Disney Deluxe kreatív szett Cars 3
4 590 Ft 2 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodás kreatív készlet a Cars 3 engedéllyel, mellyel a gyerekek nem csak rengeteg szórakozást élnek át, de javítja a motorikus készségeket és a fantáziát. Az ecsetek, formák, 3 festék üveg és papír segítségével a gyerekek gyönyörű képet varázsolnak.

Wiky Kisvakond vízfestmény

Wiky Kisvakond vízfestmény

Értékelés: 3,5
2 650 Ft

Wiky Kisvakond vízfestő tökéletes választás olyan gyerekek számára, akik imádnak rajzolni. A speciális toll segítségével megrajzolt formák 5 perc alatt eltűnnek a felületről, így az készen áll egy újabb alkotásra. Ezzel a kézügyesség fejlesztő játékkal gyermekünk addig folytathatja a rajzolást, amíg csak akarja, hiszen ez a speciális tábla sosem fog betelni.

Let's play Kreatív kaparós szivárvány képek 15x21cm
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A mellékelt toll használatával a gyerekek festhetnek és rajzolhatnak a fekete oldalakra, vagy kikaparhatják őket. Pasztellek használata nélkül gyönyörű színes képek jönnek létre, amelyeket a gyerekek kaparnak ki.

Lamps Kreatív készlet Teáskészlet
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodálatos kreatív Teáskészlet, amelyet gyerekeid a fantáziájuk szerint kifesthetnek. A csomagolásban található egy kancsó, csészék és csészealjak, kis kancsók, színek, ecset és használati utasítás. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Let's play Disney hercegnő Airbrush kreatív készlet
3 909 Ft 3 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Airbrush – Disney hercegnők kreatív készlettel nagyon könnyű eredeti művészi remekműveket alkotni. Elég egyszerűen beletenni a festéket a pisztolyba, kiválasztani a tárgyat, és befújni azt. Néhány másodperc alatt megalkothatja kedvenc szereplői rajzát.

Let's play Disney Jégvarázs Airbrush kreatív készlet
3 909 Ft 3 490 Ft

A kreatív Airbrush Disney hercegnős készlettel könnyedén készíthetnek igazi művészi alkotásokat. Elég a pisztolyba helyezni a színt, kiválasztani a témát és fújni. Néhány másodpercen belül már kész is a festmény a kedvenc szereplőről a Jégvarázsból.

SES Járda kréták sablonokkal
3 082 Ft 3 050 Ft

Változtasd át a földet egy hatalmas művészeti alkotássá! Kombináld a sablonokat és színezd ki krétákkal. Létrehozhatsz gyönyörű mandalát és további képeket. Szórakoztató szabadtéri tevékenység fantasztikus eredménnyel.

SES Színek Trendy 4x150ml
3 490 Ft 3 450 Ft

Egyedi színek ujjakra divatos színárnyalatokban. A legkisebbeknek ajánlott az ujjakkal való festéshez. A színek egéségre ártalmatlanok, könnyedén lemoshatóak a kezéről és a ruhákról is. Ezen felül sűrítőket tartalmaznak, így a gyerekek nem fogják nyalni.

SES Vízfestő készlet Kreatív játék
3 990 Ft

A SES Vízfestő készlet Kreatív játék kifestőjében, 4 kiszínezhető képet találsz. De ez nem olyan, mint az átlagos kifestők! A füzethez jár egy ecset is, azt jól vizezd be! Utána csak érintsd hozzá a képhez és már elő is varázsolódnak azok a részek, amik egyébként nem látszanak!

SES Lekaparható képek - állatok
3 050 Ft

Alkoss varázslatos képeket! Toll segítségével kapard le a fekete kártyákat és fedezd fel az előbukkanó élénk színeket. Ez a SES Creative készlet hat állatot tartalmaz – flamingó, alpaka, bagoly, pillangó, macska és kaméleon.

SES Színes golyó

SES Színes golyó

Értékelés: 4
2 390 Ft

Rajzoló viasz sokszínű golyó olyan gyermekeknek, akik még nem tudják megfogni a ceruzát. Nem fest a kézre, ruhából kőnnyen kimosható. Formázza a tenyeret, segít a ceruza helyes tartásának megtanulásában.

