tulup.hu Canvas kép Gyógynövények szárított levelek virágok 140x70 cm

tulup.hu Canvas kép Gyógynövények szárított levelek virágok 140x70 cm

Száma: 100070914640
Közvetlenül partnerünktől
Canvas kép Gyógynövények szárított levelek virágok a digitális minőségű alternatíva a fal művészi festményekkel való régi díszítésének További információ
Partnerünktől: Tulup.hu
14 780 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.1.27 - 2022.1.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Tulup.hu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100070914640

Leírás

Canvas kép Gyógynövények szárított levelek virágok a digitális minőségű alternatíva a fal művészi festményekkel való régi díszítésének. Ez egy olyan termék, mely a nyomtatás remek minőségének és pontos kivitelnek köszönhetően klassz módon díszít minden divatos helyiséget. Canvas kép Gyógynövények szárított levelek virágok a saját falon jó módja annak, hogy a saját szobájának megjelenését javítsa és díszítse. A stílusos és divatos díszek otthonába való kiválasztásánál érdemes a Canvas kép Gyógynövények szárított levelek virágok-ra felfigyelni.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.