IK Stav COPY Kristálytiszta Epoxi műgyanta, öntőgyanta PRO 10kg

IK Stav COPY Kristálytiszta Epoxi műgyanta, öntőgyanta PRO 10kg

Száma: 3197038
Közvetlenül partnerünktől Exkluzív Újdonság
A csomag A komponenst tartalmaz – 7700 g gyantát + B – 2300 g keményítőt A kristálytiszta öntőgyantát ékszerek, asztalok, hamutartók készítésére, vagy különféle ajándéktárgyak öntésére használhatjuk. További információ
89 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Partnerünktől: IK Stav

Partnerünk által szállítva

2021.9.29 - 2021.9.30 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 3197038

Leírás

Használata és a színezése nagyon egyszerű. A hosszabb feldolgozási időnek köszönhetően a buborékok nagy része eltávolodik a gyantáról, mielőtt megkeményedne.

Az évek során bevált termék, amelyet sok vásárló megkedvelt. Ügyfeleink havonta több tíz kilót gond nélkül feldolgoznak saját céljaikra.

A termék pontosan lemért A és B komponensből áll, ezeket egy tiszta edényben kell összekeverni, és felvinni a felületre.

Fa es pórusos tárgyak öntése esetén javasoljuk az anyag felét alapozóként használni, hogy megakadályozzuk a buborékok kialakulását.

Kiadósság: kb 1,5 kg/m2, 1mm vastagságnál

Megjelenés: tiszta, színtelen és viszkózus folyadék

 

Aljzat előkészítése:

Száraz (max. 4% maradék nedvesség), tiszta, zsírtalanított és mechanikai szennyeződésektől megszabadított (csiszolás/köszörülési utáni por stb.) A maradék nem kikeményedett anyag acetonal lemosható a szerszám felületéről.

 

Feldolgozás:

Az aljzat és mindkét komponens ajánlott hőmérséklete keverés előtt +15 ° C és +25 ° C között van. Keverje össze az A és a B komponenst. Keveréskor korlátozni kell a levegő keveredését az anyagban. A komponenseket mechanikusan, pl. elektromos keverővel keverjék össze. Kisebb adagok kézzel keverhetőek.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.