Petzl E+Lite Fejlámpa

Petzl E+Lite Fejlámpa

Értékelés: 5
8 990 Ft

7 790 Ft

Petzl E+Lite Fejlámpa tökéletes választás mindenki számára. Maximum 50 lumen fényerejű fehér LED-jét akár segédlámpaként is használhatja, hiszen sátorkörüli műveletekhez elegendő fényt nyújt. Vészhelyzet esetén viszont használhatja akár fehér, akár vörös fényforrásának világító üzemmódját szükség esetén.


Petzl Tikkina Fejlámpa (2017)
6 990 Ft

5 990 Ft

Petzl Tikkina fejlámpa kompakt kialakításának és könnyű szerkezetének köszönhetően ideális választás akkor, ha csak alkalmanként van szüksége fejlámpára. A kiegészítő tökéletesen megállja a helyét nyaraláskor és táborozáskor a sötétben. Praktikus, hiszen 3 üzemmódja közül mindig megtalálja majd a megfelelőt, könnyen elérhető és nagy bekapcsológombjával pedig igazán egyszerű a használata.


Petzl Actik Fejlámpa

Petzl Actik Fejlámpa

Értékelés: 5
13 990 Ft

11 490 Ft

Petzl Actik egy sokoldalú, 300 lumen fényerővel rendelkező fejlámpa 5 féle világítási üzemmóddal. Bármely outdoor aktivitásod megbízható segítője lesz. Ideális hegymászáshoz, futáshoz és túrázáshoz is.


LEDLENSER NEO Fejlámpa

LEDLENSER NEO Fejlámpa

Értékelés: 4,5
8 990 Ft

7 290 Ft

Ledlenser Neo fejlámpa futók, sportolók, túrázók számára lett kifejlesztve. 150°ban szót fénnyel ellátott 90 lumen erősségű eszköz. Kialakításának és könnyű súlyának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít.


Petzl Tikka Fejlámpa (2017)
9 990 Ft

8 990 Ft

Petzl Tikka fejlámpa egy könnyű, kompakt fényforrás, mely kiváló választás azok számára, akiknek alkalmanként van szüksége plusz világításra a sötétben. Zárt helyiségben illetve táborozáskor is tökéletesen megállja a helyét, hiszen 5 lumentől kezdve akár 200 lumen fényerőséggel is működtethető 60 órán keresztül. Modern dizájnjának és kényelmes kialakításának köszönhetően fiatalok és idősebbek számára egyaránt ideális kiegészítő lehet.


LEDLENSER SEO 5 Fejlámpa

LEDLENSER SEO 5 Fejlámpa

Értékelés: 4,5
18 990 Ft

14 990 Ft

2 év garancia

Ledlenser SEO 5 fejlámpa kényelmes és komfortos, csekély súllyal és nagy teljesítménnyel párosítva. Ezek a tulajdonságok ideálissá teszik sportoláshoz és munkavégzéshez egyaránt. Az egy kézzel billenthető lámpafej segítségével állítható a fény iránya. Ahhoz, hogy az éjszakai látás megmaradjon, és a szemnek ne kelljen állandóan a sötétséghez és világossághoz alkalmazkodnia, egy vakításmentes piros LED-et építettek be (például térképolvasás). Fejpántja szabadon, egyéni igény szerint állítható, valamint könnyen mosható. A fejpánton található karabiner segítségével felakasztható nadrágra, táskára.


LEDLENSER SEO 7R Fejlámpa, Kék
31 990 Ft

24 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A nagy teljesítményű Led Lenser SEO 7R fejlámpa könnyű, de bevilágítja az egész utat Ön előtt. Ezek a tulajdonságok ideálissá teszik sportoláshoz és munkavégzéshez egyaránt. Fejpántja szabadon, egyéni igény szerint állítható, valamint könnyen mosható, lámpafeje pedig dönthető. A piros színű LED kicsi, szemet nem zavaró fényt ad. Tökéletes azoknak, akik nem csak a környezetet, hanem a pénztárcájukat is kímélni szeretnék, hiszen Li-ion akkumulátorral működik.


Beal FF120 Fejlámpa

Beal FF120 Fejlámpa

Értékelés: 5
9 990 Ft

7 590 Ft

Beal FF120 fejlámpa kompakt kialakítása ellenére nagy teljesítményű fényszórókkal van felszerelve, melyek akár 120 méteres távolságban is megvilágítják a tájat. Lehetőségünk van beállítani a fény szórásának szélességét az optimális megvilágítás eléréséhez. Hegymászáshoz és egyéb szabadidős tevékenységhez egyaránt ajánlott.


