Fej- és fülhallgató

Jlab GO Air True Wireless Earbuds, fekete
38x

Jlab GO Air True Wireless Earbuds

11 990 Ft

Élvezni fogod a kristálytiszta hangot a modern Bluetooth 5.0 fejhallgatóval JLab GO Air True vezeték nélküli fülhallgató minőségi 8 mm-es neodímium meghajtókkal és 3-módos hangszínszabályzóval a hang beállításához. MEMS mikrofonnal rendelkezik a tiszta handsfree hívásokhoz, és 5 órát játszik egy feltöltéssel. További 15 óra üzemidő egy 370mAh-es töltődobozzal beépített töltőkábellel.

Forgalmazó: MALL
Meliconi HP EASY Digital Bundle, fekete
10x

Meliconi HP EASY Digital Bundle, fekete

40 490 Ft

Miről beszélnek a tévében? Kiváló távolságból hallhatod, akár 100 méterről is a a Meliconi HP EASY Digital Bundle vezeték nélküli TV fejhallgatóknak köszönhetően amelynek 2 választható átviteli csatornája van, 8h állóképesség egyetlen töltéssel és 100 m hatótávolság vezeték nélküli jelátvitellel. A töltés egy kicsi USB-bázison keresztül történik. Audio vagy optikai digitális kábellel csatlakoztathatók.

Forgalmazó: MALL
PANASONIC RB-HF420BE, kék
17x

PANASONIC RB-HF420BE

14 490 Ft

További ajánlat 13 900 Ft

Gyönyörű vékony kialakítással és gyönyörűen hangolt hanggal rendelkezik – a modern Panasonic RB-HF420BE vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fejhallgató, amely kiválóan mutat a füleken és a 30 mm-es neodímium átalakítóknak köszönhetően kiválóan szól. Egy feltöltődéssel akár 50 órán keresztül működőképes, mikrofonnal rendelkezik a handsfree hívásokhoz, és támogatja a hangsegédet.

Forgalmazó: MALL
Skullcandy JIB True Wireless In-Ear, fekete
2x

Skullcandy JIB True Wireless In-Ear

17 490 Ft

Szép kialakítás és hangzás tekintetében is – a Skullcandy JIB True Wireless In-Ear modern Bluetooth 5.0 fülhallgató megörvendezteti a hallgatókat a 6 mm-es nagy teljesítményű meghajtónak és a szép, kompakt méretű kialakításnak köszönhetően, amit mindenki értékelni fog, nem csak utazáskor. Egy feltöltéssel 6 óra üzemidőt biztosít, ezt további 16 órával meghosszabbítja a töltőtok. A fülhallgató az IPX4 szabvány alapján víz- és verejték álló.

Forgalmazó: MALL
SONY MDR-ZX110B Fejhallgató, Fekete
371x

SONY MDR-ZX110 Fejhallgató

6 490 Ft

További ajánlat 4 199 Ft

Utolsó darab!

Sony MDR-ZX110 fejhallgató használatával nem kell kompromisszumot kötni a teljesítmény, a hangzás és a kényelem között. Zenehallgatáshoz ideális választás. A 1,2 méteres gubancmentes kábel, állítható fejpánt és 30 mm-es hangszórói gondoskodnak a kényelmes használatról.

Forgalmazó: MALL
Esonic Stylus hangrögzítő - diszkrét hangrögzítő eszköz, diktafon

Esonic Stylus hangrögzítő - diszkrét hangrögzítő eszköz, diktafon

42 564 Ft

A hangrögzítő egy gyógyszertárba, toronyba, tollba helyezett diktafon. Ezzel egyszerűen írhatsz, akár 20 óra munkaidő. A mikrofon hatótávolsága akár 10 m. Tökéletes álcázás. 1 GB beépített memória. Dátum és időbélyegző. Tökéletes jegyzetek készítéséhez vagy fontos megbeszélésekhez

Partnerünktől: Spy-shop.com
Honor Choice Earbuds X, fehér
2x

Honor Choice Earbuds X

14 990 Ft

Nyűgözzön le a minimalista dizájnnal, gyönyörködj a gyönyörű és tiszta hangzásban – Bluetooth 5.2 fülhallgató A Honor Earbuds Choice X ideális a mindennapi zenehallgatáshoz és podcastok meghallgatásához. Biomembránokkal rendelkezik, és 6 órát játszanak egy töltéssel. Az újratölthető toknak köszönhetően a fülhallgató üzemideje akár 28 óra is lehet. Ezek a fülhallgatók víz- és izzadságálló tulajdonságuknak köszönhetően sportolás közben is viselhetők.

Forgalmazó: MALL
PANASONIC RP-HS46E Clip on fülhallgató, Fekete
29x

PANASONIC RP-HS46E-K Clip on fülhallgató

5 090 Ft
Utolsó darab!

Panasonic RP-HS46E-K egy erőteljes hangzást biztosító 30 mm-es átmérőjű, ergonomikus kialakítású clip-on fülhallgató, mellyel tökéletes kényelemben és kiváló minőségben hallgathatja kedvenc zenéit.

Forgalmazó: MALL
PANASONIC RP-HT010E-A Fejhallgató, Kék
65x

PANASONIC RP-HT010E-A Fejhallgató

3 090 Ft

Panasonic RP-HT010E-A fejhallgató robusztus, állítható fejpánttal és puha fülpárnákkal rendelkezik. Könnyű kialakításának köszönhetően mindennapos használatra is ideális. A 3 cm-es membránja és a neodímium mágnes kiváló, XBS-hangzást biztosít.

Forgalmazó: MALL
SENNHEISER HD 569 Fejhallgató, Fekete
56x

SENNHEISER HD 569 Fejhallgató

50 990 Ft

A kagylós kialakítású, zárt HD 569 rugalmas választási lehetőséget kínál az otthoni szórakoztatás világában. Ez a fejhallgató gazdag és tiszta mélyhangvisszaadást kínál, valamint rugalmas használatot is azáltal, hogy mások zavarása nélkül biztosít teljes értékű zenehallgatási élményt. A fülre simuló kialakításával, a HD 569 kivételes viselési kényelmet biztosít még a hosszú utazások alkalmával is.

Forgalmazó: MALL