Babybjörn Fellépő, Gray

Babybjörn Fellépő, Gray

Értékelés: 5
5 390 Ft

BabyBjörn Fellépő csúszásgátló réteggel. Praktikus segítőjévé válik nemcsak a fürdőszobában illetve a toaletten – felemeli gyermekét, hogy elérje amit akar.


Safety 1st Double Step fellépő
4 409 Ft

3 690 Ft

Safety 1st Double Step fellépő csúszásmentes felületkezelt a nagyobb biztonság érdekében. Ülőkeként, vagy fellépőként is használható, megkönnyíti a gyerekek számára a nehezen elérhető helyekhez való hozzáférést. Könnyű, a gyerekek is könnyen áthelyezhetik.


Bambinomio Gyermek fürdőszobai fellépő
3 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bambinomio fürdőszobai fellépő segítségével gyermeke biztonságosan és könnyedén felérheti a mosdókagylót vagy a WC-t. Felülete csúszásgátló anyaggal van bevonva, így nem fog megcsúszi rajta a használója. Az alját is hasonló anyag fedi, így a fellépő sem fog csúszi a padlón, ezáltal biztonságosabbá téve azt, valamint a padlót sem sérti fel.


keeeper Állatmintás Fellépő
3 499 Ft

Az OKT Állatmintás Fellépő lépcsős kialakításának köszönhetően ülésként és fellépőként is egyaránt használható. Csúszásgátló felülete és talpai maximális biztonságot és kényelmet nyújtanak, sőt még a járólaphoz is kíméletes. Segítségével egyszerűen és könnyedén elvégezheti gyermekünk a mindennapos higiéniai szokásokat, mint például a WC használatot, fogmosást stb.


Luma Dark grey - Fellépő

Luma Dark grey - Fellépő

Értékelés: 4
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LUMA Fellépő csúszásgátló réteggel. Gyönyörű élénk színekben készült kétszínű kombinációban. Praktikus segítőjévé válik nemcsak a fürdőszobában illetve a toaletten – felemeli gyermekét, hogy elérje amit akar. Magasság 13 cm.


ThermoBaby gyerek fellépő Babystep
3 290 Ft

Újdonság

Babystep praktikus és kompakt fellépő mosdókagylóhoz és WC-hez. Minden gyermek élvezni fogja a több színváltozatot, az aranyos nevető arc motívummal. A csúszásgátló felület jobb stabilitást biztosít. Csúszásgátló védelem a lépcsőfelületen csökkenti a csúszás kockázatát.


Bebe-jou Ovális alakú fellépő
3 190 Ft

Bebe-jou ovális alakú fellépő segít gyermekének, hogy kényelmesen elérje a csapot kézmosáshoz, fogmosáshoz. Felületén csúszásgátló bevonat garantálja gyermeke biztonságát. A fellépő mintája barátságos és vidám.


G-mini Fürdőszobai gyermek fellépő
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

G-mini fürdőszobai gyermek fellépő kialakításának köszönhetően masszív, így kiválóan alkalmas akár a mosdó elérésére, akár arra, hogy a kisgyermekek könnyedén elérjék a WC-t. Nemcsak a furdőszobában használható: akár a konyhában, gyermekszobában is hasznos. A kisgyermekek is könnyen magukkal tuddák vinni, könnyű súlya miatt. Alja csúszásmentesített, így biztonságos még a fürdőszobában is.


keeeper Micimackó Fellépő
3 000 Ft

Az OKT Micimackó Fellépő segít gyermekének felérni a mosdókagylót, így már nem lehet akadály a kéz- vagy fogmosás. Csúszásgátló felületének köszönhetően biztonságos a használata mezítláb vagy zokniban is. Az alján lévő csúszásgátlók, pedig nagyobb stabilitást eredményeznek és nekik köszönhetően a padlót sem sérti fel a fellépő.


COSING Gyerek Fellépő
2 590 Ft

A Cosing Gyerek sámli anyaga edzett műanyag, tehát a termék elég strapabíró ahhoz, hogy könnyedén elbírja gyermekét. Használata rendkívül biztonságos, ugyanis csúszásgátló bevonattal látták el a felületét. Ergonomikus formájának és vidám színeinek köszönhetően élmény a használata. Rendkívül hasznos eszköz például a fürdőszobában, ha gyermeke még nem éri fel a mosdókagylót. 3–14 éves kor között ajánlott. Könnyen tisztítható.


COSING "Autó" fellépő mosdóhoz - piros
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cosing „Autó“ fellépő mosdóhoz csúszásgátlóval ellátott és kisautó mintás minden kis lézengő számára. Biztonságot, minőségi megmunkálás, ideális WC-hez, mosdóhoz stb. Minden kisgyerekes háztartásban hasznát veszik.


keeeper Hippo Fellépő

keeeper Hippo Fellépő

Értékelés: 5
2 490 Ft

1 999 Ft

Az OKT Hippo fellépő segítségével gyermeke könnyedén feléri a mosdókagylót és a WC-t. Csúszásgátló felülete megelőzheti a fürdőszobai baleseteket. Alja is ilyen anyaggal van bevonva, ami tovább növeli a biztonságot, és kíméli a járólapot. Aranyos vizilovas mintája bármelyik gyermeket felvidítja.