FILA Viper HC

FILA Viper HC

Értékelés: 3,8
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi jégkorcsolya formázott erősített cipőorral, amely védi a lábujjakat. A nyomást megelőzi a bélelt cipőnyelv és a cipősarok védelem. Ideális szabadidős jégkorong játékosoknak. Bekötése hagyományos cipőfűzővel történik FILA Viper HC jégkorongozó rozsdamentes csiszolt acélpengével ellátva.

TEMPISH Wortex

TEMPISH Wortex

Értékelés: 4,9
22 990 Ft 22 490 Ft
+ ingyen szállítás

Férfi korcsolya műanyag megerősítéssel rendelkezik, amely véd a korongok és hokibotok ellen. Anatómiailag formázott bokával rendelkezik és 2 részes nyelvvel. Tempish Wortex alkalmasak azok játékosok számára, akik a közepes és alsóbb versenyeken vesznek részt és a szabadidős korcsolyázók számára, akik igénylik a korcsolya verseny tulajdonságait.

Roces Jégkorcsolya RH 4

Roces Jégkorcsolya RH 4

Értékelés: 2,5
25 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi jégkorcsolya anatómiai betéttel van felszerelve a kényelmes korcsolyázáshoz. Klasszikus cipőfűzővel van bekötve. Jégkorong penge fogakkal kiváló minőségű szénacélból készült. Roces jégkorcsolya RH 4 modern kialakítású és vízálló.

TEMPISH Crox Férfi jégkorcsolya
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Crox férfi korcsolya alkalmas közepes és alacsonyabb versenyek játékosa számára, valamint rekreációs korcsolyázók számára, akik a korcsolyától versenytulajdonságokat várnak el. Nagyon szilárd anyag, amely hosszú élettartamot biztosít.

FILA Primo Ice

FILA Primo Ice

Értékelés: 4,8
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

A férfi korcsolya belső bársonybéléssel rendelkezik, meleget biztosítva. A felső rész vízálló és kopásálló. Rögzítése klasszikus fűzős, tépőzáras és csatos. A FILA Primo Ice jégkorong korcsolya, homokfényes, rozsdamentes acélból.

FILA Viper CF

FILA Viper CF

Értékelés: 5
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A férfi korcsolya belső bársonybéléssel rendelkezik, meleget biztosítva. A felső rész vízálló és kopásálló. Rögzítése klasszikus fűzős, tépőzáras és csatos. FILA Viper CF jégkorongpengével élezett acélból.

Roces RSK 2
29 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Féfri jégkorcsolya Roces RSK 2 a sportos és szabadidős korcsolyázók számára. Jégkorongos ** szénacél pengével** a hosszabb élettartalom és könnyebb csiszolás érdekében.

TEMPISH Crox.X Top, férfi, fekete
48 090 Ft 39 990 Ft

Férfi korcsolya szabadidős használatra, vagy jégkorong meccshez. Három részes váz szilárd PE anyagból az alacsony hőmérséklethez, –25 °C-os minimummal. A speciális penge keresztirányú csavarokkal van rögzítve. A cipőszár csatos meghúzással. A belső bélés funkcionális tulajdonságokkal, nejlonnal és nylexszel van megerősítve.

TEMPISH Detroit jégkorcsolya

TEMPISH Detroit jégkorcsolya

Értékelés: 4,4
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

férfi jégkorong korcsolyák** alkalmasak az alacsonyabb vagy közép szintű versenyeken részt vevő korcsolyázóknak és rekreációs korcsolyázásra. A Tempish Detroit korcsolyák anatómiailag formázottak és ellenálló PVC műanyagból készültek. A belső része speciálisDB 320 latex alapú anyagból készült memóriával, ezáltal a cipő alkalmazkodik a láb formájához. A penge magas ellenállását a 53–55 keménységű edzett szénacél biztosítja.

TEMPISH Revo toqr korcsolya

TEMPISH Revo toqr korcsolya

Értékelés: 3
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

CYBER 385 tartós és kemény műanyagból készült. A Tempish Revo toqr korcsolya váza anatómiailag kialakított, egy részből áll, így tartós és kényelmes rögzítést biztosít a lábnak. A tartósságot a vékony talp javítja, amely extra kemény tartós nylonból készült.

TEMPISH Volt-S, fekete, férfi
33 490 Ft 27 990 Ft

Férfi jégkorcsolya aktív jégkorcsolyázáshoz és mérkőzésekhez. Egy darabból álló, tartós műanyagból készült váz. Speciális él az igényesebb tempóhoz. Magasabb sarok a megfelelő támogatás érdekében. Cipőfűzők nagyobb lábszárterületen. Könnyű és tartós konstrukció.