Stanley Fém és fa felület detektor Stanley FatMax S300
11 990 Ft

Fa és fém anyagokat érzékel a felület alatt 38 mm mélyen és feszültség alatti kábeleket 51 mm mélységig. Ezenkívül a Stanley FatMax S300 képes pontosan bemérni az oszlopok középpontját és hang és LED jelzést is kínál. Egyetlen gombbal kalibrálható.

Einhell TC-MD 50 Univerzális detektor
9 290 Ft

2 év garancia

Az Einhell TC-MD 50 digitális detektor érzékeli a vastartalmú fémeket, a nem vastartalmú fémeket és a feszültség alatt lévő táskákat 50 mm mélységig.

BOSCH Truvo Digitális keresőműszer
19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch Truvo digitális keresőműszerével nem kell többé aggódnunk, hogy fúrás közben eltalálunk egy víz vagy gázvezetéket, vagy esetleg egy elektromos kábelt. Használata egyszerű, így bárki használhatja, legyen kezdő vagy profi barkácsoló. A műszer LED jelzőlámparendszere jelzi, hol lehet fúrást végezni.

BOSCH UniversalDetect Digitális keresőműszer
31 990 Ft

2 év garancia

Bosch UniversalDetect digitális keresőműszerrel ellenőrizheti a falat, mennyezetet és padlót fúrás előtt. Az integrált felhasználótámogatás animációkkal, lépésről lépésre vezető utasításokkal teszi lehetővé az intuitív kezelést. LED közlekedési lámpát utánzó jelzőrendszerrel rendelkezik, a könnyen értelmezhető eredményért.

BOSCH Professional GMS 120 digitális keresőműszer (0601081000)
35 490 Ft

3 év garancia

Bosch GMS 120 keresőműszer az automatikus kalibrálás által valamennyi tárgyat megtalálja. A három színű LED- fénygyűrűnek köszönhetően még megbízhatóbb a keresés, mutatja a tárgy középpontját, középpont kereső skálát, valamint az anyagtulajdonságokat is.