Bestway Felfújható Hajó formájú medence
13 490 Ft

Bestway Felfújható hajós medence ideális választás forró nyári napokra gyermekek számára. A medence kiváló minőségű vinil anyagból készült. A medence egy kormánykerékkel lett felszerelve, valamint 3 db felfújható hal és 2 db felfújható evezőlapát is tartozik hozzá. Nagyszerű szórakozást nyújt minden gyermek számára.

Intex 57160 Játékközpont Dino
17 300 Ft
+ ingyen szállítás

Dino gyerekmedence készen áll a kertben folytatott vízi játékra. A kerti felfrissülés sohasem volt még ennyire egyszerű. Elég csak felfújni, megtölteni vízzel és már kezdődhet is a nyári móka. Élvezd a nyarat stílusosan.

Intex Felfújható krokodil játszó medence
12 240 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Intex Felfújható játszó medence krokodil motívummal! A tömlő állításának segítségével még több szórakozásban lehet részed! A szett a halakat nem tartalmazza

Bestway Felfújható Spiderman játékcentrum medencével
14 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bestway Felfújható Spiderman játékcentrum medencével a gyerekek kedvenc helyévé válik ez a Spiderman dizájnnal ellátott játékcentrum! Hat játék léggömb rengeteg szórakozást biztosít – helyezze a célpontokba és gyűjtse a pontokat.

Intex 57158 FRUITY PLAY CENTER 244 x 190 x 92 cm
21 300 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Felfújható gyümölcsmotívummal ellátott játékközpont, amely csúszdával, zuhannyal, 6 játékgolyóval és felfújható eperrel van ellátva. A játszótér két medencével egyben rendelkezik A kisgyermekek számára kialakított kismedence túlfolyó nyílással van ellátva, a nagy medence pedig vezérlőszeleppel rendelkezik a vízmennyiség beállításához.

Intex DINOLAND Vízi játszótér
18 630 Ft
+ ingyen szállítás

A nagy nyári hőségben a dinoszauruszok is vágynak egy kis felfrissülésre, de nem kell aggódni, nagyon barátságosak, így bátran csobbanhatsz velük ebben a nagyszerű Intex DINOLAND vízi játszótérben. Felfújható gyűrűk és labdák fokozzák a játék örömét, amelyek szintén megtalálhatóak a csomagban. A zuhanyhoz kerti locsolócső csatlakoztatható, így a fentről hulló vízpermet is enyhít a forróságot.

Intex 57444 Dinoszaurusz II játszó központ 249x191x109 cm
19 960 Ft
+ ingyen szállítás

Felfújható dinoszaurusz centrum. Csúszás a vulkáni csúszdán egyenesen a vízi dzsungelba? Dinoszauruszok etetése vagy trópusi eső? Eredeti és szórakoztató játszó központ, mely egyenesen a paradicsomba vezeti a gyerekeket. Éljétek át együtt a felfrissülő szórakozást.

Intex 57161 Játékcentrum Jungle Adventure
26 620 Ft

Jungle Adventure gyerekmedencét a kertbéli vízi játékokra tervezték. A kertben való felüdülés még soha nem volt egyszerűbb. Elég csak felfújni, megtölteni és már kezdődhet is a nyári móka. Élvezd ki a nyarat stílusosan.

Intex Felfújható trambulin Vizijáték, 174 cm
18 370 Ft

2 év garancia

112 cm magas Intex Felfújható trambulin vidám színekkel. A puha felfújható padló, falak és tépőzáras ajtó megfelelő biztonságot nyújt a játék használatához. Tartós, jó minőségű vinil anyagból készül.