Wotchi SmartWatch W21R

Wotchi SmartWatch W21R

Száma: 100022945978
Közvetlenül partnerünktől
Ha stílusos okos-órát keres, amely egyidejűleg jól néz ki és sok hasznos funkcióval rendelkezik, akkor válassza a Wotchi márka okos-óráját. A fém tokba érintőképernyő van beágyazva, amely automatikusan világítani kezd a csukló mozdulatánál. További információ
46 410 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
18 470 Ft
-60%
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.11.04 - 2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100022945978

Leírás

Ha stílusos okos-órát keres, amely egyidejűleg jól néz ki és sok hasznos funkcióval rendelkezik, akkor válassza a Wotchi márka okos-óráját.
A fém tokba érintőképernyő van beágyazva, amely automatikusan világítani kezd a csukló mozdulatánál. A menüben való mozgáshoz elég megérinteni a kijelző alsó részét. A beállítások megerősítése, vagy változtatását hosszú benyomással erősíti meg. Beállíthatja a kijelző fényerejét is, és így napfényben is jól olvasható lesz az óra.

Az óra társa lesz akkor is ha úgy dönt, hogy  futópadon, vagy természetben fog futni, kerékpározni, evezni fog, elliptikus edzést fog végezni,taposógépen fog edzeni, vagy csak úgy sétálni fog. A sport üzemmódban mérve van, például, a megtett távolság, lépések száma, ritmus, elégetett kalória száma vagy akár a szívritmus is.

pulzusszám mérésén kívül az óra képes megmérni a  vérnyomását is. Az alvás figyelés, elégetett kalória számláló és lépésszámláló természetes dolog. 

Miután az órát csatlakoztatja a mobiltelefonnal Bluetooth segítségével a kijelzőn mindig megjelennek a legújabb üzenetek és értesítéseket kap a szociális hálózatról is. A figyelmeztetést beállíthatja a bejövő hívásokra, SMS-re,alkalmazás értesítéseket – Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, Snapchat, Skype, LinkedIn, QQ, Line és WeChat. Ha szeret fényképeket készíteni, akkor értékelni fogja azt a lehetősséget, hogy az óra segítségével is vezérelheti a kamerát. Nem hiányzik astopper, visszaszámláló,hosszú ülés figyelmeztető és a telefon kereső (phone finder).

Funkció áttekintése

Pulzusmérés

Vérnyomásmérés

Alvásfigyelés

Alap sport módok

Az elégetett kalóriák számlálója

A mobiltelefon fényképezőgépének vezérlése

Lépésszámláló

Mobil telefon értesítés

Figyelmeztetés hosszú ülésre

Stopper, visszaszámláló

Kompatibilitás:
Bluetooth 4.0
Android 4.4 és újabb
iOS 9.0 és újabb

Az óra angol nyelvű.

Az óra a H Band alkalmazással párosítható. 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.