Xiaomi Mi Headphones Comfort, fehér 14100

Xiaomi Mi Headphones Comfort, fehér 14100

Száma: 1224632
Mi Headphones Comfort, zárt fejhallgató fejpánttal, ergonomikus kivitelezés, kényelmesen hordható, aranyozott 3,5mm-es csatlakozó, vezérlés a kábelról, impedancia 32 Ohm, érzékenység 107 dB, frekvenciaszélesség 20 – 40 000 Hz, teljesítmény 50 mW, kábelhossz 1,4 m. További információ
17 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1224632

Leírás

Kábel segítségével való irányítás

A Xiaomi Comfort már a nevével jelzi, hogy a használata a lehető legkényelmesebb. Ehhez nagyban hozzájárul a kábelről végezhető vezérlés, az 1,4 méter hosszú kábelen elhelyezett vezérlőegységgel. Nem csak a zenelejátszó vezérlését teszi lehetővé, de hívásokat fogadhat rajta, a fejhallgató a mobiltelefonhoz való csatlakoztatása után.

Xiaomi Headphones Comfort

A Xiaomi gyártó zárt fejhallgatói megfelelnek az összes modern trendnek – stílusosak, jól viselhetőek a példás ergonómiai kialakításnak köszönhetően, nagyszerűen működnek és tulajdonosuknak kiváló audio élményt nyújtanak. Előnyük a viszonylag alacsony tömeg, amely 220 grammra csökkent. Ennek köszönhetően a fülhallgatók nem terhelik meg nagyon a hallgatókat.


Tulajdonságok

További funkciók

A fejhallgató 20 és 40 000 Hz közötti frekvenciatartományt és 107 decibel érzékenységet kínál használójának. A kiváló minőségű zeneátvitel érdekében a fejhallgató aranyozott 3,5 mm-es felülettel operál. Teljesítménye 50 mW.

Főbb jellemzők

A Xiaomi kényelmes fejhallgatója az úgynevezett „zárt“ készülékek közé tartozik. Az egyszerű és kényelmes hordhatóságért a széles fejpánt felel. Az aranyozott 3,5 mm-es csatlakozó segíti minőségi adatátvitelt a fejhallgatóra. A vezérlés az 1,4 méter hosszú kábel helyezkedik el – lehetővé teszi a hívások fogadását. További paraméterek: impedancia 32 Ohm, érzékenység 107 dB, frekvenciaszélesség 20 – 40 000 Hz, teljesítmény 50 mW.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.