SONY WH1000XM3SCE7 BLUETOOTH LDAC High-Resolution Audio (NC High End Headphone)vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató Ezüst színben

SONY WH1000XM3SCE7 BLUETOOTH LDAC High-Resolution Audio (NC High End Headphone)vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató Ezüst színben

Száma: 6633565
Közvetlenül partnerünktől
Fejpántos kialakítású, High-Resolution Audio hangzást kínáló fejhallgató kategória első zajszűréssel és környezeti hang-szabályozással.A QN1 HD zajszűrő processzor zavartalan zenehallgatást kínál Kiváló minőségű, vezeték nélküli hang BLUETOOTH® és LDAC™ technológiával adaptív hangszabályozással További információ
79 900 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Partnerünktől: Mall Partner HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Mall Partner HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6633565

Leírás

A QN1 HD zajszűrő processzor zavartalan zenehallgatást kínál

Kiváló minőségű, vezeték nélküli hang BLUETOOTH® és LDAC technológiával

Intelligens zenehallgatás adaptív hangszabályozással

Sony Hi-Res

Sony Hi-Res WH-1000XM3

Éld át a csend új szintjét

Próbáld ki, milyen az, amikor elmerülsz a zene birodalmába. A továbbfejlesztett zajkioltó funkciónak köszönhetően, amely megakadályozza a környezet zavarását, minden zenét jobban élvezhetsz, mint valaha. Számos szolgáltatás vár rád, például az innovatív intelligens hallgatás, hangasszisztensek vagy a SONY gyors figyelem funkciója.

Sony Hi-Res WH-1000XM3

Az új SONY WH-1000XM3 elmerít a csendben

A vonzó és nagyon kényelmes platina ezüst fejhallgatóval a SONY és a QN1 HD processzor együtt biztosítják, hogy elmenekülhess a város és munka zajától.

Sony Hi-Res WH-1000XM3

Nagyobb teljesítmény = még kevesebb zaj

Sony Hi-Res WH-1000XM3

A legjobb zajkioltás

A SONY Hi-Res WH-1000XM3 kiszűri az autók zúgását a kellemetlen hangokat a háttérben és az összes zajt, amely körülvesz. Erről a Digital Noise Cancelling technológia gondoskodig.

Nagyon megbízható hang

A QN1 HD processzorba beépített hangerősítője a legjobb jel-zaj arányt éri el a kategóriájában. A 40 mm-es folyadékkristályos polimer (LCP) hangsugárzók lehetővé teszik a SONY fejhallgató számára a Hi-Res audio lejátszását.

Sony Hi-Res WH-1000XM3

Páratlan személyre szabható funkciók 

A SONY Hi-Res platina ezüst fejhallgató személyre szabható beállításokkal rendelkezik, amellyel beállíthatod a hang sugárzását a fejednek, hajadnak esetleg a szemüvegednek megfelelően. 

Sony Hi-Res WH-1000XM3

Vezeték nélküli szabadság

Élvezd a kedvenc zenéid, miközben szabadon használhatod a kezeid. Az LDAC funkció lehetővé teszi, hogy körülbelül háromszor több adatot továbbítson, mint a szokásos Bluetooth vezeték nélküli technológia. Ennek köszönhetően kivételes minőségű vezeték nélküli hangot élvezhetsz mely majdnem ugyanolyan, mint a vezetékes csatlakoztatásesetén. Nem számít tehát, hogy beszélsz, zenét hallgatsz vagy csak pihensz. Ettől kezdve mindig mindent vezeték nélkül tehetsz.

Sony Hi-Res WH-1000XM3

Intuitív szoftver a SONY fejhallgatóban

Sony Hi-Res WH-1000XM3

Egygombos beállítások a kívánságod szerint

Intelligens hallgatás adaptív beállításokkal

Sony Hi-Res WH-1000XM3

Kényelmes egész napos viselés

Rendkívül lágy poliuretán habpárnák (műbőr) tökéletesen elosztják a fejedre kifejtett nyomást és növelik a füled lefedettségét. A minimális szerkezetének köszönhetően a pontos basszus és a tiszta magasság lesz az egyetlen, amit észlelni fogsz.

Sony Hi-Res WH-1000XM3

Platinum ezüst fejhallgató, amely megkönnyíti az életed

Sony Hi-Res WH-1000XM3

Intuitív irányítási gesztusok

Számos intuitív gesztus áll rendelkezésedre a műsorszámok váltására, telefonok fogadására vagy a hangerő növelésére.

Vezéreld a fejhallgatót a hangoddal

A SONY WH-1000XM3 lehetővé teszi a Google Assistant és Siri hangvezérlését.

Sony Hi-Res WH-1000XM3

Sony Hi-Res WH-1000XM3

Energia egész nap

A Sony Hi-Res fejhallgatóban hatalmas akkumulátort találsz, amely egyetlen töltéssel akár 30 órán át képes üzemelni. Ez elegendő mind normál, mind igényes felhasználók számára. Szükség esetén 10 perc töltés alatt 5 óra lejátszási időt érhetsz.

Tisztább handsfree

Használd ki a Sony WH-1000XM3 fejhallgatót maximálisan a handsfree módban és telefonálj az ismerőseiddel. A telefonod eközben a helyén maradhat. Elég a fejhallgatódat kétszer megérinteni, és kezdhetsz beszélni. A több kiváló minőségű mikrofonnak köszönhetően, amelyeket a SONY fejhallgató szerkezetébee rejtett, a kollégáid, családtagjaid ahívás közben mind megkedvelnek.

Sony Hi-Res WH-1000XM3

Paraméterek

Kialakítás

 

Fület befedő (over-ear)

Konstrukció

 

Zárt

Mikrofon

 

igen

Kapcsolat típusa

 

Bluetooth

Funkciók

 

Aktív zajszűrő (ANC), Hangsegéd

Több paraméter

A Sony Corporation 1946-ban alapított japán cég. A vállalat központja Tokióban található. Bár a kezdetekben csupán tranzisztorokat árusított, a háborús idők végeztével vezető innovációs vállalattá nőtte ki magát a világon, például a CD és a DVD fejlesztésével, vagy akár a méltán híres PlayStation vonallal. 

Bár átesett több gazdasági válságon és hanyatláson, a cég mindig is fennállt, napjainkra pedig az egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező vállalata amely híres innovációs termékeiről az elektronika világában, a videójátékairól, és a szórakoztatóvilágban betöltött szerepéről.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.