Fej- és fülhallgató

Sandberg Bluetooth Office headset mikrofonnal, mono, fekete
4x

Sandberg Bluetooth Office headset mikrofonnal, mono, fekete

18 490 Ft
Utolsó darab!

Kiváló headset az online kommunikációhoz és zenehallgatáshoz egyaránt – a Sandberg Bluetooth Office headset, mono vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fejhallgató mikrofonnal nagy teljesítményű meghajtóval a legjobb hangminőség érdekében és érzékeny mikrofonnal a hangrögzítéshez. A mikrofon a rugalmas kar által 180 fokkal elforgatható. 14 óra üzemidő egy feltöltéssel, a csomagolásban egy USB töltőkábel található.

Forgalmazó: MALL
SENCOR SEP 510BT, fekete
192x

SENCOR SEP 510BT

7 590 Ft
Utolsó darab!

Minden körülmények között elegáns és készen áll a zene hallgatására – A stílusos SENCOR SEP 510BT Bluetooth 5.0 fülhallgató örömet okoz a bájos TWS kialakításával és kiváló teljesítményt nyújt a 10 mm-es invertereknek köszönhetően. Fel van szerelve mikrofonnal a handsfree hívásokhoz, Li-Ion akkumulátorokkal 7 órás üzemidőhöz és töltőtokkal 400mAh akkumulátorral.

Forgalmazó: MALL
Anker Soundcore Liberty Air 2, fekete
189x

Anker Soundcore Liberty Air 2

35 990 Ft
Utolsó darab!

A stílusos dizájn és a zene szerelmesei biztos örülni fognak a minimalista kialakítású Anker Liberty Air 2 Bluetooth 5.0 fülhallgatónak, amelynek a hangszórói gyémánt réteggel lettek bevonva az extra hangminőség érdekében. A fülhallgató vízálló az IPX5 szabványnak megfelelően, egy feltöltéssel 7 óra zene lejátszásra képes és 4 mikrofonnal rendelkezik a kiegyensúlyozott handsfree hívásokért és a tökéletes érthetőségért.

Forgalmazó: MALL
GoGEN HBTM 43, fekete
21x

GoGEN HBTM 43

8 790 Ft

Vonzó, vidám dizájn, gyönyörű hangzás a kiváló minőségű hangszóróknak köszönhetően – ilyen a GoGEN HBTM 43 Bluetooth 5.0 fejhallgató, amely audio kábelen által csatlakoztatható. Egyetlen feltöltéssel 31 óra zenelejátszásra képes, emellett tökéletes handsfree hívásokhoz is.

Forgalmazó: MALL
Intezze MOVE 2, fekete
3x

Intezze MOVE 2

31 490 Ft

Sportolás közben is jól tart a fülben – az Intezze MOVE 2 Bluetooth 5.2 fülhallgató különleges fülekkel rendelkezik, amelyek stabilan illeszkednek a fülbe. Energikusan kiegyensúlyozott hangzást biztosít akár 12 óra zenehallgatáshoz egyetlen feltöltéssel. A töltődoboz meghosszabbítja a fülhallgató üzemidejét további 140 órával, és szükség esetén a mobiltelefonodat is feltöltheted. A modell víz- és verejtékálló az IPX7 szabványnak megfelelően.

Forgalmazó: MALL
Jabra Elite 7 Active, fekete
9x

Jabra Elite 7 Active

64 990 Ft

Az ANC leküzdi a környezeti zajokat, a 6 mm-es erős meghajtók pedig erőteljes, gazdag hangzást juttatnak a fülbe – a Jabra Elite 7 Active Bluetooth fülhallgató tökéletes a mindennapi zenehallgatáshoz és sportoláshoz egyaránt. Víz- és verejtékálló az IP57 szabvány szerint. 8 óra üzemidő egy feltöltéssel, és mikrofon a handsfree telefonhívásokhoz. A töltőtok további 22 óra működésre biztosít elegendő energiát a fülhallgató számára.

Forgalmazó: MALL
Jabra Elite 7 Pro, fekete
11x

Jabra Elite 7 Pro

69 990 Ft

Az ANC leküzdi a környezeti zajokat, a 6 mm-es erős meghajtók pedig erőteljes, gazdag hangzást juttatnak a fülbe – a Jabra Elite 7 Pro Bluetooth fülhallgató tökéletes a mindennapi zenehallgatáshoz és sportoláshoz egyaránt. 8 óra üzemidő egy feltöltéssel, handsfree mikrofonok a környezeti zajcsökkentéshez A töltőtok további 22 óra működésre biztosít elegendő energiát a fülhallgató számára.

Forgalmazó: MALL
JVC HA-A8T-W True IPX4 ,verejtékálló,Bluetooth fülhallgató sportoláshoz,Akár 6 órás lejátszási időtartam, töltő tokkal(9 órára elegendő töltéssel), fehér színben

JVC HA-A8T-W True IPX4 ,verejtékálló,Bluetooth fülhallgató sportoláshoz,Akár 6 órás lejátszási időtartam, töltő tokkal(9 órára elegendő töltéssel), fehér színben

14 990 Ft

6 órás lejátszási időtartam a hozzá tartozó tokba helyezve fel tudjuk tölteni. A tok akár 9 órára elegendő töltéssel rendelkezik, így szint egész nap hallgathatjuk kedvenc zenéinket. 15 perces gyors töltéssel rendelkezik, mely akár 1 órás lejátszást is lehetővé tesz számunkra.

Partnerünktől: Mall Partner HU