SES Textilfesték

SES Textilfesték

Értékelés: 4,3
5 160 Ft

SES textil festék, mellyel mindenféle anyagot diszíthetünk. Gyermekünkben mindig büszkeséget ébreszt, ha valamiről el tudja mondani, hogy azt ő csinálta. Ezzel a textilfestékkel anyagokat, pólókat, cipőket és akár függönyöket is diszíthetünk. Ezzel nemcsak ruhákat, de gyermekünk szobáját is igazán egyedivé tehetjük. És mindamellet a kézügyesség fejlődik, a kreativitás növekszik gyerekünkben. TOVÁBB OLVASOM->

Wiky Kisvakond vízfestmény

Wiky Kisvakond vízfestmény

Értékelés: 3,5
2 840 Ft

Wiky Kisvakond vízfestő tökéletes választás olyan gyerekek számára, akik imádnak rajzolni. A speciális toll segítségével megrajzolt formák 5 perc alatt eltűnnek a felületről, így az készen áll egy újabb alkotásra. Ezzel a kézügyesség fejlesztő játékkal gyermekünk addig folytathatja a rajzolást, amíg csak akarja, hiszen ez a speciális tábla sosem fog betelni.

Jaq Jaq Bird Öntapadó tábla
9 390 Ft

Erre az öntapadó táblára a gyerekek rajzolhatnak pormentes ButterStix krétával, nedves ronggyal könnyen lemosható. A legtöbb sima és lapos felületen jól tart.

Jaq Jaq Bird Rajzkönyv krétákkal, Repülők
7 690 Ft

Ez a nyolc oldalas könyv végtelen teret enged gyermeke kreativitásának. A könyvbe krétával lehet rajzolni és utána könnyedén nedves ronggyal tisztára törölni.