COLORAY.HU Üvegkép Virágok Házi Tenger 120x60 cm

COLORAY.HU Üvegkép Virágok Házi Tenger 120x60 cm

Száma: 23312803
Közvetlenül partnerünktől
Üvegkép Virágok Házi Tenger nagyszerű módszer bármilyen szoba díszítésére. Érdemes kiválasztani bárhol, ahol elképesztő illusztráció szükséges lesz. A színek gazdag palettája rendkívüli légkört visz be a helyiségbe. Az inspiráció minden beltér létrehozásának… További információ
28 800 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.10.10 - 2023.10.12 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23312803

Leírás

Üvegkép Virágok Házi Tenger nagyszerű módszer bármilyen szoba díszítésére. Érdemes kiválasztani bárhol, ahol elképesztő illusztráció szükséges lesz. A színek gazdag palettája rendkívüli légkört visz be a helyiségbe. Az inspiráció minden beltér létrehozásának kulcsát képezi. Ha a Coloray.hu üzletben, történő vásárlás mellett dönt, rendkívül szép és nagyszerűen mutató dekorációkra számíthat. Coloray.hu-nél az üvegképek gazdag kínálatával rendelkezünk és magas osztályú dekorációkat biztosítunk, melyek beilleszkednek sok különféle berendezési stílusba. Ha Üvegkép Virágok Házi Tenger mellett dönt, tartósan megváltoztathatja minden helyiség jellegét. Ismerje meg az elképesztő üveg illusztrációkat az ajánlatunkban, melyek elbűvölnek minden látogatót. Ajánljuk, hogy vegye igénybe az ajánlatot a Coloray.hu-nél.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.