Adidas Férfi rövidnadrág SQUAD 17 SHO 152 Sötétpiros / Fehér

Adidas Férfi rövidnadrág SQUAD 17 SHO 152 Sötétpiros / Fehér

Száma: 25287206
Közvetlenül partnerünktől
Tomboljon az ellenfél kapuja ellen. Aztán ne felejts el gyorsan visszatérni és védekezni. A pálya tele lesz veled adidas climalite® technológiás futballnadrágban. Még a rekkenő hőségben is. Az anyag elvezeti az izzadságot a bőrről, szárazon tart és… További információ
7 339 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: US Europe Group

Partnerünk által szállítva

2023.2.09 - 2023.2.10 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: US Europe Group

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 25287206

Leírás

Tomboljon az ellenfél kapuja ellen. Aztán ne felejts el gyorsan visszatérni és védekezni. A pálya tele lesz veled adidas climalite® technológiás futballnadrágban. Még a rekkenő hőségben is. Az anyag elvezeti az izzadságot a bőrről, szárazon és kényelmesen tartva Önt. Az egyenes szabás rugalmas derékkal követi mozdulatait, és semmi sem korlátozza a siker felé vezető úton. Természetesen három stílusos csík található az oldalán.

Mérettablazat ITT

Kezelési útmutató (réz): A rézkalauz minden ruhadarab tékéjén található. Mosás sólóként és száchás sátó sákókkal mosógépben. Akassza fel a száradni vagy a száradní vagy a szórytógépbe low températuren. Don't use fehérítőt, gyuljőt vagy vegytiszító szereket, mert ezek az elem ronthájk a ruhadarab számsíelvezető közéjét vag iőtőlőlő vegytísztító szereket, mert ezek az eleme ronthájk a ruhadarab szássélvezető községét vagy attő yöllni sájmeneteletet rokhátják. Nem vasalható.

Származási ország: USA

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.