COLORAY.HU Üvegkép Rusztikus juhok juhfa fa 100x50 cm

COLORAY.HU Üvegkép Rusztikus juhok juhfa fa 100x50 cm

Száma: 23312172
Közvetlenül partnerünktől
Üvegkép Rusztikus juhok juhfa fa nagyszerű ötlet bármilyen beltér díszítésére. Érdemes kiválasztani mindenütt, ahol szokatlan illusztráció ajánlott lesz. A színek megfelelő kompozíciója szokatlan légkört segít megteremteni. A kreativitás minden szoba létrehozásának… További információ
22 500 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.3.30 - 2023.4.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23312172

Leírás

Üvegkép Rusztikus juhok juhfa fa nagyszerű ötlet bármilyen beltér díszítésére. Érdemes kiválasztani mindenütt, ahol szokatlan illusztráció ajánlott lesz. A színek megfelelő kompozíciója szokatlan légkört segít megteremteni. A kreativitás minden szoba létrehozásának kulcsát képezi. Ha az üzletünkben, történő vásárlás mellett dönt, rendkívül esztétikus és nagyszerűen mutató képekre számíthatnak. Az ajánlatunkban az üvegképek széles választékával rendelkezünk és legmagasabb minőségű díszeket biztosítunk, melyek beilleszkednek sok különböző beltéri stílusba. Ha Üvegkép Rusztikus juhok juhfa fa mellett dönt, megújíthatja minden beltér légkörét. Fedezze fel az elképesztő üvegképeket a Coloray.hu-nél, melyek elragadtatnak minden látogatót. Ajánljuk, hogy nézze meg az ajánlatot a Coloray.hu-nél.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.