SENCOR SLL 55 3W Fejlámpa 2 piros LED-del, Szürke
4 990 Ft

3 990 Ft

2 év garancia

A kis súlyú és kompakt méretű Sencor SLL 55 3W Fejlámpa egy 3 W-os fehér, és 2 darab piros LED-del van felszerelve. A 150 lumen fényerősségű lámpa 3 darab AAA elemmel működik. Ideális fejlámpa sportoláshoz, maximális égési ideje 25 óra.


Petzl Tactikka Plus Fejlámpa (2017)
12 990 Ft
12 490 Ft

Petzl Tactikka Plus fejlámpa kiválóan alkalmas olyan tevékenységekhez, ahol a lopakodás kiemelt szerepet játszik. Ideális választás éjszakai horgászathoz, vadászathoz vagy természetjáráshoz, melyekhez ideális fényviszonyokat teremt, ugyanakkor mégis kevésbé feltűnő környezete számára. Kényelmes kialakítása, állítható fejpántja és könnyen kezelhető nagy gombja teszi praktikussá ezt a kiegészítőt.


LEDLENSER H7R.2 Fejlámpa

LEDLENSER H7R.2 Fejlámpa

Értékelés: 5
30 990 Ft

25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Led Lenser H7R.2, a H7R fejlámpa továbbfejlesztett változata. Súlycsökkentés miatt kényelmesebb és komfortosabb lett a használata. Nagyobb és homogénebb fénye van, mint az előző modelnek, és továbbfejlesztett fókuszt kapott. A hálózati töltő vezetéke szabványos USB csatlakozású, így bármilyen szabványos USB aljzatú töltőre csatlakoztatható. Az állítható látómezőnek köszönhetően, akár 170 méterre is képe elvilágítani.


Beal FF150 Fejlámpa

Beal FF150 Fejlámpa

Értékelés: 5
11 990 Ft

9 990 Ft

Beal FF150 egy nagyon erős, 150 lumenes fényerejű fejlámpa, amely akár 60 méterre is elvilágít. A LED dióda technológia nagyon gazdaságos működést tesz lehetővé, akár 180 órán át világít. 3 darab AAA elemmel működik, és súlya mindössze 113 gramm. Alkalmas hegymászáshoz, futáshoz és egyéb szabadidős tevékenységhez.


SENCOR SLL 53 fejlámpa 3 watt

SENCOR SLL 53 fejlámpa 3 watt

Értékelés: 4,5
4 990 Ft

4 190 Ft

2 év garancia

Sencor SLL 53, minőségi, 3 W kiváló fényerejű fejlámpa. A lámpa nagyon könnyű, és strapabíró, alumíniumból és kemény műanyagból készült. Három fényfokozattal rendelkezik, egy maximális fényerőt biztosító, egy gazdaságos fokozattal és egy villogó fényt biztosítóval. A lámpa fejpántja állítható, így könnedén felszerelheti fejére, sisakjára, táskájára. Ideális professzionális használatra és a sporttevékenységekhez.


Petzl Tactikka Fejlámpa (2017)
9 990 Ft

7 990 Ft

Petzl Tactikka Fejlámpa kitűnő választás a természet szerelmeseinek. Könnyű és kompakt lámpa, diszkréten segíti Önt az éjszakai tájékozódásban. 5 különböző módban képes működni, így könnyedén kiválaszthatja, hogy mire van szüksége. Továbbá vízálló, és könnyen elemet cserélhet benne.


Petzl Tactikka+ RGB fejlámpa
15 990 Ft

14 201 Ft

Petzl Tactikka+ RGB egy könnyű, kompakt fejlámpa egészen 250 lumennal. 3 színes diódával alkalmas olyan helyzetekben, ahol diszkrétnek kell maradni, de közben látni, hogy mit csinálsz (pl. éjszakai halászat, vadászat, természet megfigyelés).


Beal L80 Fejlámpa

Beal L80 Fejlámpa

Értékelés: 4,5
8 990 Ft

6 290 Ft

Az új Beal L80 egy erős, 80 lumenes fényerejű fejlámpa, amely akár 40 méterre is elvilágít. A LED dióda technológia nagyon gazdaságos működést tesz lehetővé, akár 180 órán át világít. 3 darab AAA elemmel működik, és súlya mindössze 109 gramm. Alkalmas hegymászáshoz, futáshoz és egyéb szabadidős tevékenységhez.


