Pelech LUX Apple 90cm x 80cm

Márka: Katalógus száma: 100017401000

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

Pelech LUX Apple 90cm x 80cm

Kézzel készített, gyönyörű és vidám Petee LUX Apple ágy luxus, nagyon erős, vízálló anyagból készült, zöld alma színű. Különböző méretben kapható, maximális figyelmet fordítva a részletekre és a funkcionalitásra. További információ

13688

13 688 Ft

Katalógus száma: 100017401000

Leírás

Termékleírás

Kézzel készített, gyönyörű és vidám Petee LUX Apple ágy luxus, nagyon erős, vízálló anyagból készült, zöld alma színű. Különböző méretben kapható, maximális figyelmet fordítva a részletekre és a funkcionalitásra. A Bed Petee LUX Apple különálló párnával rendelkezik, amely megkönnyíti karbantartását.

A LUX Apple ágy vízálló, kézzel készített, nagyon erős anyagból, és kézzel tölti be 100% poliészter üreges szálakkal. Ez könnyűvé, könnyen hordozhatóvá válik, és mosás után is jól kiszárad. Ennek ellenére ellenáll a szélsőséges felhasználásnak.

Az összes Petee mosható, anélkül, hogy deformálódna vagy megsemmisülne, mosógépekben 40 ° C-on.

A mindennapi használat során nagyon könnyű tisztán tartani, mivel a bevonat nem tapad hozzá, és a kicsi szennyeződések puha ruhával, mosószerrel és színnel tartósak.

Karbantartás:

    Legfeljebb 40 ° C
    Ne használjon fehérítőszereket
    Ne használjon szövetlágyítókat
    ne vasalj
    Mosás után tegye le és hagyja szabadon megszáradni


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Hosszúság 90 cm
Szélesség 80 cm
Magasság 30 cm
Fajta mérete összes

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.