Amica 54037 kerámialapos tűzhely

Amica 54037 kerámialapos tűzhely

Száma: 793448
2 év garancia
Az AMICA 54037 kerámialapos tűzhely tökéletes választás, mivel 10 funkció áll rendelkezésre. A bővíthető főzőzóna lehetőséget biztosít arra,hogy a lábos méretéhez lehessen alakítani. Külső megjelenése stílusos kiegészítője lehet bármely konyhának. A hőlégbefúvás felgyorsítja az előfűtést, így a hagyományos sütéssel megegyező eredményt ér el gyorsabban, alacsonyabb energiafogyasztás mellett. További információ
172 990 Ft
Termék ára
Forgalmazó: MALL

Raktáron 4 db

2023.2.02 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 793448

Leírás

AMICA 54037 kerámialapos tűzhely

Az Amica eredete 1921-ig nyúlik vissza. Az első kályha 1957-ben lett bemutatva. Az Amica a cseh piacon hamarosan egy fontos pozíciót szerzett – ez a konyhai fehér áru volt. Különösen hűtőszekrények, fagyasztók és tűzhelyek gyártására szakosodott. A cég 2005-ben kezdte meg működését, és fokozatosan szerzett részesedést az elektromos-, kerámia- és vegyes tűzhelyek piacán. Idővel termékválasztékát szagelszívókkal, szabadon álló- és beépített mikrohullámú sütőkkel egészítette ki. Az Amica nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra. Minden Amica márkájú termék olyan anyagból készül, amelyek a termék élettartama után újrahasznosítható és újra felhasználható.

Az AMICA 54037 kerámialapos tűzhely energiatakarékos, hiszen „A“ energiaosztályú. Az A energiaosztályú készülékek 23%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hasonló B energiaosztályú készülékek.

Az AMICA 54037 kerámialapos tűzhely főzőzónái bővíthetők, így lehetőség nyílik a lábos méretéhez igazítani.

Az AMICA 54037 multifunkciós tűzhely összesen 10 sütőfunkcióval könnyíti meg a mindennapokat, mint például: Alsó + felső fűtőelem, Grill, Forgónyárs, Ventilátor, Hőlégbefúvás, Gyors előmelegítés, Kiolvasztás.

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.