Roces Icy 3 Férfi jégkorcsolya
38 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi jégkorcsolya Roces Icy 3 a sportos és rekreációs korcsolyázóknak. Szénacél pengével rendelkezik a hosszantartó kitartás érdekében és a könnyű pengecsiszoláshoz. Anatómiai kialakítás a kényelmesebb korcsolyázáshoz.


Roces RSK 2
29 990 Ft

27 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Féfri jégkorcsolya Roces RSK 2 a sportos és szabadidős korcsolyázók számára. Jégkorongos ** szénacél pengével** a hosszabb élettartalom és könnyebb csiszolás érdekében.


FILA Primo Ice Férfi jégkorcsolya
32 990 Ft

19 890 Ft
+ ingyen szállítás

Fila Primo Ice jégkorcsolyát úgy tervezték, hogy kényelemben és teljesítményben is maximálisan kiszolgálja a szabadidős korcsolyázók igényeit. Rendkívül kényelmes viselet, a külső váznak köszönhetően biztonságos és stabil tartást ad a bokának, rozsdamentes acél éle pedig könnyen siklik a jégen.


FILA Viper HC Férfi jégkorcsolya
30 990 Ft

28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi jégkorcsolya Fila Viper HC kíváló minőségű ergonomikusan formázott cipővel. Ultra könnyű kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével. Merevített orr rész, megerősített hátsó rész.


Roces RH 4 Férfi jégkorcsolya
25 990 Ft

18 290 Ft
+ ingyen szállítás

Férfi jég korcsolya Roces RH 4 a sport- és rekreációs korcsolyázók számára. A jégkorong penge szénacélból készült a hosszú élettartam véget és a könnyű él köszörülésért. Anatómiai talpbetét a kényelmes korcsolyázásért.


Tempish Crox Férfi jégkorcsolya
17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Crox férfi korcsolya alkalmas közepes és alacsonyabb versenyek játékosa számára, valamint rekreációs korcsolyázók számára, akik a korcsolyától versenytulajdonságokat várnak el. Nagyon szilárd anyag, amely hosszú élettartamot biztosít.


Tempish Detroit jégkorcsolya
24 065 Ft

19 990 Ft
+ ingyen szállítás

férfi jégkorong korcsolyák** alkalmasak az alacsonyabb vagy közép szintű versenyeken részt vevő korcsolyázóknak és rekreációs korcsolyázásra. A Tempish Detroit korcsolyák anatómiailag formázottak és ellenálló PVC műanyagból készültek. A belső része speciálisDB 320 latex alapú anyagból készült memóriával, ezáltal a cipő alkalmazkodik a láb formájához. A penge magas ellenállását a 53–55 keménységű edzett szénacél biztosítja.


Tempish Phoenix X4 Férfi Jégkorcsolya
23 990 Ft

15 990 Ft

Tempish Phoenix X4 Red férfi hobbi jégkorcsolya, mellyel nagyon könnyedén lehet a jégen siklani kialakításának köszönhetően. A PVC anyag biztosítja a szilárdságot, strapabíróságot.


Tempish Revo toqr korcsolya
37 290 Ft

31 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

CYBER 385 tartós és kemény műanyagból készült. A Tempish Revo toqr korcsolya váza anatómiailag kialakított, egy részből áll, így tartós és kényelmes rögzítést biztosít a lábnak. A tartósságot a vékony talp javítja, amely extra kemény tartós nylonból készült.


Tempish Wortex Férfi jégkorcsolya
24 990 Ft

15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Wortex férfi korcsolya alacsony és középfokú versenyek játékosainak, és rekreációs céllal korcsolázóknak, akik versenykorcsolyához méltó tulajdonságokat várnak el. A nagyon erős anyag biztosítja a hosszú élettartamot.