Shure SRH550DJ Fejhallgató
26 490 Ft

2 év garancia

A professzionális minőségű Shure SRH550DJ zárt stúdiófejhallgató tiszta, természetes, széles frekvenciatartományú hangzással és teljes basszussal fogja lenyűgözni. A magasabb hangokat is tisztán játssza le az 50 mm-es átalakítója. Kifordítható a fülpárna akár 90°-ban is, kábele pedig 2 méter hosszú.


Shure SRH750DJ Fejhallgató
41 990 Ft

34 490 Ft

2 év garancia

A professzionális minőségű Shure SRH750DJ zárt DJ fejhallgató tiszta, természetes, széles frekvenciatartományú hangzással és teljes basszussal fogja lenyűgözni. A legmagasabb hangokat is tisztán játssza le az 50 mm-es átalakítója. Kifordítható a fülpárna akár 90°-ban is, kábele pedig 3 méter hosszú és spirálozott.


SoundMAGIC E10C In-Ear Fülhallgató headset hangerőszabályzóval
16 890 Ft

14 990 Ft

Kiárusítás

Soundmagic E10C In-Ear teljesen platformfüggetlen hangerőszabályzóval ellátott, fém fülhallgató headset. Részletgazdag hangzásával, erőteljes basszusával és csavart kábelével kiemelkedik a többi fülhallgató közül. Stílusos megjelenésű, kényelmes és tökéletes illeszkedést biztosít. A fülhallgató precíz kialakítása biztosítja a prémium minőségű, kiváló zenei hangzást.


SoundMAGIC PL30+ In-Ear Fülhallgató
6 690 Ft

Soundmagic PL30+ In-Ear Fülhallgatót kompatibilis iPod / iPhone és egyéb hordozható MP3-lejátszó készülékekkel. Széles terjedelmű, pontos és részletgazdag hangzás jellemzi. 12 Ohm-os impedanciájának köszönhetően a kisebb teljesítményű MP3 lejátszókat is tökéletesen meghajtja, így a zenehallgatás élvezhető marad normál hangerőn.


Cowon iAudio CF2
32 990 Ft

Vezeték nélküli fülhallgató mikrofonnal a hands-free telefonhívásokhoz akár 24 órán át működőképes. Köszönhetően a vezérlésnek a fülhallgatón sport edzés közben is fogadhatod a hívásokat, vagy böngészhetsz a zeneszámok között és állíthatod a hangerőt. Cowon CF2 ellenáll a nedvességnek és az izzadságnak IPX4 védelemmel.


MARSHALL Major II Fejhallgató
26 900 Ft

24 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Marshall Major II fejhallgató elődje teljesítményét tovább fokozva nyújt lenyűgöző hangzást. Erőteljes mély basszusával és élettel teli magas hangjaival bármilyen stílusú zenében megállja a helyét. Levehető kábele távirányítóval és mikrofonnal lett felszerelve, így könnyítve a zene hallgatást. Puha fülpárnái hosszabb távon is kényelmes viseletet garantálnak. Összehajtható kivitelének köszönhetőene egyszerűen magával viheti.


SONY MDR-XB70AP Fülhallgató
19 990 Ft

17 490 Ft

Sony MDR-XB70AP Fülhallgató rendkívül könnyű kialakításának köszönhetően lehetővé teszi, hogy Ön akármikor akárhova magával vigye és élvezhesse az általa nyújtott erőteljes és kiegyensúlyozott hangzást. Kényelmes szilikon füldugója és beépített mikrofonja is az Ön komfortérzetét szolgálja. A minőségi klubhangzást idéző Powered Bass Duct++ technológiával pedig úgy érezheti, hogy egy élő koncerten tartózkodik.


SoundMAGIC E10 In-Ear Fülhallgató
14 490 Ft

Soundmagic E10 In-Ear Fülhallgató stílusos megjelenésű, kényelmes és tökéletes illeszkedést biztosít. A fülhallgató precíz kialakítása biztosítja a prémium minőségű, kiváló zenei hangzást. 16 Ohm-os impedanciájának köszönhetően a kisebb teljesítményű MP3 lejátszókat is tökéletesen meghajtja, így a zenehallgatás élvezhető marad normál hangerőn.