Roces Chuck.001 Görkorcsolya
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A „Converse“ stílusú Roces Chuck.001 univerzális görkorcsolya felső része vászonból, talpa vulkanizált gumiból készült. Kényelmes viselet, anatómiai talpbetéttel ellátott, főzővel rögzíthető.

Roces ZYX Görgorcsolya, Fekete-vörös
30 990 Ft

Roces ZYX férfi görkorcsolya kezdő és haladó korcsolyázók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talppbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.

TEMPISH XT4 görkorcsolya

TEMPISH XT4 görkorcsolya

Értékelés: 4,3
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish XT4 férfi görkorcsolya fitness korcsolyázásra alkalmas. Kezdő és haladó korcsolyázóknak egyaránt megfelelő. A tartós rögzítés a korcsolya biztos vezérlésének alapja.

Razor Jetts mini kerekek cipőre
12 990 Ft

Razor® Jetts ™ Mini kerekek, amelyek minden egyes pár cipőt hihetetlen szórakozási formává alakítanak át. A Jetts ™ Mini tépőzáras gyors illesztésű rendszerrel ellátott, amely biztosítja, hogy tökéletesen illik az olyan gyerekek és felnőttek lábára, akik lábmérete 30 – 40 közti tartományba esik. Elegendő csak rögzíteni és irány szórakozni!

FILA Argon 84

FILA Argon 84

Értékelés: 4,3
36 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Air Flow technológiával ellátott férfi görkorcsolya, amely biztosítja a láb szellőzését, így nem izzad. Gyors záras csattal, de tépőzárral és klasszikus fűzővel is rendelkezik, ezért erősen tartja a lábat. A FILA Argon 84 alkalmas közép- és haladó korcsolyázóknak egyaránt.

TEMPISH Black Shadow 90

TEMPISH Black Shadow 90

Értékelés: 3,8
56 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A férfi görkorcsolyákhoz acélkábel tartozik, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű meghúzást. Két rétegű és anatómiai kialakítású belső talpbetéttel vannak ellátva. A TEMPISH fekete árnyék a felhasznált anyagoknak köszönhetően lélegző és jól szellőző.

Razor Jetts sarokkerék

Razor Jetts sarokkerék

Értékelés: 4,4
14 890 Ft

A rámpa készen áll a felszálláshoz! Szállj be, csatold be az övet, és indulj útra ezzel a könnyen beállítható, mindig kiváló sarokkerekekkel, melyek az átlagos tornacipőből a legtüzesebb és legforróbb közlekedési eszközt varázsolják.