Etymotic ETY-Kids 3 Fekete
22 900 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Etymotic ETY-Kids 3 fülhallgató kiváló hangminőségének és kényelmes használatának köszönhetően tökéletes választás lehet a zene szerelmeseinek. Az eszközt tervezésénél egyik fő szempont a fül károsodásának elkerülése volt, így bátran ajánlható legalább 4 éves gyermekeknek és a hangos zajokra érzékenyeknek is. Az 1.2 m hosszú kábel és a nagy érzékenységű, gyorsgombokkal felszerelt mikrofon felelnek az optimális kényelemért.


Etymotic ER3SE Extended Response Earphones
74 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ha magas minőségű hangzást keresel alacsony frekvencián, akkor az Etymotic ER3XR Extended Response Earphone fém fülhallgató kényelmes eloxált felülettel megfelelő a számodra. A fülhallgató 35 dB – 42 dB zajszigetelést kínál és a legmagasabb teljesítményérzékenységet érheti el az osztályukban – SPL 102 dB 1 kHz-nél 0,1 mV-nál.


Etymotic ER3SE Studio Edition Earphones
74 990 Ft
+ ingyen szállítás

Még a stúdiómunka sem végezhető el minőségi dugaszok nélkül. Az ER3SE Studio Edition Earphones segítségével megbízható tanácsadót szerzel, minőségi hangot közvetít alacsony szinteken. Azonban értékelni fogja a fülhallgatót akkor is, ha csak az igényes hallgatók közé tartozik. A fém eloxált felület kényelmes illeszkedést rejt, zajcsökkentéssel.


Etymotic Extended Response Earphones
129 990 Ft
+ ingyen szállítás

Rendkívüli választás mindenkinek, aki nagyszerű hangminőséget keres számos fejlesztési funkcióval együtt. Az ER4XR Extended Response Earphones modell különösen elragad a leghűségesebb hangátvitellel közepes és magas frekvenciákon. A kényelmes hallgatást a pontosan megmunkált, eloxált és lézerezett alumínium alkatrészek biztosítják.