COLORAY.HU Üvegkép Hegyek hajók felhők 140x70 cm

COLORAY.HU Üvegkép Hegyek hajók felhők 140x70 cm

Száma: 23448086
Közvetlenül partnerünktől
Üvegkép Hegyek hajók felhők remek ötlet bármilyen beltér dekorációjára. Érdemes kiválasztani mindenütt, ahol egyedi kép igényelt . A színek gazdagsága szokatlan légkört visz be a helyiségbe. Az inspiráció minden beltér létrehozásának kulcsát képezi. Ha a Coloray.hu… További információ
39 900 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.12 - 2023.4.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23448086

Leírás

Üvegkép Hegyek hajók felhők remek ötlet bármilyen beltér dekorációjára. Érdemes kiválasztani mindenütt, ahol egyedi kép igényelt . A színek gazdagsága szokatlan légkört visz be a helyiségbe. Az inspiráció minden beltér létrehozásának kulcsát képezi. Ha a Coloray.hu üzletben, történő vásárlás mellett határoz, rendkívül szép és nagyszerűen mutató kompozíciókra számíthat. Coloray.hu-nél az üvegképek bő választékával rendelkezünk és magas osztályú díszeket biztosítunk, melyek beilleszkednek sok különféle beltéri stílusba. Ha Üvegkép Hegyek hajók felhők mellett határoz, egyszer és mindenkorra megváltoztatja minden tér jellegét. Ismerje meg az elképesztő üveg illusztrációkat a honlapunkon, melyek elragadtatnak minden vendéget. Ajánljuk, hogy ismerkedjen meg az ajánlattal a Coloray.hu-nél.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.