Logitech H800 Vezeték nélküli  headset
40 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Logitech H800 vezeték nélküli headsetnak hála anélkül cseveghet, hallgathat zenét vagy szörfölhet az inetneten számítógépén, táblagépén vagy telefonján, hogy kábelek akadályoznák. Akár 12 méterről is képes megfelelő minőségű adást biztosítani a fejhallgató Bluetooth kapcsolaton keresztül a kisméretű Nano vevőegység segítségével. A lézerhangolású hangsugárzók és a beépített hangszínszabályzó részletgazdag digitális sztereó hangzást nyújt használójának. Zajszűrő mikrofonjának köszönhetően csökkenti a háttérzajt beszélgetés közben.


Logitech Stereo Headset H110 Mikrofonos fejhallgató
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Logitech® Stereo Headset H110 fejhallgatóval azonnal megkezdhetjük az online csevegést. Internetes hívásokra, zenehallgatásra és játékra is tökéletesen alkalmas. A zajszűrő mikrofonnak köszönhetően hangunk tisztán hallható lesz. A mikrofont bal és jobb oldalra egyaránt helyezhetjük, használaton kívül pedig egyszerűen félrefordíthatjuk. Ráadásul az állítható fejhallgatópánt személyre szabott kényelmet nyújt.


Logitech USB H570e Headset, Mono
14 190 Ft

2 év garancia

Logiteh H570e Mono headset ideális választás VOIP hívásokhoz, vagy irodákba telefonközpontokba és ügyfélszolgálatoknak. Kialakításának köszönhetően egyik fülünk szabadon marad, így a környezeti zajokat is halljuk. Kis súlyának (mindössze 219 gramm) köszönhetően, hosszú távon is kényelmes viseletet biztosít.


Logitech H540 USB Headset

Logitech H540 USB Headset

Értékelés: 5
15 990 Ft

2 év garancia

Logitech H540 csúcsminőségű, nagy teljesítményű headset, amely életre kelti a számítógépes hívásokat és zene hallgatást. Lézerhangolású hangszórói és a beépített hangszínszabályozó által minimálisra csökkentheti a torzítást. Állítható mikrofonja ugyancsak csökkenti a háttérzajt, így beszélgetőpartnere sokkal jobban hallja, amit mond. A fejhallgató viselete rendkívül kényelmes a fül számára puha műbőr párnázatának köszönhetően.


Logitech USB Headset H390 Fejhallgató
12 990 Ft

11 990 Ft

2 év garancia

Logitech USB Headset H390 Fejhallgató sokoldalú, kényelmes eszköz, mely a puha fülpárnáknak és a párnázott fejhallgatópántnak köszönhetően hosszú távon is komfortos viseletet biztosít. A kiváló minőségű fejhallgató sztereó hangzást nyújt, zajszűrő mikrofon pedig csökkenti a háttérzajt. A fejlett, digitális USB-kapcsolat nagyszerű hangminőséget szavatol. A hangerőszabályozó és a némítógomb a vezetéken lévő kezelőszerv segítségével könnyen elérhető és egyszerűen használható.


Logitech H111 Sztereó headset (981-000593)
6 490 Ft

5 490 Ft

Logitech H111 sztereó headset szabványos 3,5 mm-es jack csatlakozójával szinte minden platformon használható. Zajszűrő mikrofonjával remekül alkalmas hagyományos és internetes telefonbeszélgetésekhez, de zenehallgatásra és játékra is megállja a helyét. A mikrofon bal és jobb oldalon egyaránt használható, emellett állítható fejpánt és puha fülpárnák biztosítják a hosszú távú kényelmet.


Logitech H340 USB Headset

Logitech H340 USB Headset

Értékelés: 4,5
10 999 Ft

9 490 Ft

Logitech H340 USB headset kiváló választás online kommunikációhoz, valamint zenehallgatáshoz, filmnézéshez egyaránt. Az állítható, fejen átívelő pánt biztos tartást és kényelmes viseletet nyújt, míg a mikrofon könnyedén a megfelelő pozícióba helyezhető. A hangerő szabályozása vagy a mikrofon elnémítása a vezetékbe épített vezérlőszerveknek köszönhetően egy pillanat alatt megoldható. A fejlett, digitális USB-kapcsolat nagyszerű hangminőséget szavatol.


Logitech H570e Headset, USB, sztereo (981-000575)
15 590 Ft

14 790 Ft

2 év garancia

Logitech H570E USB headset a legjobb minőségű kommunikációra képes, így tökéletes választás telefonos irodai munkák elvégzéséhez. Bármely irányba hajlítható mikrofonja, állítható pántrésze és cserélhető műbőr fülpárnái hosszú órákon át tartó használat mellett is tökéletes kényelmet biztosítanak. Kialakításából eredően rendkívül vékony és könnyű. A külső zajokat kiszűri, így zavartalanul végezhetjük munkánkat. A kábelen elhelyezett vezérlőjén a hangszabályozás mellett elnémíthatjuk a mikrofont, valamint beszélgetést indíthatunk, fogadhatunk és fejezhetünk be. A használat függvényében képes automatikusan felismerni és váltani a zene és beszélgetés módok között. A 115 db feletti hangokat, valamint a visszhangokat automatikusan szűri. Szélessávú audio és DSP technológiának köszönhetően kristálytiszta, élethű kommunikáció valósul meg használatával.


Logitech Stereo Headset H150 Fejhallgató, Fehér
7 290 Ft
7 090 Ft

Logitech Stereo Headset H150 Fejhallgató kitűnő hangzást biztosít: a teljes értékű sztereó hangzásnak köszönhetően a mikrofonos fejhallgató hang- és videóhívásokhoz egyaránt kiválóan használható. A zajszűrő mikrofon csökkenti a háttérzajokat, használaton kívül pedig elforgatható. Az eszköz a 3,5 milliméteres be- és kimeneti csatlakozóhoz csatlakoztatva könnyen, egyszerűen üzembe helyezhető, használható.


Logitech Stereo Headset H150 Fejhallgató, Áfonya szín
7 290 Ft

6 690 Ft

Logitech Stereo Headset H150 Fejhallgató kitűnő hangzást biztosít: a teljes értékű sztereó hangzásnak köszönhetően a mikrofonos fejhallgató hang- és videóhívásokhoz egyaránt kiválóan használható. A zajszűrő mikrofon csökkenti a háttérzajokat, használaton kívül pedig elforgatható. Az eszköz a 3,5 milliméteres be- és kimeneti csatlakozóhoz csatlakoztatva könnyen, egyszerűen üzembe helyezhető, használható.