SES Textilfesték

SES Textilfesték

Értékelés: 5
4 530 Ft

SES textil festék, mellyel mindenféle anyagot diszíthetünk. Gyermekünkben mindig büszkeséget ébreszt, ha valamiről el tudja mondani, hogy azt ő csinálta. Ezzel a textilfestékkel anyagokat, pólókat, cipőket és akár függönyöket is diszíthetünk. Ezzel nemcsak ruhákat, de gyermekünk szobáját is igazán egyedivé tehetjük. És mindamellet a kézügyesség fejlődik, a kreativitás növekszik gyerekünkben. TOVÁBB OLVASOM->


Mac Toys Rajztábla

Mac Toys Rajztábla

Értékelés: 5
4 160 Ft

Mac Toys rajztábla használata igazán egyszerű, de annál szórakoztatóbb a gyermekek számára: a színek a táblára felvázolt ötleteket életre keltik, majd a speciális vízalapú tollnak köszönhetően pár perc múlva el is tűnedeznek, hogy aztán újra keződhessen a játék!


Trefl Mesebeli hercegnő kastély
2 890 Ft

Trefl Mesebeli hercegnő kastély egy varázslatos világba kalauzolja el gyermekét, mely rendkívül kreatív és kézségfejlesztő kikapcsolódást garantál. A segítséggel egyszerűen összerakható kartonból készült kastélyt kislánya tetszés szerint kiszínezheti, ezenkívül a hozzátartozó matricákkal könnyen feldíszítheti. A kreatív szett biztos, hogy leköti kislánya figyelmét és a kész mű remekül mutat majd szobájának díszeként.


SES Első ujjfestékem 4 darabos készlet
3 400 Ft

A SES Első ujjfestékem 4 darabos készlet lehetővé teszi, hogy gyermeke már kiskorában is kiélje kreatív vágyait! A festék a ruhákból könnyen kimosható, mérgező anyagokat pedig nem tartalmaz, így használata teljesen biztonságos. Négy alapszínt, sárgát, kéket, pirosat és zöldet tartalmaz.


SES Vízfestő készlet Kreatív játék
3 900 Ft

A SES Vízfestő készlet Kreatív játék kifestőjében, 4 kiszínezhető képet találsz. De ez nem olyan, mint az átlagos kifestők! A füzethez jár egy ecset is, azt jól vizezd be! Utána csak érintsd hozzá a képhez és már elő is varázsolódnak azok a részek, amik egyébként nem látszanak!


SES SES – Vízben Festhető Festék
2 770 Ft

SES – Vízben Festhető Festék Már a vízben is lehet festeni ,ennek a festéknek köszönhetően ,viaszos festék


Crayola 4 db tubusos lemosható ujjfesték
3 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyon jó fedőképességű, krémes állagú, nem csíkoz. Igazi móka piciknek, hogy felfedezzék a festékkel való alkotás világát.


SES Színes golyó

SES Színes golyó

Értékelés: 3
2 770 Ft

Rajzoló viasz sokszínű golyó olyan gyermekeknek, akik még nem tudják megfogni a ceruzát. Nem fest a kézre, ruhából kőnnyen kimosható. Formázza a tenyeret, segít a ceruza helyes tartásának megtanulásában.


Wiky Kisvakond vízfestmény
2 590 Ft
2 500 Ft

Wiky Kisvakond vízfestő tökéletes választás olyan gyerekek számára, akik imádnak rajzolni. A speciális toll segítségével megrajzolt formák 5 perc alatt eltűnnek a felületről, így az készen áll egy újabb alkotásra. Ezzel a kézügyesség fejlesztő játékkal gyermekünk addig folytathatja a rajzolást, amíg csak akarja, hiszen ez a speciális tábla sosem fog betelni.


