PANASONIC RP-HF300ME Fejhallgató-26%
10 490 Ft

7 690 Ft

Kiárusítás

Panasonic RP-HF300ME Fejhallgató tökéletes választás a minőségi zenehallgatás kedvelőinek, erőteljes hangsugárzója erős és kiegyensúlyozott zenei élményt nyújt. Háromféleképpen alakítható módjának köszönhetően könnyen hordozható, kis tömege és egyszerű kialakítása sokoldalú használatra termett. Modern design jellemzi, és egygombos vezérlést is lehetővé tesz.


PANASONIC RP-HJE125E Fülhallgató
3 499 Ft

1 890 Ft

2 év garancia

Az ergonomikus kialakítású Panasonic RP-HJE125E fülhallgató kiváló minőségű hangzást biztosít az élvezetes zenehallgatás érdekében. Tökéletes kényelméről és illeszkedéséről az ErgoFit design gondoskodik, emellett minimalizálja a külső zajok beszűrődését. Dombormintás felülete dinamikus magas és mélyhangzást nyújt.


PANASONIC RP-HTF295E-K Monitor fejhallgató
8 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Panasonic RP-HTF295E-K fejhallgató ergonomikus kivitelű fejpántjának köszönhetően maximális kényelmet, ezzel együtt kristálytiszta mély és magas hangokat nyújt. A magas minőségű hangzásért neodímium mágnesek felelősek. 40 mm-es átmérőjű hangszórók, kényelmes, párnázott fülpárnák, valamint 5 m-es kábelhossz jellemzi.


PANASONIC RP-HF100ME Fejhallgató
6 993 Ft

5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Panasonic RP-HF100ME Fejhallgató tökéletes választás a minőségi zenehallgatás kedvelőinek, erőteljes hangsugárzója erős és kiegyensúlyozott zenei élményt nyújt. Háromféleképpen alakítható módjának köszönhetően könnyen hordozható, kis tömege és egyszerű kialakítása sokoldalú használatra termett.


PANASONIC RP-HS34E Fülhallgató
3 890 Ft

3 490 Ft

2 év garancia

Panasonic RP-HS34E Fülhallgatót elsősorban sportolók részére fejlesztették ki. Az egyedi kialakítása miatt fülre akasztható, így nem esik ki edzés közben a fülből. A maximális kényelem érdekében akasztói állíthatók. A vízálló burkolat ellenáll az izzadságnak és minden fajta nedvességnek, a biztonságos zenehallgatás garantált. Kiváló hangélményt nyújt sportolás közben.


PANASONIC RP-BTD10E Vezeték nélküli fejhallgató
33 990 Ft

30 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Panasonic RP-BTD10E fejhallgató lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes kapcsolódást például okostelefonjához, Bluetooth NFC segítségével. Időtálló, minőségi fém kivitel, gazdag és tiszta hangzás jellemzi. Beépített vezérlő gombjainak és mikrofonjának segítségével egyszerűen bonyolíthat le hívásokat is.


PANASONIC RP-BTD5E Vezeték nélküli fejhallgató-25%
24 990 Ft

18 590 Ft

Kiárusítás

Panasonic RP-BTD5E-K vezeték nélküli fejhallgató lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes kapcsolódást például okostelefonjához, Bluetooth NFC segítségével. Erőteljes, tiszta hangzást biztosít. Beépített mikrofonjának, és vezérlő gombjainak köszönhetően hívásokat is kényelmesen fogadhat.


PANASONIC RP-HD10E Fejhallgató
58 900 Ft

52 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Panasonic RP-HD10E fejhallgató nagy felbontású hangzást biztosít. Az eredeti fejlesztésű hangzásjavító technológiának köszönhetően az egyes hangszerek hangzásainak legfinomabb részleteit is hűen visszaadják. Függőleges állíthatósága mellett egyedülálló módon vízszintes csúsztatással is állítható, hogy a lehető legtökéletesebb illeszkedést nyújtsa.


PANASONIC RP-HDE3ME Fülhallgató
24 985 Ft

19 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Panasonic RP-HDE3ME Fülhallgató a zenehallgatás maximális élményét kínálja. Kiváló hangzásvilággal, vibrációcsökkentéssel, könnyű és kompakt kialakítással, egygombos vezérléssel és mikrofonnal ellátva tökéletes társ utazás vagy otthoni zenehallgatás közben is.


PANASONIC RP-HDE5ME Fülhallgató
37 366 Ft

33 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Panasonic RP-HDE5ME Fülhallgató a zenehallgatás maximális élményét kínálja. Kiváló hangzásvilággal, vibrációcsökkentéssel, könnyű és kompakt kialakítással, egygombos vezérléssel és mikrofonnal ellátva tökéletes társ utazás vagy otthoni zenehallgatás közben is.


PANASONIC RP-HF500ME Fejhallgató
17 502 Ft

8 490 Ft

Panasonic RP-HF500ME Fejhallgató kiváló választás, ha igazán minőségi hangzásra, elegáns és kényelmes kivitelre vágyik, miközben kedvenc zenéit hallgatja. Többféleképpen alakítható formájának köszönhetően könnyedén magával viheti mindenhová, hiszen kisebb helyen is elfér, egyszerűen hordozható.


