Férfi korcsolya

-18%
FILA Viper HC Black/Red 40,5
8x

FILA Viper HC

26 990 Ft
21 990 Ft
Akció

Férfi jégkorcsolya formázott erősített cipőorral, amely védi a lábujjakat. A nyomást megelőzi a bélelt cipőnyelv és a cipősarok védelem. Ideális szabadidős jégkorong játékosoknak. Bekötése hagyományos cipőfűzővel történik FILA Viper HC jégkorongozó rozsdamentes csiszolt acélpengével ellátva.

Forgalmazó: MALL
TEMPISH Wortex Black 41
9x

TEMPISH Wortex

29 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Férfi korcsolya műanyag megerősítéssel rendelkezik, amely véd a korongok és hokibotok ellen. Anatómiailag formázott bokával rendelkezik és 2 részes nyelvvel. Tempish Wortex alkalmasak azok játékosok számára, akik a közepes és alsóbb versenyeken vesznek részt és a szabadidős korcsolyázók számára, akik igénylik a korcsolya verseny tulajdonságait.

Forgalmazó: MALL
Roces Jégkorcsolya RH 4 - méret 40
2x

Roces Jégkorcsolya RH 4

29 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Férfi jégkorcsolya anatómiai betéttel van felszerelve a kényelmes korcsolyázáshoz. Klasszikus cipőfűzővel van bekötve. Jégkorong penge fogakkal kiváló minőségű szénacélból készült. Roces jégkorcsolya RH 4 modern kialakítású és vízálló.

Forgalmazó: MALL
TEMPISH Revo toqr 40 fekete
4x

TEMPISH Revo toqr korcsolya

47 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

CYBER 385 tartós és kemény műanyagból készült. A Tempish Revo toqr korcsolya váza anatómiailag kialakított, egy részből áll, így tartós és kényelmes rögzítést biztosít a lábnak. A tartósságot a vékony talp javítja, amely extra kemény tartós nylonból készült.

Forgalmazó: MALL
TEMPISH Volt-S, fekete, 39, férfi
3x

TEMPISH Volt-S, fekete, férfi

29 990 Ft
Ingyen szállítás

Férfi jégkorcsolya aktív jégkorcsolyázáshoz és mérkőzésekhez. Egy darabból álló, tartós műanyagból készült váz. Speciális él az igényesebb tempóhoz. Magasabb sarok a megfelelő támogatás érdekében. Cipőfűzők nagyobb lábszárterületen. Könnyű és tartós konstrukció.

Forgalmazó: MALL
TEMPISH Crox.X Top, férfi, 38, fekete
1x

TEMPISH Crox.X Top, férfi, fekete

46 490 Ft
Ingyen szállítás

Férfi korcsolya szabadidős használatra, vagy jégkorong meccshez. Három részes váz szilárd PE anyagból az alacsony hőmérséklethez, –25 °C-os minimummal. A speciális penge keresztirányú csavarokkal van rögzítve. A cipőszár csatos meghúzással. A belső bélés funkcionális tulajdonságokkal, nejlonnal és nylexszel van megerősítve.

Forgalmazó: MALL
TEMPISH Hokikorcsolya élvédő black
21x

TEMPISH Hokikorcsolya élvédő

1 990 Ft

Az ügyes, univerzális Tempish hokikorcsolya élvédő megvédi a korcsolya élét a szállítás során az eltompulással vagy a sérüléssel szemben és egyben védi a táskát és a benne lévő dolgokat a kiszakadástól.

Forgalmazó: MALL