TM Toys Rubik's Készlet Duo: 3x3, Twist
5 830 Ft

Egy ajándékcsomag a kedvenc fejtörőkből Rubik kocka 3×3 és Twist megörvendeztet minden logikus játék rajongót. Az új mechanizmus lehetővé teszi a kocka simább és gyorsabb forgatását.

Rubik Rubik-kocka 2x2

Rubik Rubik-kocka 2x2

Értékelés: 4,8
3 230 Ft

A Rubik-kocka népszerű logikai játék, amelyet Rubik Ernő 1974-ben talált fel. A kocka játékon úgy vannak elhelyezve a négyzetek, hogy minden oldalon egyszerre csak egy szín legyen. Próbáld ki képességeidet és türelmedet a kocka kirakása során!

Rubik Rubik kocka Mirror Cube

Rubik Rubik kocka Mirror Cube

Értékelés: 4,4
5 490 Ft 4 530 Ft

Rubik kocka Mirror cube a hagyományos 3×3 Rubik kocka bonyolultabb verziója. Ezáltal új lehetőségekkel érkezik, miként edzheted a logikus gondolkodásodat és a készségeidet. Ezzel az új kockával forgatással különböző alakzatokat hozhatsz létre még mielőtt elérnéd a klasszikus célt, tehát hogy minden oldal azonos színű legyen.

Rubik Rubik kocka Junior 2x2

Rubik Rubik kocka Junior 2x2

Értékelés: 4,8
2 460 Ft

A Rubik kocka az egyik legismertebb és legnépszerűbb fejtörő a világon. A Junior 2×2 verziót a kezdőknek és a legfiatalabb játékosoknak tervezték, aki a rejtvények megoldását csak most kezdik. Három játékszintet kínál, ahol a játékosok megismerkednek ennek a fejtörőnek az alapjaival.

Rubik Rubik kocka 3x3x1 Edge
3 390 Ft 2 970 Ft

Rubik kocka 3×3×1 Edge eg egyrétegű kocka, amely a négyzetben 9 darabból áll. Ezáltal új lehetőségekkel érkezik, miként edzheted a logikus gondolkodásodat és a készségeidet. Ezzel az új kockával forgatással különböző alakzatokat hozhatsz létre még mielőtt elérnéd a klasszikus célt, tehát hogy minden oldal azonos színű legyen.

Rubik Rubik-kocka 3x3x3 eredeti, új dizájnnal
6 660 Ft 5 180 Ft

Látszólag könnyű, de mégis kihívás a türelemed számára. A kockával való játék a négyzetek elrendezésén alapszik, úgy hogy minden adott oldala azonos színű legyen. Teszteld a képességeidet és a türelmed a kocka kirakása során!

Rubik Rubik kocka 2x2x2 2. sorozat
2 990 Ft 2 840 Ft

Látszólag könnyű, de mégis egy kihívás 3 674 160 kombinációval. A kockával való játék a négyzetek elrendezésén alapszik, úgy hogy minden adott oldala azonos színű legyen. Kitűnő kezdő játékosok számára, akik még nincsenek felkészülve a komplikáltabb kihívásra. Próbáld ki képességeidet és türelmedet a kocka kirakása során!

Rubik Rubik-kocka 5x5

Rubik Rubik-kocka 5x5

Értékelés: 3,5
10 190 Ft 7 780 Ft

Rubik kocka 5×5 a legnehezebb kihívás a rajongók számára. A hagoymányos kocka kiskockáin jóval ellenállóbb lenyomatú színekkel rendelkezik, valamint sima folyamatos mechanizmusa gyorsabb, mint korábban.

Rubik Rubik kocka 2x2 + összerakható gyűrűk
3 663 Ft 2 840 Ft

Egy ajándékcsomag kedvenc fejtörőkkel, amely tartalmaz Rubik kockát a 2×2-es verzióban és összerakható Gyűrűket, amelyek örömet szereznek a logikai játékok minden rajongójának. Az új mechanizmus lehetővé teszi a kocka simább, és gyorsabb forgatását.

Rubik Rubik trió - 4X4, 3X3, 2X2
11 160 Ft

A kedvenc fejtörőidet tartalmazó ajándékcsomag 3×3, 4×4 és 2×2-es változatú Rubik kockát tartalmaz. Minden logikai játék kedvelőt megörvendeztet. Az új mechanizmus gyorsabb és simább forgást biztosít a kockának.

Rubik Családi csomagolás
8 190 Ft 7 130 Ft

Kedvenc kockáid ajándékcsomagolásban rögtön három méretben: 3×3, 2×2 és 3×3 medál teljes szórakozást biztosít az egész család számára. Eddzed logikai gondolkodásodat a készséggel együttesen és érd el a hagyományos célt, hogy a kocka minden oldala egyforma színű legyen.

TM Toys Smart Egg útvesztő fejtörő 6x5cm
2 970 Ft

Smart Egg egy fejtörő, amely mindig meglep, mert lehet vele játszani csukott szemmel a hátad mögött, akár egy kézzel, hogy lásd milyen egyszerű megjegyezni az utat egy bonyolult labirintusból. Tedd a rudat a tojás felső nyílásának tetejére, és próbáld kihúzni a labirintus aljából.

TM Toys Smart Egg útvesztő fejtörő I-10 6x5cm
3 230 Ft

Smart Egg egy fejtörő, amely mindig meglep, mert lehet vele játszani csukott szemmel a hátad mögött, akár egy kézzel, hogy lásd milyen egyszerű megjegyezni az utat egy bonyolult labirintusból. Tedd a rudat a tojás felső nyílásának tetejére, és próbáld kihúzni a labirintus aljából.