FILA Helix férfi görkorcsolya
40 990 Ft

26 290 Ft

Férfi Fila Helix görkorcsolya a fitnesz kategóriából, 80mm-es kerekekkel. Alkalmasak kezdőknek és enyhén haladóknak. Nagyon könnyű és kényelmes még a hosszabb útra is.


Tempish Cronos Görkorcsolya, Zöld
38 990 Ft

25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Cronos egy állítható méretű férfi görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Szabadidős sport- és fitness korcsolyázásra is egyaránt alkalmas. Könnyű vázas, speciális rögzítésű, tehát biztonságosan tartja a lábat és a bokát.


FILA Shadow 80 görkorcsolya
40 990 Ft

32 790 Ft
+ ingyen szállítás

Fila Shadow 80 férfi fitness görkorcsolya, amely a biztonsági elemek egész sorával rendelkezik. Ez a modell a könnyedség, a szellős és kényelmes viselet ideális kombinációját jelenti.


Roces Argon korcsolya
41 990 Ft

Férfi görkorcsolya Roces Argon egy remek választás a kezdők és a közepesen haladók számára, akik kénylmes korcsolyát kreesnek rekreációs korcsolyázásra.


FILA Reptix 84 Görkorcsolya, Fekete/Zöld
49 990 Ft

32 290 Ft

Fila Reptix 84 egy állítható méretű férfi görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Szabadidős sport- és fitness korcsolyázásra is egyaránt alkalmas. Könnyű vázas, speciális rögzítésű, tehát biztonságosan tartja a lábat és a bokát.


Roces Gymnasium 2.0 Férfi görkorcsolya
57 790 Ft

Roces Gymnasium férfi görkorcsolya tökéletes választás kezdő és haladó felhasználók számára. A 90 mm-es kerekeknek köszönhetően nagy sebesség elérésére képes, a kontrollálhatóság elvesztése nélkül. A korcsolya nem csak pihekönnyű, de anatómiai kialakításának köszönhetően redkívül kényelmes viseletet is biztosít.


K2 F.I.T. 84 Pro
57 990 Ft

46 090 Ft
+ ingyen szállítás

női görkorcsolya megerősített kialakítású, amely támogatja a talpat, hogy maximális kényelmet biztosítson korcsolyázás közben. A speciális rögzítő rendszer nagyban megkönnyíti a teljes rögzítési folyamatot. K2 F.I.T. 84 A korcsolyák alkalmasak haladó korcsolyázóknak.


Roces Chuck 007 Görkorcsolya, bézs/fehér
24 990 Ft
24 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Chuck 007 Görkorcsolyát egyedi design és fiatalos megjelenés jellemzi. Felső része tornacipő formájú, anyaga vászon, talp része pedig gumi. Stílusos megjelenése mellett kiváló stabilitást és biztonságos használatot garantál. Belsejében anatómiai talpbetétet helyeztek el, ami egészséges tartást nyújt lábának mozgás közben.


FILA Helix Görkorcsolya, Fekete/Zöld
40 990 Ft

26 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Helix Görkorcsolyát nyugodt szívvel használhatja szabadidős hobbi sportoláshoz. Egyedi tervezésének és minőségi alapanyagainak köszönhetően garantált élményt nyújt használójának. Kerekei stabilak, 80 mm-es szélességüknek köszönhetően az egyenetlen talajon is megállják helyüket, alumínium váza ellenálló, cipőrésze pedig speciálisan formázott. A görkorcsolya Air Flow szellőzőrendszere és puha bélése is lábai kényelmét biztosítják, valamint csattal, tépőzárral és cipőfűzővel is bekapcsolható, így a láb több ponton is rögzítve van a még nagyobb biztonság érdekében.


Roces Chuck.001 Görkorcsolya
21 990 Ft

18 990 Ft

A „Converse“ stílusú Roces Chuck.001 univerzális görkorcsolya felső része vászonból, talpa vulkanizált gumiból készült. Kényelmes viselet, anatómiai talpbetéttel ellátott, főzővel rögzíthető.


Roces Icon

Roces Icon

Értékelés: 4
31 390 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Icon férfi in-line görkorcsolya tökéletes választás a kezdők és a közepesen fejlett korcsolyázóknak, akik kényelmes görkorcsolyát keresnek anatómiai formázással és kellemes külsővel.


Tempish Airline II Görkorcsolya
36 990 Ft

24 990 Ft

Tempish Airline II haladó férfi görkorcsolya kiváló tapadású és rendkívül stabil, kiküszöböli az apróbb egyenlőtlenségeket a száguldás érdekében. A bélése kényelmes anatómiai kialakításának köszönhetően. Fejlett szellőzőrendszer biztosítja a még nagyobb kényelmet.


Roces ZYX Görgorcsolya, Fekete-vörös
36 990 Ft

31 990 Ft

Roces ZYX férfi görkorcsolya kezdő és haladó korcsolyázók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talppbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.


Tempish Airline II 90 Görkorcsolya
37 990 Ft

23 990 Ft

Tempish Airline II 90 Görkorcsolya in-line típus, elsősorban tapasztalt korcsolyázóknak ajánlott. Nagyméretű kerekei kiváló tapadást biztosítanak és tompítják a talaj egyenlőtlenségeit. Alacsony súrlódási együtthatója gyorsabb és kényelmesebb haladást tesz lehetőve.


Tempish Fitnes Five Görkorcsolya
44 990 Ft

32 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Fitnes Five Görkorcsolya a sebesség és a kiváló sportteljesítmény szerelmeseinek készült. Kerekei stabilak, 84 mm-es szélességüknek köszönhetően az egyenetlen talajon is megállják helyüket. Anatómiailag formázott talpbetéte és bélése gondoskodik a kényelemről és a lábak egészségének megtartásáról.


Tempish XT4 görkorcsolya
40 990 Ft

26 090 Ft

Tempish XT4 férfi görkorcsolya fitness korcsolyázásra alkalmas. Kezdő és haladó korcsolyázóknak egyaránt megfelelő. A tartós rögzítés a korcsolya biztos vezérlésének alapja.


Razor Jetts sarokkerék
11 044 Ft

A rámpa készen áll a felszálláshoz! Szállj be, csatold be az övet, és indulj útra ezzel a könnyen beállítható, mindig kiváló sarokkerekekkel, melyek az átlagos tornacipőből a legtüzesebb és legforróbb közlekedési eszközt varázsolják.


Roces Radon TIF
61 490 Ft

52 390 Ft

Férfi görkorcsolya láthatatlan TIF kerettel, könnyen felhúzható, és kényelmes belső talpbetéttel rendelkezik. A Cool Breathe szellőző csatornák biztosítsák, hogy a láb nem fog túlmelegedni a korcsolyában. A Roces Radon TIF nagy átmérőjű görgőkkel rendelkezik, és alkalmasabb a középhaladó korcsolyázók számára.