LEDLENSER H5

LEDLENSER H5

Értékelés: 4,5
8 090 Ft

Led Lenser H5 kezdő modell több mint elegáns megjelenést takar. A speciális, szabadalmaztatott optika Advanced Focus System lehetővé teszi a teljes potenciál egyszerű összpontosítását és a LED dióda kihasználását POWER LED osztályban.


Beal L28 Fejlámpa

Beal L28 Fejlámpa

Értékelés: 4,5
6 990 Ft

4 940 Ft

Beal L28 fejlámpa kompakt kialakítása ellenére nagy teljesítményű fényszórókkal van felszerelve, melyek akár 50 méteres távolságban is megvilágítják a tájat. 4 beépített funkció közül is választhatunk az optimális megvilágítás eléréséhez. Hegymászáshoz és egyéb szabadidős tevékenységhez egyaránt ajánlott.


Petzl Zipka Fejlámpa

Petzl Zipka Fejlámpa

Értékelés: 5
9 990 Ft

Petzl Zipka 2017-es kiadása egy könnyű és kompakt fejlámpa praktikus, visszahúzható zsinóros mechanizmussal. Számtalan különböző felületre rögzíthető, széles, szórt fénysugara ideális szinte bármilyen tevékenységhez a sötétben, legyen szó akár kempingezésről, kirándulásról vagy mindennapos használatról a ház körül. A lámpa IP X4 (fröccsenő víz ellen) védett, fényerőssége 200 lumen, hatótávolsága pedig akár 60 méter. 4 üzemmódja közül biztosan mindig megtalálja majd az Önnek éppen megfelelőt, könnyen elérhető bekapcsológombja pedig igazán praktikussá teszi.


LEDLENSER (H14R.2) Fejlámpa
49 990 Ft

47 900 Ft
+ ingyen szállítás

Ledlenser (H14R.2) Fejlámpa a legerősebb típusú fényszóró akkumulátorral rendelkező fejlámpa. A fő előnye a nagy teljesítményű fényforrás, a fénysugár távolsága eléri a 300 métert. Kifinomult ergonómiájú, két kapcsolóval rendelkezik a könnyebb szabályozhatóság érdekében, vízálló anyagból készült.


Coleman CHT Fejlámpa, Lila

Coleman CHT Fejlámpa, Lila

Értékelés: 4,5
5 990 Ft

5 690 Ft

A nagy teljesítményű Coleman CHT fejlámpa könnyű, de bevilágítja az egész utat Ön előtt. A sokoldalú lámpa ideális futáshoz, kerékpározáshoz és egyéb sportokhoz is. Vízálló burkolattal rendelkezik, és a fényerősség állításának köszönhetően akár 6 órán keresztül használható. Könnyen kezelhető még kesztyűvel is.


Yate 6W Fejlámpa

Yate 6W Fejlámpa

Értékelés: 4
9 990 Ft

7 990 Ft

Sencor Celovka 6W fejlámpa a gyártó egyik legújabb modellje. Szuper fényes Cree LED technológiának köszönhetően rendkívül erős megvilágítást és hosszú élettartamot garantál. A fejlámpa alumíniumból és kiváló minőségű, tartós műanyagból készült. A fokozott kényelem és a személyreszabás érdekében a fejpánt egyéni igény szerint állítható. Ideális professzionális- és sporttevékenységekhez is.


LEDLENSER H6R Fejlámpa

LEDLENSER H6R Fejlámpa

Értékelés: 5
23 990 Ft

19 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Led Lenser H6R Fejlámpa a márkától megszokott, magas minőséget garantálja. Újratölthető akkumulátorral készült, praktikus kiegészítője minden túrának, kempingezésnek. Dönthető fejjel rendelkezik, így mindig oda világíthat, ahol szüksége van rá.


LEDLENSER H6 Fejlámpa
19 990 Ft

14 490 Ft

2 év garancia

Led Lenser H6 Fejlámpa a márkától megszokott, magas minőséget garantálja. Praktikus kiegészítője minden túrának, kempingezésnek. Dönthető fejjel rendelkezik, így mindig oda világíthat, ahol szüksége van rá.


