COLORAY.HU Vászonkép Állati madárvíz 140x70 cm

COLORAY.HU Vászonkép Állati madárvíz 140x70 cm

Száma: 23443038
Közvetlenül partnerünktől
Vászonkép Állati madárvíz legjobb ötlet bármilyen beltér dekorációjára. Érdemes kiválasztani bárhol, ahol elképesztő illusztráció ajánlott . A színek gazdag palettája rendkívüli légkört segít megteremteni minden szoba berendezésének kulcsa. Ha a Coloray.hu-nél,… További információ
20 800 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.2.13 - 2023.2.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23443038

Leírás

Vászonkép Állati madárvíz legjobb ötlet bármilyen beltér dekorációjára. Érdemes kiválasztani bárhol, ahol elképesztő illusztráció ajánlott . A színek gazdag palettája rendkívüli légkört segít megteremteni minden szoba berendezésének kulcsa. Ha a Coloray.hu-nél, történő vásárlás mellett határoz, rendkívül szép és egyedi kompozíciókra számíthatnak. Coloray.hu-nél a canvas képek gazdag kínálatával rendelkezünk és legmagasabb minőségű dekorációkat biztosítunk, melyek beilleszkednek sok különböző berendezési stílusba. Ha Vászonkép Állati madárvíz mellett határoz, tartósan megváltoztathatja minden beltér stílusát. Fedezze fel az elképesztő vászonképeket a honlapunkon, melyek elragadtatnak minden vendéget. Meghívjuk, hogy nézze meg az ajánlatot a Coloray.hu üzletben.  

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.