Babybjörn BB fellépő

Babybjörn BB fellépő

Értékelés: 5
6 590 Ft

Műanyag fellépő csúszásmentes bevonattal a tetején. Polipropilénből készült, káros anyagoktól mentes. Nagyszerű fellépő, köszönhetően a gumi bevonatnak az alján. BabyBjörn BB fellépő súlya csak 550 g és nagyon könnyen tárolható.

keeeper Micimackó Fellépő
3 000 Ft

Az OKT Micimackó Fellépő segít gyermekének felérni a mosdókagylót, így már nem lehet akadály a kéz- vagy fogmosás. Csúszásgátló felületének köszönhetően biztonságos a használata mezítláb vagy zokniban is. Az alján lévő csúszásgátlók, pedig nagyobb stabilitást eredményeznek és nekik köszönhetően a padlót sem sérti fel a fellépő.

keeeper Hippo Fellépő

keeeper Hippo Fellépő

Értékelés: 4,5
2 990 Ft 2 290 Ft

Az OKT Hippo fellépő segítségével gyermeke könnyedén feléri a mosdókagylót és a WC-t. Csúszásgátló felülete megelőzheti a fürdőszobai baleseteket. Alja is ilyen anyaggal van bevonva, ami tovább növeli a biztonságot, és kíméli a járólapot. Aranyos vizilovas mintája bármelyik gyermeket felvidítja.

Safety 1st Double Step fellépő
4 409 Ft 3 690 Ft

Safety 1st Double Step fellépő csúszásmentes felületkezelt a nagyobb biztonság érdekében. Ülőkeként, vagy fellépőként is használható, megkönnyíti a gyerekek számára a nehezen elérhető helyekhez való hozzáférést. Könnyű, a gyerekek is könnyen áthelyezhetik.

Luma Dark grey - Fellépő

Luma Dark grey - Fellépő

Értékelés: 4
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LUMA Fellépő csúszásgátló réteggel. Gyönyörű élénk színekben készült kétszínű kombinációban. Praktikus segítőjévé válik nemcsak a fürdőszobában illetve a toaletten – felemeli gyermekét, hogy elérje amit akar. Magasság 13 cm.

Babybjörn BB fellépő
6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag fellépő csúszásmentes bevonattal a tetején. Polipropilénből készült, káros anyagoktól mentes. Nagyszerű fellépő, köszönhetően a gumi bevonatnak az alján. BabyBjörn BB fellépő súlya csak 550 g és nagyon könnyen tárolható.

G-mini Fürdőszobai gyermek fellépő
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

G-mini fürdőszobai gyermek fellépő kialakításának köszönhetően masszív, így kiválóan alkalmas akár a mosdó elérésére, akár arra, hogy a kisgyermekek könnyedén elérjék a WC-t. Nemcsak a furdőszobában használható: akár a konyhában, gyermekszobában is hasznos. A kisgyermekek is könnyen magukkal tuddák vinni, könnyű súlya miatt. Alja csúszásmentesített, így biztonságos még a fürdőszobában is.

ThermoBaby gyerek fellépő Babystep
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Babystep praktikus és kompakt fellépő mosdókagylóhoz és WC-hez. Minden gyermek élvezni fogja a több színváltozatot, az aranyos nevető arc motívummal. A csúszásgátló felület jobb stabilitást biztosít. Csúszásgátló védelem a lépcsőfelületen csökkenti a csúszás kockázatát.

Bebe-jou Gyerek csúszásgátló fellépő ovális Leopárd
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek fellépő felső és alsó csúszásgátló felületkezeltéssel rendelkezik. Segít könnyebben hozzáférni a mosdóhoz, wécéhez, teherbírása akár 60 kg. Bebe-jou Gyerek csúszásgátló fellépő ovális Leopárd ellenálló és egyszerűen mosható műanyagból.

Babybjörn Fellépő, Gray

Babybjörn Fellépő, Gray

Értékelés: 5
6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BabyBjörn Fellépő csúszásgátló réteggel. Praktikus segítőjévé válik nemcsak a fürdőszobában illetve a toaletten – felemeli gyermekét, hogy elérje amit akar.

Bebe-jou Ovális alakú fellépő
3 090 Ft

Akció

Bebe-jou ovális alakú fellépő segít gyermekének, hogy kényelmesen elérje a csapot kézmosáshoz, fogmosáshoz. Felületén csúszásgátló bevonat garantálja gyermeke biztonságát. A fellépő mintája barátságos és vidám.

Bebe-jou Ovális fellépő Lou-Lou
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kezdetben a gyerekeknek minden nagyon magas. A fellépő ezért elengedhetetlen a vécében vagy a fürdőszobában. És főleg a higiéniai szokások megtanulásával hozzájárul az élet kezdetéhez. A fellépő megfelelő magassággal rendelkezik, ezért gyermeked könnyen használhatja. A fellépő biztonságos az alsó és felső részen elhelyezkedő csúszásmentes anyagnak köszönhetően. A fellépő kompakt és könnyen tárolható.

Bambinomio Gyermek fürdőszobai fellépő
3 500 Ft

Bambinomio fürdőszobai fellépő segítségével gyermeke biztonságosan és könnyedén felérheti a mosdókagylót vagy a WC-t. Felülete csúszásgátló anyaggal van bevonva, így nem fog megcsúszi rajta a használója. Az alját is hasonló anyag fedi, így a fellépő sem fog csúszi a padlón, ezáltal biztonságosabbá téve azt, valamint a padlót sem sérti fel.

keeeper Állatmintás Fellépő
3 499 Ft

Az OKT Állatmintás Fellépő lépcsős kialakításának köszönhetően ülésként és fellépőként is egyaránt használható. Csúszásgátló felülete és talpai maximális biztonságot és kényelmet nyújtanak, sőt még a járólaphoz is kíméletes. Segítségével egyszerűen és könnyedén elvégezheti gyermekünk a mindennapos higiéniai szokásokat, mint például a WC használatot, fogmosást stb.

COSING Gyerek Fellépő
2 590 Ft

A Cosing Gyerek sámli anyaga edzett műanyag, tehát a termék elég strapabíró ahhoz, hogy könnyedén elbírja gyermekét. Használata rendkívül biztonságos, ugyanis csúszásgátló bevonattal látták el a felületét. Ergonomikus formájának és vidám színeinek köszönhetően élmény a használata. Rendkívül hasznos eszköz például a fürdőszobában, ha gyermeke még nem éri fel a mosdókagylót. 3–14 éves kor között ajánlott. Könnyen tisztítható.

COSING "Autó" fellépő mosdóhoz - piros
2 290 Ft

Cosing „Autó“ fellépő mosdóhoz csúszásgátlóval ellátott és kisautó mintás minden kis lézengő számára. Biztonságot, minőségi megmunkálás, ideális WC-hez, mosdóhoz stb. Minden kisgyerekes háztartásban hasznát veszik.

COSING "Hercegnő" fellépő mosdóhoz - fehér
2 290 Ft

Cosing „Hercegnő“ fellépő mosdóhoz csúszásgátlóval ellátott és vidám mintás minden kis divatozó számára. Biztonságot, minőségi megmunkálás, ideális WC-hez, mosdóhoz stb. Minden kisgyerekes háztartásban hasznát veszik.