Nitecore HC30 Fejlámpa

Nitecore HC30 Fejlámpa

Értékelés: 3
20 990 Ft

16 990 Ft

A Nitecore HC30 Fejlámpa, 1000 lumenes fényerejének és kompakt kialakításának köszönhetően, bármilyen helyzetben biztosítja a szabadtéri élményt. Öt fényerősségi szinttel és speciális funkciókkal rendelkezik. 18650 újratölthető lítium-ion akkumulátorral vagy két CR123 elemmel működik, melyekkel az üzemidő elérheti akár a 330 órát is.


Beal L24 Transpared green

Beal L24 Transpared green

Értékelés: 5
4 990 Ft

4 590 Ft

Beal L24 egy kicsi és könnyű homloklámpa 24 lumen fényerővel és 5 fajta világítási móddal. Kiválóan kihasználható tartalék lámpaként nemcsak utazáskor, hanem kerékpározáskor vagy futáskor is.


Beal BE VISI Yellow

Beal BE VISI Yellow

Értékelés: 5
11 990 Ft

9 990 Ft

Beal BE VISI homloklámpa elülső és hátsó lámpával. Az L28 és az L24 lámpák a homlokpánttal és fényvisszaverő elemekkel kiegészítve **sötétben városban való futáshoz vannak tervezve.


Petzl Myo RXP fejlámpa

Petzl Myo RXP fejlámpa

Értékelés: 5
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Petzl Myo RXP, az első Petzl fejlámpa, amely programozható inteznitású és bállítható annak várható időtartama. Három megvilágítási mód és tíz lehetséges szintet, 13–141 lumen közül lehet választani. Kevésbé erős világítás segíthet megőrizni az akkumulátor élettartamát, így ideális egy többnapos túrához. Lehet választani fényszóró és stroboszkóp módok közül. A lítium akkumulátor, optimális teljesítményt biztosít, alacsony hőmérsékleten is.


Petzl Poche Tikka 2 Hordtáska

Petzl Poche Tikka 2 Hordtáska

Értékelés: 4,5
3 990 Ft

3 190 Ft

A kompakt Petzl Poche Tikka hordtáska nagyon praktikus darab. Védi dolgait az ütéstől és a karcolástól. Hazsnálható akkumulátorok objektívek, vagy más kisebb tárgyak tárolására.


Coleman CXS+ 200
13 790 Ft

10 290 Ft

Coleman CXS+ 200 egy ellenálló 200 lumen erejű homloklámpa. A használatot kellemesebbé teszi a BatteryLock és a fény automatikus alkalmazkodása.


LEDLENSER H3.2

LEDLENSER H3.2

Értékelés: 5
8 990 Ft

Fejlámpa Led Lenser H3.2 a népszerű H3 továbbfejlesztett utódja, fejlámpák minden alkalomra. 120 lm teljesítménnyel és 100 m megvilágítással, értékes partner lesz az utakon, de otthon is a műhelyben. Kiemelkedik a könnyedségével, akkumulátorral a súlya mindössze 133 g. A szabadtéri tevékenységek rajongói biztosan nagyra fogják értékelni a fröccsenő víz ellenállását is.


Nitecore T360 Fejlámpa
7 990 Ft

6 890 Ft

A Nitecore T360 Fejlámpa beépített USB porton keresztül tölthető akkumulátorral rendelkezik. Tartós polikarbonát anyagból készült, maximális teljesítménye 45 lumen. Súlya csupán 20,6 gramm, így kényelmesen viselhető hosszabb ideig. Innovatív gömbcsuklóval rendelkezik, amely elforgatható 360 fokban azért, hogy a fény bármely irányba állítható legyen.


LEDLENSER SEO 7R fekete

LEDLENSER SEO 7R fekete

Értékelés: 5
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kiváló teljesítmény kedvező áron. LED LENSER ® SEO ® 7R ideális azoknak a felhasználóknak, akik nem csak környezetbarátok, hanem féltik a pénztárcájukat is.


LEDLENSER SEO 3 Fejlámpa, Zöld
13 990 Ft

10 990 Ft

Led Lenser SEO 3 Fejlámpa, Zöld a kempigezések során lesz hű társa, hiszen 10 óra élettartamú akkumulátorral rendelkezik. Megközelítőleg 30–100 méterre is elvilágít, a világítási módtól függően. Rugalmas pántjával egyszerű a használata.


Silva Active fejlámpa

Silva Active fejlámpa

Értékelés: 5
9 990 Ft

8 390 Ft

A **Silva Active ** egy praktikus fejlámpa, amit széles körben használhatsz, beleértve a futást is. Az alacsony súlya ellenére, 40 méterre is képes elvilágítani. Energiatakarékos üzemmódban akár 90 órán át is képes világítani.


