Pelech CikCak 120cm x 130cm

Márka: Katalógus száma: 100017389278

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

Pelech CikCak 120cm x 130cm

Kézzel készített gyönyörű és vidám Petee Zigzag ágy, ragyogó színekkel játszik. Különböző méretben kapható, maximális figyelmet fordítva a részletekre és a funkcionalitásra. A CikCak ágy leszerelhető különálló párnával rendelkezik az egyszerű karbantartás érdekében. További információ

28688

28 688 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100017389278

Leírás

Termékleírás

Kézzel készített gyönyörű és vidám Petee Zigzag ágy, ragyogó színekkel játszik. Különböző méretben kapható, maximális figyelmet fordítva a részletekre és a funkcionalitásra. A CikCak ágy leszerelhető különálló párnával rendelkezik az egyszerű karbantartás érdekében.

A cikk-cakk vízálló, kézzel készített, nagyon erős anyagból, és kézzel tölti fel 100% poliészter üreges szálakkal. Ez könnyűvé, könnyen hordozhatóvá válik, és mosás után is jól kiszárad. Ennek ellenére ellenáll a szélsőséges felhasználásnak.

Minden Petee ágyat moshatunk anélkül, hogy deformálódni vagy megsemmisülni a mosógépekben 40 ° C-on.

A mindennapi használat során nagyon könnyű tisztán tartani, mivel a bevonat nem tapad hozzá, és a kicsi szennyeződések puha ruhával, mosószerrel és színnel tartósak.

údžba:

    Legfeljebb 40 ° C
    Ne használjon fehérítőszereket
    Ne használjon szövetlágyítókat
    ne vasalj
    Mosás után tegye le és hagyja szabadon megszáradni


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Hosszúság 130 cm
Szélesség 120 cm
Magasság 30 cm
Fajta mérete összes

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.