Adidas Férfi pulóver T19 TRK JKT M 2XL Sötétpiros / Fehér

Adidas Férfi pulóver T19 TRK JKT M 2XL Sötétpiros / Fehér

Száma: 25288000
Közvetlenül partnerünktől
A hideg időjárás nem akadályozza meg erőfeszítéseit. Dolgozz a fitnesz- és futballtechnikádon ebben az Adidas férfi pulóverben, amely melegen tart. Az egyenes vágás kényelmesen illeszkedik a testhez, és nem korlátozza a labda mögötti mozgást. Az állvány véd a hideg ellen… További információ
18 368 Ft
Partnerünktől: US Europe Group

Partnerünk által szállítva

2023.9.28 - 2023.9.29 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: US Europe Group

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 25288000

Leírás

A hideg időjárás nem akadályozza meg erőfeszítéseit. Dolgozz a fitnesz- és futballtechnikádon ebben az Adidas férfi pulóverben, amely melegen tart. Az egyenes vágás kényelmesen illeszkedik a testhez, és nem korlátozza a labda mögötti mozgást. Az állvány védi a hidegre érzékeny nyakadat, fagyos kezeidet pedig az oldalzsebekbe rejtheted, miközben hallgatod az edző utasításait.

Mérettablazat ITT

Kezelési útmutató (réz): A rézkalauz minden ruhadarab tékéjén található. Mosás sólóként és száchás szátó sákókkal mosógépben. Akassza fel a száradni vagy a száradní vagy a szórytógépbe low températuren. Don't use fehérítőt, gyuljőt vagy vegytiszító szereket, mert ezek az elem ronthájk a ruhadarab számsíelvezető közéjét vag iőtőlőlő vegytísztító szereket, mert ezek az eleme ronthájk a ruhadarab szássélvezető községét vagy attő yöllni sájmeneteletet rokhátják. Nem vasalható.

Származási ország: USA

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.