PANASONIC RP-WF830E-K Vezeték nélküli fejhallgató
29 990 Ft

26 990 Ft

2 év garancia

Panasonic RP-WF830E-K fejhallgató rádiófrekvenciás vezeték nélküli rendszerrel rendelkezik, maximális hatótávolsága 100 m. Az akkumulátor töltő és a jeladó egyben van, akku maximális élettartama akár 20 óra is lehet.


PANASONIC RP-BTS10E Bluetooth fülhallgató
16 887 Ft

11 990 Ft

Vezeték nélküli sportfülhallgató, amely tökéletesen alkalmazkodik a fül alakjához az állítható fül mögötti kampók segítségével és emellett beengedi a környező hangokat a városban való futásnál. Csatlakozás Bluetooth 4.1, stabil tartás kemény edzés alatt is, ellenáll a nedvességnek IPX2, gyorstöltés, mikrofon, irányító gombok, akkumulátor üzemidő akár 4 h.


PANASONIC RP-HT010E-A Fejhallgató
2 390 Ft
2 290 Ft

2 év garancia

Panasonic RP-HT010E-A fejhallgató robusztus, állítható fejpánttal és puha fülpárnákkal rendelkezik. Könnyű kialakításának köszönhetően mindennapos használatra is ideális. A 3 cm-es membránja és a neodímium mágnes kiváló, XBS-hangzást biztosít.


PANASONIC RP-HS46E-K Clip on fülhallgató
3 190 Ft

2 év garancia

Panasonic RP-HS46E-K egy erőteljes hangzást biztosító 30 mm-es átmérőjű, ergonomikus kialakítású clip-on fülhallgató, mellyel tökéletes kényelemben és kiváló minőségben hallgathatja kedvenc zenéit.


PANASONIC RP-HC800E-K Fejhallgató
45 890 Ft
+ ingyen szállítás

Panasonic RP-HC800E-K Fejhallgató a zenehallgatás szerelmeseinek lett megálmodva! Az aktív zajcsökkentő funkció által bárhol zavartalanul élvezheti kedvenc számait, legyen akár repülőgépen, irodában vagy otthon. A tökéletesen szigetelt fejhallgató puha belsővel rendelkezik, így viselése hosszabb ideig is kényelmes, akár 40 óra hallgatási idő is elérhető vele.


PANASONIC RP-HT161E-K Zárt típusú monitor fejhallgató
4 990 Ft

4 590 Ft

2 év garancia

Hi-Fi berendezéshez tervezett kivitel. A monitorozás kényelmét szolgáló egyoldalú (single side) monitoring. A nagy átmérőjű fejhallgató erőteljes neodímium mágnese és C.C.A.W. lengőtekercse súlyos basszust és részletgazdag magas hangszínt biztosít.


PANASONIC RP-HS47E

PANASONIC RP-HS47E

Értékelés: 4,5
3 114 Ft

2 490 Ft

Kiárusítás

Hordozható fülhallgató kényelmes szerkezettel és ultra vékony 9,9mm fülkagylókkal. A 3cm hangszóró átmérőnek köszönhetően a Panasonic RP-HS47E-R fülhallgató nem hat nagyként és kényelmesen elfér a zsebben. 3,5 mm-es jack csatlakozó révén a legtöbb hangberendezéssel kompatibilis.


PANASONIC RP-HF100E Fülhallgató
3 990 Ft

A HF100 fülön elhelyezkedő fejhallgatók kompakt és jól hordozható kivitelűek. A 30 mm-es hangsugárzó valóban erőteljes hangzást biztosít. A kényelem érdekében a fejpánt mindkét vége ferde szögben végződik. Ezekkel a könnyű és ellenálló fejhallgatókkal bárhová magával viheti a zenei élményt. A HF100 fejhallgatók áramvonalas, finoman ívelt kialakításúak. Összehajtható felépítésükkel kis helyen elférnek és könnyen szállíthatók. A kábelek megvastagított töve tovább fokozza az ellenállóságot. A fejpánt mindkét vége ferde szögű, ergonomikus kialakítású, hogy biztosan illeszkedjen a fülre és a fejre. A kényelemhez kis tömege is hozzájárul.


PANASONIC RP-TCM105 fülhallgató integrált mikrofon
3 690 Ft

2 490 Ft

Az integrált mikrofonnal rendelkező, fülben elhelyezkedő fejhallgatók kényelmesen használhatók a már meglévő okostelefonjával, és tiszta hangzást, valamint kiváló zajszigetelést nyújtanak. A Panasonic RP-TCM105 fülhallgató stabilan illeszkedik a fülbe, és amellett hogy kényelmesen viselhető, a helyén marad; emellett pedig olyan légmentes szigetelést biztosít, amely kiszűri a külső zajokat a még élvezetesebb zenehallgatás érdekében.