SES Színezd ki a képeket aqualine színekkel
2 650 Ft

Hozzál létre egy gyönyörű műalkotást a színes pontokból! Vattás fa pálcikák segítségével és az aqualine festékek segítségével színezd ki a csatolt képeket a képzeleted szerint. Használd a pipettát a piros, kék és sárga szín összekeverésére, hogy különböző színeket hozzál létre.

SES Textilfesték

SES Textilfesték

Értékelés: 5
4 660 Ft

SES textil festék, mellyel mindenféle anyagot diszíthetünk. Gyermekünkben mindig büszkeséget ébreszt, ha valamiről el tudja mondani, hogy azt ő csinálta. Ezzel a textilfestékkel anyagokat, pólókat, cipőket és akár függönyöket is diszíthetünk. Ezzel nemcsak ruhákat, de gyermekünk szobáját is igazán egyedivé tehetjük. És mindamellet a kézügyesség fejlődik, a kreativitás növekszik gyerekünkben. TOVÁBB OLVASOM->

SES Első ujjfestékem 4 darabos készlet
3 490 Ft

A SES Első ujjfestékem 4 darabos készlet lehetővé teszi, hogy gyermeke már kiskorában is kiélje kreatív vágyait! A festék a ruhákból könnyen kimosható, mérgező anyagokat pedig nem tartalmaz, így használata teljesen biztonságos. Négy alapszínt, sárgát, kéket, pirosat és zöldet tartalmaz.

Hape Festő készlet
4 536 Ft 1 720 Ft

Ez a festő készlet minden kis művésznek örömteli pillanatokat varázsol. Tanítsd meg a kicsit a különböző művészeti stílusokra, hogy kiszélesedjen a látóköre. Akár ujjal vagy ecsettel, de biztos beleszeret majd a festésbe. A csomag festőköpenyt, palettát és ecsetet tartalmaz.

Disney Mega kreatív készlet Verdák 3
6 190 Ft 3 990 Ft

Parádés kreatív szett minden festéshez szükséges eszközzel a Verdák animációs film rajongói számára. A nagy szett több, mint 300 Verák mintás kreatív kiegészítőt tartalmaz. A szett sok szórakozást kínál.

Mac Toys Rajztábla

Mac Toys Rajztábla

Értékelés: 4,5
4 390 Ft

Mac Toys rajztábla használata igazán egyszerű, de annál szórakoztatóbb a gyermekek számára: a színek a táblára felvázolt ötleteket életre keltik, majd a speciális vízalapú tollnak köszönhetően pár perc múlva el is tűnedeznek, hogy aztán újra keződhessen a játék!

SES Festhető és díszíthető kövek
4 660 Ft

Ez a SES kreatív készlet tíz gyönyörű alakú követ tartalmaz, amelyet festeni lehet. Engedd szabadjára a képzeleted, vagy inspirálódj a dobozon található képektől. Szórjuk meg nedves rózsaszín, ezüst vagy arany csillámmal és az eredmény káprázatos lesz.

Trefl Mesebeli hercegnő kastély
3 490 Ft

Trefl Mesebeli hercegnő kastély egy varázslatos világba kalauzolja el gyermekét, mely rendkívül kreatív és kézségfejlesztő kikapcsolódást garantál. A segítséggel egyszerűen összerakható kartonból készült kastélyt kislánya tetszés szerint kiszínezheti, ezenkívül a hozzátartozó matricákkal könnyen feldíszítheti. A kreatív szett biztos, hogy leköti kislánya figyelmét és a kész mű remekül mutat majd szobájának díszeként.

SES Ujj színek 4 x 150ml

SES Ujj színek 4 x 150ml

Értékelés: 5
4 090 Ft

Speciális színek a legkisebb gyermekek számára az ujjfestéshez. A színek egéségre ártalmatlanok és könnyedén lemoshatóak a kezekről és az arcról Ezen felül sűrítőket tartalmaznak, így a gyerekek nem fogják azokat nyalni.