Disney Mega kreatív készlet Verdák 3
6 190 Ft

3 780 Ft

Parádés kreatív szett minden festéshez szükséges eszközzel a Verdák animációs film rajongói számára. A nagy szett több, mint 300 Verák mintás kreatív kiegészítőt tartalmaz. A szett sok szórakozást kínál.


Lamps Kreatív készlet Teáskészlet
2 130 Ft

Csodálatos kreatív Teáskészlet, amelyet gyerekeid a fantáziájuk szerint kifesthetnek. A csomagolásban található egy kancsó, csészék és csészealjak, kis kancsók, színek, ecset és használati utasítás. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Wooky Varázslatos - Tervezői portfólió
3 140 Ft

A kis hercegnők vagy leendő művészek lelkesedni fognak érte . Varázslatos tervezői portfólió Design portfólió figyelemre méltó alkotások sablonjainak és a csomagon található utasításoknak az elkészítésére szolgál.


Minyonok rajzasztal
8 090 Ft

5 670 Ft
  • Ez a Minyonos rajzasztal a gyermek kreativitásának nem szabhat határt, kedvenc figuráit rajzoltathatja a meséből, fantáziájának határ csak a csillagos ég. A csomagolás 8db jumbo pasztelceruzát és egy 5 méteres mintás színező tekercset, mesehőseivel !

Disney 3 az 1-ben kreatív készlet Verdák 3
6 190 Ft

3 780 Ft

Kitűnő kreatív készlet nem csak a Verdák 3 animációs film rajongói számára. A gyerekek készíthetnek saját ragasztókat, mágneseket vagy használhatják a mellékelt kiegészítőket saját tervezésű minták készítésére. Még Villám McQueen modelljét is összerakhatod.


Hape Festő készlet
4 536 Ft

3 650 Ft

Ez a festő készlet minden kis művésznek örömteli pillanatokat varázsol. Tanítsd meg a kicsit a különböző művészeti stílusokra, hogy kiszélesedjen a látóköre. Akár ujjal vagy ecsettel, de biztos beleszeret majd a festésbe. A csomag festőköpenyt, palettát és ecsetet tartalmaz.


Let's play Disney hercegnő Airbrush kreatív készlet
3 909 Ft

3 260 Ft

Az Airbrush – Disney hercegnők kreatív készlettel nagyon könnyű eredeti művészi remekműveket alkotni. Elég egyszerűen beletenni a festéket a pisztolyba, kiválasztani a tárgyat, és befújni azt. Néhány másodperc alatt megalkothatja kedvenc szereplői rajzát.


Let's play Disney Jégvarázs Airbrush kreatív készlet
3 909 Ft

3 260 Ft

A kreatív Airbrush Disney hercegnős készlettel könnyedén készíthetnek igazi művészi alkotásokat. Elég a pisztolyba helyezni a színt, kiválasztani a témát és fújni. Néhány másodpercen belül már kész is a festmény a kedvenc szereplőről a Jégvarázsból.


Disney Deluxe kreatív szett Cars 3
4 590 Ft

2 510 Ft

Csodás kreatív készlet a Cars 3 engedéllyel, mellyel a gyerekek nem csak rengeteg szórakozást élnek át, de javítja a motorikus készségeket és a fantáziát. Az ecsetek, formák, 3 festék üveg és papír segítségével a gyerekek gyönyörű képet varázsolnak.


Let's play Kreatív kaparós szivárvány képek 15x21cm
3 020 Ft

A mellékelt toll használatával a gyerekek festhetnek és rajzolhatnak a fekete oldalakra, vagy kikaparhatják őket. Pasztellek használata nélkül gyönyörű színes képek jönnek létre, amelyeket a gyerekek kaparnak ki.


SES Járda kréták sablonokkal
3 082 Ft

2 890 Ft

Változtasd át a földet egy hatalmas művészeti alkotássá! Kombináld a sablonokat és színezd ki krétákkal. Létrehozhatsz gyönyörű mandalát és további képeket. Szórakoztató szabadtéri tevékenység fantasztikus eredménnyel.