Pioneer SE-MS5T Hi-Res Audio képes fejhallgató
19 990 Ft

16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pioneer SE-MS5T Hi-Res Audio képes fejhallgató tökéletes választás a mindennapokra. A Pioneer által megalkotott modern, de mégis retro stílusú fejhallgatónak nem okoz kihívást a Hi-Res Audio zenei fájlok lejátszása sem. A 40 mm-es hangszórók erőteljesen adják vissza a mélyebb basszus hangokat is.


Pioneer SE-MS7BT HI-RES Bluetooth fejhallgató
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Pioneer SE-MS7BT HI-RES Bluetooth fejhallgató tökéletes választás mindenki számára. A 40 mm-es hangszórók erőteljesen adják vissza a mélyebb basszus hangokat is. A Bluetooth és NFC funkciókkal rendelkező fejhallgató szinte bármilyen zenelejátszó eszközzel hasznáhlató. A kényelmes és elegáns megjelenésű fejhallgatót úgy tervezték, hogy a fület körülölelő fülpárnák ne nyomják túlságosan a fejet.


Pioneer SE-CL522 Fülhallgató
9 420 Ft

8 490 Ft

Kiárusítás

Pioneer SE-CL522-R ideális választás azok számára, akik útközben szeretnek zenét hallgatni. Könnyű kialakítású, 1,2 méteres kábellel ellátott. Szilikon fülgumijai hatékonyan tompítják a külső zajokat. Kiváló minőségének köszönhetően kellemesen mély és tisztán magas hangokat biztosít. CCAW tekercs biztosítja a tiszta hangzást. A kábel hossza állítható. Kompatibilis bármilyen okostelefonnal, notebookkal és tablet Pc-vel.


Pioneer SE-M631TV Fejhallgató
12 990 Ft

11 990 Ft

Pioneer kényelmes viseletű puha kagylójú és könnyű kialakítású újdonsága a SE-M631TV Fülhallgató. Alkalmas TV-műsorok, filmek, zenék hallgatásához. Biztosítja a kiegyensúlyozott és tiszta sztereó hangot és 5 méteres kábelének köszönhetően könnyen kényelembe tudja helyezni magát a pihenéshez. A kábelen hangerőszabályozó is található.


Pioneer SE-MJ512 Fejhallgató
8 490 Ft

Pioneer SE-MJ512 fejhallgató kiegyensúlyozott és erőteljes hangélményt biztosít széles frekvenciatartományban. Állítható pántja révén a kényelmes viselhetőségére is ügyelt a gyártó.