GoGEN EBTM 81 vezeték nélküli fejhallgató
7 294 Ft

5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fülbe alkalmas vezeték nélküli fejhallgató, mely magas teljesítményű, dinamikus hangzású, érdekes megjelenésű és robusztus kivitelezésű. A mozgás közbeni szabadságot a Bluetooth 4.1 kapcsolat ** teszi lehetővé, az akkumulátor élettartama egy feltöltéssel legfeljebb 4 óra. **Beépített mikrofonnal ellátott, melyet telefonáláshoz használhatsz. Tartalék füldugóval felszerelt.


GoGEN HBTM 41 Fejhallgató

GoGEN HBTM 41 Fejhallgató

Értékelés: 4,5
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ergonomikus kialakítású GoGEN HBTM 41 Fejhallgató tökéletes választás mindenki számára. Kiváló kényelmet biztosít még hosszabb viselet esetén is, hiszen nemcsak igazodik a fej alakjához, de extra puha párnái lágyan simulnak a fülhöz. A Bluetooth kapcsolat segítségével zavaró kábelek nélkül hallgathatunk zenét okostelefonunkról vagy táblagépünkröl.


GoGEN HBTM 91B
18 253 Ft

9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli fejhallgató zárt szerkezetű fülpárnák reprodukálják az igazi, kiegyensúlyozott hangot, magas hangok tisztaságát és a basszusok mély hangját. Bluetooth hang átvitel akár 15 órás üzemidővel, beépített mikrofonnal a telefonhívásokhoz, teljes vezérlés közvetlenül a fejhallgatón, a fejhallgató összecsukható.


GoGEN MAXISLECHY Fejhallgató

GoGEN MAXISLECHY Fejhallgató

Értékelés: 3,5
3 990 Ft

Az ergonomikus kialakítású GoGEN MAXISLECHY Fejhallgató tökéletes választás gyermekünk számára. Tökéletes kényelmet biztosít még hosszabb viselet esetén is, hiszen nemcsak igazodik a fej alakjához, de extra puha párnái lágyan simulnak a fülhöz. Biztosítja a kiegyensúlyozott és tiszta hangzást és 1,2 méteres kábelének köszönhetően könnyen kényelembe tudja helyezni magát a pihenéshez.


GoGEN EBTM 82STRB vezeték nélküli fejhallgató-41%
8 594 Ft

4 990 Ft

Kiárusítás

Fülbe alkalmas vezeték nélküli fejhallgató, mely sportoláshoz is alkalmas. Bluetooth a zeneátvitel érdekében, az akkumulátor élettartama legfeljebb 5 óra. A fejhallgatónak különleges anatómiai alakja van, mely kiválóan illeszkedik és tart minden fülben. A fejhallgatón lehetséges a hangszint szabályozása, valamint a hívások fogadása.


GoGEN HBTM 42STR vezeték nélküli fejhallgató
9 824 Ft

7 490 Ft

Fülre alkalmas vezeték nélküli fejhallgató zárt konstrukcióval. Bluetooth a zeneátvitel érdekében, az akkumulátor élettartama legfeljebb 6 óra, FM hangoló, beépített mikrofon telefonhívásokhoz, teljes vezérlés közvetlenül a fejhallgatón, a fejhallgató összecsukható, eltávolítható kábel.