Rubik Rubik kocka Duo szett (2x2x2 és 3x3x3)-33%
6 160 Ft 4 110 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A Duo szett az alapot képezi minden kockajátékos számára. 2 alap kockát tartalmaz, így nyújtva különböző nehézségi szinteket. A kockák izgalmas, addiktív és háromdimenziós kihívást tartogat, amely évek óta lenyűgözi az embereket szerte a világban. Becsülettel fogsz szembenézni a kihívással?

Rubik Rubik kocka Trio szett (2x2x2 + 3x3x3 + 4x4x4)
12 880 Ft 9 390 Ft

A Trio szett az alapot képezi minden kockajátékos számára. 3 alap kockát tartalmaz, így nyújtva különböző nehézségi szinteket. A kockák izgalmas, addiktív és háromdimenziós kihívást tartogat, amely évek óta lenyűgözi az embereket szerte a világban. Becsülettel fogsz szembenézni a kihívással?

Rubik Rubik kocka Mirror Cube

Rubik Rubik kocka Mirror Cube

Értékelés: 4,5
4 760 Ft

Rubik kocka Mirror cube a hagyományos 3×3 Rubik kocka bonyolultabb verziója. Ezáltal új lehetőségekkel érkezik, miként edzheted a logikus gondolkodásodat és a készségeidet. Ezzel az új kockával forgatással különböző alakzatokat hozhatsz létre még mielőtt elérnéd a klasszikus célt, tehát hogy minden oldal azonos színű legyen.

Rubik Rubik kocka 2x2x2 2. sorozat
2 670 Ft 2 320 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Látszólag könnyű, de mégis egy kihívás 3 674 160 kombinációval. A kockával való játék a négyzetek elrendezésén alapszik, úgy hogy minden adott oldala azonos színű legyen. Kitűnő kezdő játékosok számára, akik még nincsenek felkészülve a komplikáltabb kihívásra. Próbáld ki képességeidet és türelmedet a kocka kirakása során!

Rubik Rubik-kocka 3x3x3 eredeti, új dizájnnal
4 380 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Látszólag könnyű, de mégis kihívás a türelemed számára. A kockával való játék a négyzetek elrendezésén alapszik, úgy hogy minden adott oldala azonos színű legyen. Teszteld a képességeidet és a türelmed a kocka kirakása során!

Rubik Rubik kocka retro szett (snake + 3x3x3)-24%
7 780 Ft 5 900 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A retro szett két kultikus fejtörőt tartalmaz: 3X3×3-as klasszikus kockát és kékes-fehér kígyót. Mindkét fejtörő izgalmas, addiktív és háromdimenziós kihívást tartogat, amely évek óta lenyűgözi az embereket szerte a világban. Becsülettel fogsz szembenézni a kihívással?

Rubik Rubik kocka Metalic 3x3x3-31%
6 590 Ft 4 520 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A hagyományos kocka most prémium verzióban kapható. A hagyományos kocka színei változatlanok, miközben a fém szín a kockákon kidolgozottabb. Látszólag egyszerű, de még mindig kihívást jelent a türelem számára!

Rubik Rubik kocka 3x3x1 Edge

Rubik Rubik kocka 3x3x1 Edge

Értékelés: 4,6
2 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rubik kocka 3×3×1 Edge eg egyrétegű kocka, amely a négyzetben 9 darabból áll. Ezáltal új lehetőségekkel érkezik, miként edzheted a logikus gondolkodásodat és a készségeidet. Ezzel az új kockával forgatással különböző alakzatokat hozhatsz létre még mielőtt elérnéd a klasszikus célt, tehát hogy minden oldal azonos színű legyen.

Rubik Rubik-kocka 5x5

Rubik Rubik-kocka 5x5

Értékelés: 4,2
7 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rubik kocka 5×5 a legnehezebb kihívás a rajongók számára. A hagoymányos kocka kiskockáin jóval ellenállóbb lenyomatú színekkel rendelkezik, valamint sima folyamatos mechanizmusa gyorsabb, mint korábban.

Spin Master Perplexus Rubik kocka 2 x 2
13 620 Ft

Egyedülálló kapcsolat a Perplexus labirintus és a híres Rubik-kocka között. A két csodálatos rejtvény egyedülálló kombinációja még több szórakozást biztosít. Keresd meg a megfelelő útvonalakat az egyes alkatrészek elforgatásával, hogy eljuttasd a golyót az elejétől a végére.

Rubik Rubik-kocka 3x3x3 kulcstartó - széria 2-21%
2 940 Ft 2 320 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Rubiki-kocka 3×3×3 kulcstartó érdekes, függőséget okoz és évtizedek óta izgatja az embereket az egész világon, de kisebb méretű kivitelben. A kulcstartó ideális méret az utazáshoz, otthonra, végezetül egy teljesen mértékben használható klasszikus kockaként is.

Rubik Rubik kocka 4x4x4 - 2. széria-26%
8 760 Ft 6 450 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Nem bonyolultabb, mint egy klasszikus Rubik kocka, de más megoldási technikákat kér, a helyes kirakás végett. A kocka izgalmas, addiktív és háromdimenziós kihívást tartogat, amely évek óta lenyűgözi az embereket szerte a világban. Becsülettel fogsz szembenézni a kihívással?

Rubik Rubik-kocka 2x2

Rubik Rubik-kocka 2x2

Értékelés: 4,8
2 710 Ft

A Rubik-kocka népszerű logikai játék, amelyet Rubik Ernő 1974-ben talált fel. A kocka játékon úgy vannak elhelyezve a négyzetek, hogy minden oldalon egyszerre csak egy szín legyen. Próbáld ki képességeidet és türelmedet a kocka kirakása során!

Rubik Rubik kocka Junior 2x2

Rubik Rubik kocka Junior 2x2

Értékelés: 4,9
2 850 Ft

A Rubik kocka az egyik legismertebb és legnépszerűbb fejtörő a világon. A Junior 2×2 verziót a kezdőknek és a legfiatalabb játékosoknak tervezték, aki a rejtvények megoldását csak most kezdik. Három játékszintet kínál, ahol a játékosok megismerkednek ennek a fejtörőnek az alapjaival.

TM Toys Rubik's Készlet Duo: 3x3, Twist
5 300 Ft

Egy ajándékcsomag a kedvenc fejtörőkből Rubik kocka 3×3 és Twist megörvendeztet minden logikus játék rajongót. Az új mechanizmus lehetővé teszi a kocka simább és gyorsabb forgatását.