes, hosszú ujjú pólót tartalmaz, márkás logóval a mellkason.

BARCODE BERLIN Danuka 91126 narancssárga férfi boxeralsó
8 646 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Barcode Berlin olyan luxus férfi boxeralsókkal jelent meg, amiknek az elején egy zacskó van a férfitag számára, a derék részen pedig a gyártó logójával ellátott luxus gumi. Hátul a hagyományos csípő boxeralsókhoz hasonlóan finom varrás van a fenekén.