Silva Active XT
15 990 Ft

13 990 Ft

Silva Active XT egy praktikus fejlámpa, amit széles körben használhatsz, beleértve a futást is. Az alacsony súlya ellenére, 40 méterre is képes elvilágítani. Energiatakarékos üzemmódban akár 90 órán át is képes világítani.


Husky Sandra Fejlámpa
9 215 Ft

Husky Sandra Fejlámpa két erős LED-del rendelkezik, melyek nagyszerűek akár extrém körülményekhez is. Akár 70m is lehet hatótávolsága és 150 órás az üzemideje, így hosszabb túrákon is megfelelő lehet.


Mammut T-Peak Mango
15 990 Ft

13 790 Ft

Mammut T-Peak egy kompakt és könnyű fejlámpa, ami 60 méterre képes elvilágítani, és akár 100 órán át is használható. 5 fényerősség közül választhatsz. Billenő reflektor, IPX6 vízállóság.


Coleman CXO+ 200

Coleman CXO+ 200

Értékelés: 5
9 090 Ft

Coleman CXO+200 outdoor homloklámpa Battery Lock technológiával, ami gátolja az energiavesztést használaton kívül. Praktikus univerzális homloklámpa, ami akár 65 méteres távolságra is elvilágít a 200 lumenes fényerejével.


LEDLENSER XEO 19R Fejlámpa, Fehér
86 990 Ft

69 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

LED Lenser XEO 19R Fejlámpa tökéletes választás mindenki számára, legyen szó bármilyen tevékenységről. Amellett, hogy a két lencsén át tökéletesen megvilágítja az utat, újratölthető akkumulátorja nem csupán a LED-eket táplálja, hanem egy USB-port segítségével a telefonunkat is tölthetjük vele. A legnagyobb teljesítmény mellett akár 300 méterig is elvilágítanak ezek a fejlámpák, ami egészen meggyőző tulajdonságnak számít.


Mammut T-Peak Imperial Fejlámpa
15 990 Ft

13 990 Ft

Mammut T-Peak Imperial könnyű és kompakt fejlámpa. Széles, szórt fénysugarat ad, így ideális kempingezéshez, kiránduláshoz, de nagy fényerejének köszönhetően akár hegyi sportokhoz, hegymászáshoz is. A lámpa IP X6 (erős vízsugár ellen) védett, fényerőssége 120 lumen, hatótávolsága 60 m.


Silva Active X
12 990 Ft

10 990 Ft

Silva Active X egy praktikus fejlámpa, amit széles körben használhatsz, beleértve a futást is. Az alacsony súlya ellenére, 45 méterre is képes elvilágítani. Energiatakarékos üzemmódban akár 90 órán át is képes világítani.


LEDLENSER SEO 3 Fejlámpa, Narancssárga
13 990 Ft

10 990 Ft

Led Lenser SEO 3 fejlámpa kényelmes és komfortos, kis súllyal és nagy teljesítménnyel párosítva. Ezek a tulajdonságok ideálissá teszik sportoláshoz és munkavégzéshez egyaránt. Fejpántja szabadon, egyéni igény szerint állítható, valamint könnyen mosható, lámpafeje pedig dönthető. A piros színű LED kicsi, szemet nem zavaró fényt ad.


Husky Selma Fejlámpa

Husky Selma Fejlámpa

Értékelés: 5
7 984 Ft

Husky Selma Fejlámpa két erős LED-del rendelkezik, melyek nagyszerűek akár extrém körülményekhez is. Akár 70m is lehet hatótávolsága és 35 órás az üzemideje, így hosszabb túrákon is megfelelő lehet.


Vango Flux Grey/Red homloklámpa
11 990 Ft

10 990 Ft

A Vango Flux egy kompakt homloklámpa, ami akár 120 lumen-es fényerőre is képes. A fő LED dióda és a kollimátor kombinációjával erősen világít távolra és lágy fénnyel oldalra. A homloklámpa megfelel minden igénynek a természetben való tartózkodás alatt.


Vango Photon Grey/Grey homloklámpa
13 990 Ft

12 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Vango Photon egy tölthető homloklámpa, ami akár 150 lumen-es fényerőre is képes. A fő LED dióda és a kollimátor kombinációjával erősen világít távolra és lágy fénnyel oldalra. A homloklámpa megfelel minden igénynek a természetben való tartózkodás alatt.