Wagner Handi-Roller Festőhenger
12 990 Ft

2 év garancia

Wagner Handi-Roller festőhenger egy rendkívül praktikus eszköz, amellyel kényelmes pozícióban, karcolások és a festék szétcsöpögése nélkül tudja a falakat újjá varázsolni. A festéket a nyélen található tartályból a kívánt mennyiségben adadolja egy pumpa a hengerre. Az eredmény egyenletes festékréteg a falakon, ráadásul saját kényelmes munkatempójában tud dolgozni.

Wagner Párnázott henger 230/12mm
2 590 Ft

Tartalék henger a sima és enyhén strukturált felületekre ideális a házon belül és kívül történő festéshez.

Wagner Adapter + Fogantyú W985
5 090 Ft

2 év garancia

Wagner Adapter + Fogantyú W985 segítségével feltehetünk más szórófejeket a W985 festékszóró rendszerre és növelhetjük a hosszát, a magasabban található, elérhetetlenebb helyek festéséhez. Használata egyszerű, praktikus eszköz.

Wagner Szórófej Extra Corner&Reach
8 790 Ft

Szórófej a Wagner szórópisztolyokhoz, ami ideális nehezen elérhető felületekhez, mint a radiátorok rései vagy a szekrények sarkai.

Wagner Festőhenger

Wagner Festőhenger

Értékelés: 4
10 490 Ft

Kiárusítás

Új év, új akciók! Használd a HELLO2X20 kuponkódot 2020. január 20 – február 2. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!

Wagner Festőhenger ideális beltéri és kültéri festésre egyaránt. Sokoldalú eszköz: alkalmas latex, olajos, fakonzerváló és víz-alapú festékek felvitelére is. Használata rendkívül egyszerű. A henger szélessége 230mm, a kapacitása 500ml.