Fej- és fülhallgató

Skullcandy DIME True Wireless In-Ear, fekete
10x

Skullcandy DIME True Wireless In-Ear

14 388 Ft

Apró fülhallgatók nagy hangzással – a modern Bluetooth 5.0 fülhallgató Skullcandy DIME True Wireless In-Ear a 6 mm erős átalakítóknak és a miniatűr méretnek köszönhetően kellemes hangzással örvendezteti meg a hallgatókat, amit nem csak utazáskor fog mindenki értékelni. Egy feltöltéssel 3,5 óra üzemidőt biztosít, ezt további 8,5 órával neghosszabbítja a 150mAh-es töltőtok. A fülhallgató az IPX4 szabvány alapján víz- és verejték álló.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy Sesh Evo True Wireless, zöld
3x

Skullcandy Sesh Evo True Wireless

21 990 Ft
Utolsó darab!

Isteni ultramodern dizájn, nagyszerű hangzás – Bluetooth 5.0 fejhallgató A Skullcandy Sesh Evo True Wireless 6 mm-es erős konverterekkel van felszerelve, automatikusan párosulnak a tokból, lejátszás 5 óra töltés és a berendezésbe kapott egy töltődobozt is, amely további 19 óra fejhallgató-működést ad hozzá. Van még kihangosító mikrofon, Csempe funkció az elveszett fejhallgató felkutatásához és IP55 védelem.

Forgalmazó: MALL
PHILIPS TAT2206, zöld
30x

PHILIPS TAT2206

18 490 Ft

Csatlakoztasd őket audioforrásához kábel nélkül a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológiával – a modern hordozható fejhallgató Philips TAT2206 nagyszerű minőségű hangot szállít a füledbe, és 6 órán át játszik egy töltéssel. További 12 óra üzemidőt biztosító töltőtokkal. A modell vízálló az IPX4 szabvány szerint, és handsfree funkcióval rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Jlab Go Air Pop True Wireless Earbuds, fekete
48x

Jlab Go Air Pop True Wireless Earbuds

8 490 Ft

True Wireless fülhallgató fantasztikus, akár 32 órás akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet. A Jlab Go Air Pop True Wireless fülhallgató kisebb, mint egy hitelkártya, így bárhová magaddal viheted. Lehetővé teszik a kettős fejhallgató-csatlakozást és az érintésvezérlést. A beépített MEMS mikrofonok kristálytiszta telefonhívásokat biztosítanak. 4 előre beállított equalizer mód.

Forgalmazó: MALL
KZ ZSN Hybrid HiFi fülhallgható, fekete

KZ ZSN Hybrid HiFi fülhallgható, fekete

15 490 Ft

Hibrid fülbe helyezhető fülhallgató – HiFi, 3,5 mm -es jack csatlakozó, erős mélyhangválasz, jobb hangrészletek, érzékenység 104 dB, impedancia 32 Ohm.

Partnerünktől: MOBILEGO