Xiaomi Mi Sport Bluetooth Earphones, fehér 15236

Xiaomi Mi Sport Bluetooth Earphones, fehér 15236

Száma: 1225103
A Mi Sports Bluetooth Earphones kiváló minőségű vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő fülhallgató nem csak sportolóknak, bluetooth ver. 4.1 (A2DP, AVRCP, HFP, HSP), 7 óra élettartam, IPX4 tanúsítvány, 10 m hatótávolság, frekvenciatartomány 20 Hz – 20 kHz, impedancia 32Ω, beépített mikrofon, beépített 110 mAh Li-Ion akkumulátor. További információ
12 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1225103

Leírás

Tökéletes állóképesség

Számos konkurens fülhallgató kb. 5 órás folyamatos zenelejátszásra képes. A Xiaomi akár 7 órányi folyamatos zenelejátszásra képes. A fülhallgató továbbá 11 napig képes készenléti állapotban működni. Ráadásul nem kell túl sokat várni a feltöltésére. Az akkumulátor egy órán belül teljesen feltöltődik, tíz perc alatt egy órányi zenehallgatáshoz elegendő feltöltést biztosít az akkumulátor.

Mi Sports Bluetooth Earphones

Az Mi Sports Bluetooth Earphones kiváló választás különösen sportolók számára, mivel tökéletesen illeszkedik a fülbe. A Xiaomi különösen jó állóképességének, tiszta hangzásának és alacsony tömegének köszönhetően szerez jó pontokat. Ugyanakkor, ezzel az IPX4 tanúsítvánnyal rendelkező fülhallgatóval még esőben is nyugodtan mehet futni.

Tulajdonságok

Védelem bármilyen időjárási körülmények között

A fülhallgató IPX4 tanúsítvánnyal rendelkezik, így védve van a fröccsenő víztől és verejtéktől. Alacsony és magas hőmérsékletektől sem retten vissza. –20 °C és +70 °C közötti hőmérséklettartományban működőképes, így minden időben megbízható partnerré válik. Állóképesség szempontjából is.

Megbízható kapcsolat

Az Mi Sports Bluetooth Earphones vezeték nélküli fülhallgató a Bluetooth 4.1-es verzióját használja, és kompatibilis a: A2DP, AVRCP, HFP a HSP profilokkal. Kényelmesen hallgathatja kedvenc dalait útközben, anélkül, hogy zavarnák a vezetékek. Ennek a technológiának a hatótávolsága kb. 10 m (ha nincs akadály az útban).

Problémamentes viselés

A Bluetooth fülhallgatót általában a sportolók használják, de a gyártók úgy tűnik, ezzel nincsenek tisztában. Kivéve a Xiaomit, a Mi In-Ear Headphones Pro tökéletesen illeszkedik a fülbe. Először ugyan meg kell tanulni a megfelelő grif-et, aztán a behelyezés magától megy. Még azok is könnyedén vezetik a fül mögött, akik szemüveget viselnek.

Főbb jellemzők

A kiváló minőségű Mi Sports Bluetooth Earphones vezeték nélküli fülhallgató a kapcsolódáshoz a Bluetooth 4.1-es verzióját (A2DP, AVRCP, HFP, HSP) használja. A fülhallgató 20 Hz-től 20 kHz-ig terjedő frekvenciatartományban és 32Ω-os impedanciával rendelkezik. Beépített mikrofonja alkalmas telefonhívások fogadására. Beépített 110 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátort tartalmaz. Az akkumulátor élettartama kb. 7 óra zenelejátszás. A fülhallgató tömege 17,8 g. A csomag 5 különböző méretű füldugót tartalmaz és egy USB tápkábelt, melynek hossza.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.