Connect IT Wireless Sonics Fülhallgató
5 690 Ft

4 990 Ft

2 év garancia

A ConnectIT Wireless Sonic Fülhallgató vezeték nélküli készülék. Akár gyakran utazik, akár fáradt kibogozni a kábeleket, ideális választás. Kis súlya és hihetetlenül rövid vezetéke miatt különösen jó útitárs. Egy töltéssel akár 5 órán keresztül is használhatja. Bluetooth kapcsolatával könnyen csatlakoztatható bármilyen készülékhez. Beépített mikrofonjával és gombjaival szabályozhatja a hangerőt, válthat a zeneszámok között, vagy akár szünetetltetheti is. Lehetősége van továbbá egy gombnyomással előhozni az utoljára hívott telefonszámait, így akár kényelmesen dolgozhat is, vagy csakl élvezheti a pihenést.


Connect IT CEP-1011-BK
6 290 Ft
5 990 Ft

Ultra könnyű és kis vezeték nélküli fejhallgató. Connect IT CEP-1011-BK ideális sportoláshoz vagy utazáshoz. Nagyon jól csökkenti a környezeti zajokat, akár 5 órát képes lejátszani vagy telefonálhatsz rajta, mindkét fülhallgató mágneses kontaktusainak köszönhetően a fülhallgató nem esik le a nyakadról, mégha a füledből ki is veszed őket.


Connect IT Alu Sonics EP-222-BK (CI-1040) Fülhallgató
1 990 Ft

Connectit Alusonic Ep-222-Bk fülhallgató kiváló minőségű zenei élményt nyújt! Hangszórói pontosan illeszkednek, így erőteljes és tökéletes mélyhangzást biztosítanak, ultrakönnyű kialakításának köszönhetően kiváló választás utazáshoz vagy akár sporthoz is. Az 1,2 m-es kábelhossz és a mikrofon garantálják azt a kényelmet, hogy nem kell elővenni zsebéből vagy táskájából a telefont, hanem kényelmesen és egyszerűen tudja használni bárhol és bármikor.