SES Textilfesték

SES Textilfesték

Értékelés: 5
4 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SES textil festék, mellyel mindenféle anyagot diszíthetünk. Gyermekünkben mindig büszkeséget ébreszt, ha valamiről el tudja mondani, hogy azt ő csinálta. Ezzel a textilfestékkel anyagokat, pólókat, cipőket és akár függönyöket is diszíthetünk. Ezzel nemcsak ruhákat, de gyermekünk szobáját is igazán egyedivé tehetjük. És mindamellet a kézügyesség fejlődik, a kreativitás növekszik gyerekünkben. TOVÁBB OLVASOM->


Disney 3 az 1-ben kreatív készlet Verdák 3
6 190 Ft

3 970 Ft

Kitűnő kreatív készlet nem csak a Verdák 3 animációs film rajongói számára. A gyerekek készíthetnek saját ragasztókat, mágneseket vagy használhatják a mellékelt kiegészítőket saját tervezésű minták készítésére. Még Villám McQueen modelljét is összerakhatod.


Disney Deluxe kreatív szett Cars 3
4 590 Ft

2 640 Ft

Csodás kreatív készlet a Cars 3 engedéllyel, mellyel a gyerekek nem csak rengeteg szórakozást élnek át, de javítja a motorikus készségeket és a fantáziát. Az ecsetek, formák, 3 festék üveg és papír segítségével a gyerekek gyönyörű képet varázsolnak.


Lamps Kreatív készlet Teáskészlet
2 240 Ft

Csodálatos kreatív Teáskészlet, amelyet gyerekeid a fantáziájuk szerint kifesthetnek. A csomagolásban található egy kancsó, csészék és csészealjak, kis kancsók, színek, ecset és használati utasítás. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


SES Járda kréták sablonokkal
3 082 Ft
2 990 Ft

Változtasd át a földet egy hatalmas művészeti alkotássá! Kombináld a sablonokat és színezd ki krétákkal. Létrehozhatsz gyönyörű mandalát és további képeket. Szórakoztató szabadtéri tevékenység fantasztikus eredménnyel.


Wiky Kisvakond vízfestmény
2 630 Ft

Wiky Kisvakond vízfestő tökéletes választás olyan gyerekek számára, akik imádnak rajzolni. A speciális toll segítségével megrajzolt formák 5 perc alatt eltűnnek a felületről, így az készen áll egy újabb alkotásra. Ezzel a kézügyesség fejlesztő játékkal gyermekünk addig folytathatja a rajzolást, amíg csak akarja, hiszen ez a speciális tábla sosem fog betelni.


Disney Mega kreatív készlet Verdák 3
6 190 Ft

3 970 Ft

Parádés kreatív szett minden festéshez szükséges eszközzel a Verdák animációs film rajongói számára. A nagy szett több, mint 300 Verák mintás kreatív kiegészítőt tartalmaz. A szett sok szórakozást kínál.


SES Első ujjfestékem 4 darabos készlet
3 440 Ft

A SES Első ujjfestékem 4 darabos készlet lehetővé teszi, hogy gyermeke már kiskorában is kiélje kreatív vágyait! A festék a ruhákból könnyen kimosható, mérgező anyagokat pedig nem tartalmaz, így használata teljesen biztonságos. Négy alapszínt, sárgát, kéket, pirosat és zöldet tartalmaz.


Mac Toys Rajztábla

Mac Toys Rajztábla

Értékelés: 5
4 370 Ft

Mac Toys rajztábla használata igazán egyszerű, de annál szórakoztatóbb a gyermekek számára: a színek a táblára felvázolt ötleteket életre keltik, majd a speciális vízalapú tollnak köszönhetően pár perc múlva el is tűnedeznek, hogy aztán újra keződhessen a játék!


SES Vízfestő készlet Kreatív játék
3 970 Ft

A SES Vízfestő készlet Kreatív játék kifestőjében, 4 kiszínezhető képet találsz. De ez nem olyan, mint az átlagos kifestők! A füzethez jár egy ecset is, azt jól vizezd be! Utána csak érintsd hozzá a képhez és már elő is varázsolódnak azok a részek, amik egyébként nem látszanak!


Trefl Mesebeli hercegnő kastély
3 040 Ft

Trefl Mesebeli hercegnő kastély egy varázslatos világba kalauzolja el gyermekét, mely rendkívül kreatív és kézségfejlesztő kikapcsolódást garantál. A segítséggel egyszerűen összerakható kartonból készült kastélyt kislánya tetszés szerint kiszínezheti, ezenkívül a hozzátartozó matricákkal könnyen feldíszítheti. A kreatív szett biztos, hogy leköti kislánya figyelmét és a kész mű remekül mutat majd szobájának díszeként.


Minyonok rajzasztal
8 090 Ft

4 960 Ft
  • Ez a Minyonos rajzasztal a gyermek kreativitásának nem szabhat határt, kedvenc figuráit rajzoltathatja a meséből, fantáziájának határ csak a csillagos ég. A csomagolás 8db jumbo pasztelceruzát és egy 5 méteres mintás színező tekercset, mesehőseivel !

Wooky Varázslatos - Tervezői portfólió
3 300 Ft

A kis hercegnők vagy leendő művészek lelkesedni fognak érte . Varázslatos tervezői portfólió Design portfólió figyelemre méltó alkotások sablonjainak és a csomagon található utasításoknak az elkészítésére szolgál.