SoundMAGIC E10 In-Ear Fülhallgató
13 490 Ft

11 490 Ft

Kiárusítás

Soundmagic E10 In-Ear Fülhallgató stílusos megjelenésű, kényelmes és tökéletes illeszkedést biztosít. A fülhallgató precíz kialakítása biztosítja a prémium minőségű, kiváló zenei hangzást. 16 Ohm-os impedanciájának köszönhetően a kisebb teljesítményű MP3 lejátszókat is tökéletesen meghajtja, így a zenehallgatás élvezhető marad normál hangerőn.


SoundMAGIC E10C In-Ear Fülhallgató headset hangerőszabályzóval
16 890 Ft

13 490 Ft

Kiárusítás

Soundmagic E10C In-Ear teljesen platformfüggetlen hangerőszabályzóval ellátott, fém fülhallgató headset. Részletgazdag hangzásával, erőteljes basszusával és csavart kábelével kiemelkedik a többi fülhallgató közül. Stílusos megjelenésű, kényelmes és tökéletes illeszkedést biztosít. A fülhallgató precíz kialakítása biztosítja a prémium minőségű, kiváló zenei hangzást.


SoundMAGIC E50 In-Ear Fülhallgató
17 590 Ft

13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Soundmagic E50 In-Ear Fülhallgató ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fülbe, így hétköznapi használatra és sportoláshoz egyaránt ideális. A fülhallgató precíz kialakítása biztosítja a prémium minőségű, tiszta zenei hangzást és a tökéletes zajszűrést. Különleges, gubancolódásmentes csavart kábelezés a könnyű használatért.


SoundMAGIC E50C In-Ear Fülhallgató headset
22 090 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Soundmagic E50C In-Ear Fülhallgató headset kiválóan teljesít még magas hangerőn is, torzítás mentesen. A kábelen elhelyezett 3 gombos távirányító működik Apple és Android telefonokkal is. A sodrott vezeték biztosítja a kábel ellenálló képességét, és a gubancolódásmentes zenehallgatás élményét. Az ergonomikus, fülbe dugható kialakítás gondoskodik arról, hogy a külső környezeti zajok ne keveredjenek a hallgatott zenével.


SoundMAGIC E80C In-Ear Fülhallgató headset
29 590 Ft

27 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Soundmagic E80C In-Ear Fülhallgató headset kiválóan teljesít még magas hangerőn is, torzítás mentesen. A csavart vezeték biztosítja a kábel ellenálló képességét és a gubancolódásmentes zenehallgatás élményét. A kényelmes, ergonomikus, fülbe illeszthető kialakítás gondoskodik arról, hogy a külső környezeti zajok ne keveredjenek a hallgatott zenével.


SoundMAGIC ES19S fülhallgató
6 584 Ft
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SoundMAGIC ES19S hallójárati fülhallgató 1 gombos kezeléssel a kábelon és beépített mikrofonnal kompatibilis Apple és Android berendezésekkel is 3,5mm- es jack konnektorral. A SoundMAGIC fülhallgató kényelmes és ellenálló a károsodással szemben az erős konstrukciónak köszönhetően.


SoundMAGIC P10S fejhallgató
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fejhallgató hangerő-szabályozással és beépített – mikrofonnal a telefonhívások fogadására hands-free. SoundMAGIC P10S kitűnik az erőteljes basszusaival, ás tiszta hangjával. Puha és kényelmes fülpárnák kényelmet biztosít még hosszas hallgatás során is. A fejhallgató felépítésének köszönhetően könnyen szállítható lapos kábellel rendelkezik, amely megakadályozza az összegabalyodást. 3,5 mm-es jack csatlakozó biztosítja a kompatibilitást a legtöbb eszközzel.


SoundMAGIC P11S On-Ear Fejhallgató
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SoundMagic P11S On-Ear Fejhallgató modern megjelenéssel és letisztult dizájnnal készült. Erőteljes basszust, kiváló zenei részletgazdagságot és tiszta magas hangzást biztosít. Tökéletes illeszkedésének köszönhetően, rendkívül kényelmes. Bármely okostelefonnal kompatibilis. Speciális kábelének köszönhetően, gubancolódásmentes.


SoundMAGIC PL21 In-Ear Fülhallgató
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Soundmagic PL21 In-Ear Fülhallgatót szuper basszus, kiegyensúlyozott, tiszta hangzás jellemzi. A kényelmes, zajszűrő fülillesztékek gondoskodnak arról, hogy a külső környezeti zajok ne keveredjenek a hallgatott zenével. 12 Ohm-os impedanciájának köszönhetően a kisebb teljesítményű MP3 lejátszókat is tökéletesen meghajtja, így a zenehallgatás élvezhető marad normál hangerőn.


SoundMAGIC PL30+ In-Ear Fülhallgató
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Soundmagic PL30+ In-Ear Fülhallgatót kompatibilis iPod / iPhone és egyéb hordozható MP3-lejátszó készülékekkel. Széles terjedelmű, pontos és részletgazdag hangzás jellemzi. 12 Ohm-os impedanciájának köszönhetően a kisebb teljesítményű MP3 lejátszókat is tökéletesen meghajtja, így a zenehallgatás élvezhető marad normál hangerőn.


SoundMAGIC ST80 fülhallgató
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hallójárati fülhallgató , mely használható Bluetooth vagy audiókábelen keresztül is 3,5mm jack konnektorral. A SoundMAGIC ST80 ideális választás sportolók számára, ellenálló a verejtékkel és a nedvességgel szemben , és az akár 8 órás akkumulátor élettartam biztosítja a vezeték nélküli zenehallgatást egész nap.


SoundMAGIC ES18S In-Ear Fülhallgató
5 490 Ft

A SoundMagic ES18S In-Ear Fülhallgató modern megjelenéssel és letisztult dizájnnal készült. Erőteljes basszust, kiváló zenei részletgazdagságot és tiszta magas hangzást biztosít. Tökéletes illeszkedésének köszönhetően, rendkívül kényelmes. Bármely okostelefonnal kompatibilis.


SoundMAGIC PL50 In-Ear Fülhallgató, Kék
26 490 Ft

Soundmagic PL50 In-Ear Fülhallgató stílusos megjelenésű, kényelmes és tökéletes illeszkedést biztosít. A kényelmes, ergonomikus, fülbe illeszthető kialakítás gondoskodik arról, hogy a külső környezeti zajok ne keveredjenek a hallgatott zenével. 25 Ohm-os impedanciájának köszönhetően a kisebb teljesítményű MP3 lejátszókat is tökéletesen meghajtja, így a zenehallgatás élvezhető marad normál hangerőn. Kompatibilis iPod / iPhone és egyéb hordozható MP3-lejátszó készülékekkel.